Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

lens.gif
Labas rytas dar esančioms šioje temoje

Pradėjau daryti auskarus, kol kas tik sau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 10 31, 12:58)
lens.gif

user posted image

Sveika 4u.gif
labai grazuuuu thumbup.gif
Ana savaite pasipirkau sau sitokiu grozybiu rankom darytu is tokios moters. Labai silti darbeliai biggrin.gif, kai daryti su meile wub.gif
Atsakyti
Na zinot ka mumces -bumces dingot visos kaip i vandeni
Atsakyti
Aha, tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 11 04, 17:33)
Na zinot ka mumces -bumces dingot visos kaip i vandeni

QUOTE(simba3 @ 2010 11 04, 18:46)
Aha, tikrai g.gif

nu nedingau as tai jau tikrai. Jau pradejau laukt Kaledu. O Jus? Matyt pave ike tai, kad kapuose buvau vakare, tai tos zvakeles man labiau su kaledom asociavosi gal g.gif

Ka norit gaut dovanu? As tai nauja masiniuka tongue.gif Bet muset, netilps i Kaledu senelio maisa. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 10 31, 13:58)

Šaunuolė 4u.gif Gražūs rolleyes.gif
O aš kai pradedu kokius vienus man patinkančius nešioti, tai kitų net nereikia...
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 04, 23:52)
nu nedingau as tai jau tikrai. Jau pradejau laukt Kaledu. O Jus? Matyt pave  ike tai, kad kapuose buvau vakare, tai tos zvakeles man labiau su kaledom asociavosi gal g.gif

Ka norit gaut dovanu? As tai nauja masiniuka tongue.gif Bet muset, netilps i Kaledu senelio maisa. verysad.gif

Net nežinau ar laukiu rolleyes.gif. Kartais patinka, kartais nekenčiu tos masinės psichozės doh.gif Nuo nuotaikos priklauso. Kolkas bijau net pagalvoti apie laukiančias išlaidas, nes metas mums dabar nelabai palankus.
O dovanų niekada nelaukiu schmoll.gif, nelepina manęs Kalėdų seneliai, nebent pati sau ką nors pasidovanoju rolleyes.gif
Pernai nusiprkau žiedą, tai taip prilipo jis man, kasdien nešioju, jokio kito nereikia.
Įsimyliu kartais savo daiktus, jums taip nebūna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mate*: 05 lapkričio 2010 - 07:52
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 04, 21:52)
nu nedingau as tai jau tikrai. Jau pradejau laukt Kaledu. O Jus? Matyt pave  ike tai, kad kapuose buvau vakare, tai tos zvakeles man labiau su kaledom asociavosi gal g.gif

Neblogai nori thumbup.gif
Mes tai sutare buvom pirkt focika geresni, bet...........sugedo mano masina, poto dar syki sugedo, remontas apie 2000, taip , kad liksim be dovanos, o vaikams tai jau nori nenori, reiks pirkt. Dickiui gal vel metine Meskeriotojo prenumerata, o mazei Kaledu ir gimtadienio proga planuoju vardinius stalo irankius uzsakyt.

O mamai, teciui, mociutei kazka labai jau simbolisko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2010 11 05, 07:51)
O dovanų niekada nelaukiu schmoll.gif, nelepina manęs Kalėdų seneliai, nebent pati sau ką nors pasidovanoju rolleyes.gif
Pernai nusiprkau žiedą, tai taip prilipo jis man, kasdien nešioju, jokio kito nereikia. 

As irgi dazniausiai pati sau pasidovanoju. Kaledoms gal noreciau kvepalu dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 05 lapkričio 2010 - 14:43
Sveikutes, Enija, labai grazus auskarai ir as noreciau tokiu, bet yra problema, mano ausys priima tik auksa ir sidabra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 11 05, 16:35)
Sveikutes, Enija, labai grazus auskarai ir as noreciau tokiu, bet yra problema, mano ausys priima tik auksa ir sidabra verysad.gif

Tikrai ne problema, i ausis veriamus galiukus gali sidabrinius det biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 11 05, 17:22)
Tikrai ne problema, i ausis veriamus galiukus gali sidabrinius det biggrin.gif

aha, mano visi ranku darbo auskarai su sidabru.
Atsakyti
Sveikutes megickos 4u.gif

Jauapie Kaledas snekat....as ju visai nelaukiu schmoll.gif o dovaneles mes tik simboliskai nusiperkam....as irgi dazniausiai bunu pamirsta...pati sau nusiperku mirksiukas.gif

O jus neviena nezaidziate "mano ukyje"????as taip ilindau,kad net naktimis kartais atsikeliu doh.gif vyras juokiasi,sunus irgi......
Papildyta:
QUOTE(Mate* @ 2010 11 05, 08:51)
Šaunuolė 4u.gif Gražūs rolleyes.gif
O aš kai pradedu kokius vienus man patinkančius nešioti, tai kitų net nereikia...

Net nežinau ar laukiu rolleyes.gif. Kartais patinka, kartais nekenčiu tos masinės psichozės doh.gif Nuo nuotaikos priklauso. Kolkas bijau net pagalvoti apie laukiančias išlaidas, nes metas mums dabar nelabai palankus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi kaip nusipirkau auskarus sidabrinius,tai beveik ir neissiveriu.....
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2010 10 31, 12:58)
lens.gif

labai grazu...ot mano mazei butu dziaugsmo thumbup.gif ji,kaip varna, labai megsta viska,kas blizga.....
Atsakyti