Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(Enija @ 2010 10 09, 09:49)
Oi geriau  darom susitikimą.  biggrin.gif

turi galvoj temeles meeta? Esu buvus vienam ana savaite. Buvo tikrai smagu.
Atsakyti
kaip sekas? Pas mus jau ijunge sildyma wub.gif
Atsakyti
bye1.gif Matau jus cia smarkiai nuobodziaujat , Matau snekat apie kremukus nuo rauksliu , patarsiu jums viena . meskit tas sintetikas geriau rytais ir vakarais prauskites su isrugomis as pati taip darau rauksliu dar taip smarkiai neturiu tik ant kaktos mimikines rauksles , Pabandykit dar ir aciu pasakysit ,
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 10 21, 07:57)
bye1.gif Matau jus cia smarkiai nuobodziaujat , Matau snekat apie kremukus nuo rauksliu , patarsiu jums viena . meskit tas sintetikas geriau rytais ir vakarais prauskites su isrugomis as pati taip darau rauksliu dar taip smarkiai neturiu tik ant kaktos mimikines rauksles , Pabandykit dar ir aciu pasakysit ,

O kaip tas isrugas gaminiesi?????????/ g.gif
Atsakyti
Paimk susiraugink kaimiska piena t,y kad butu suruges [kefyras] tada supilk i puoda ir kaitink pakol prades isiskirti varske o skystis tai ir bus isrugos na va ir su jomis prauskis
Atsakyti
ech, reiks kokią močiutė pienu prekiaujančią pasigaut, paskiau varškytės pasidaryt ir veidą tuo pačiu pasidailint. bigsmile.gif

temukė kaip ir numirot bando mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 10 21, 18:04)

temukė kaip ir numirot bando mastau.gif

bando.... verysad.gif

O del isrugu tu, Rasyta,teisi thumbup.gif esu ne viena karta plovusi veida ir galva....

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 10 21, 17:19)
Paimk susiraugink kaimiska piena t,y kad butu suruges [kefyras] tada supilk i puoda ir kaitink pakol prades isiskirti varske o skystis tai ir bus isrugos na va ir su jomis prauskis

Jo majo doh.gif I savaite po karta darau varskyte, ir tas isrugas ispilu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 10 21, 19:47)
bando.... verysad.gif

O del isrugu tu, Rasyta,teisi thumbup.gif esu ne viena karta plovusi veida ir galva....

Sveikutes 4u.gif

Sveikos

As dabar ieskau kokiu priemoniu, kurios padetu plaukams nesusivelti juos plaunat... Kai sukuoju doh.gif Gal tos isrugos gerai plaukam? Kas ir to buna? Koks efektas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 spalio 2010 - 22:56
Sveikutes . O galva perskalauti yra gerai i koki dubeni prisipilti vandens ir kokin 50gr acto iskalavus galva plaukai pasidaro svelnus ir lengvai sukuojami ypac kieno yra ilgi . PABANDYKIT
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na gal dar nemirkim, ką? g.gif
Gal gelbėjam parašydamos nors po vieną žinutę per dieną? g.gif wub.gif

Čia dar apie tą patį ax.gif Skaitau knyga apie tibeto joga, mintys iš jos apie senėjimą. Pagal senovės išminties šaltinius neramios mūsų mintys sukelia viduje "vėjus", kurie yra priežastis ne tik mūsų ligų, blogos savijautos, bet ir senėjimo. Taigi, išmokus dirbti su vidiniais vėjais (mintimis) galima ne tik sustabdyti senėjimo procesus, bet ir atsukti savo biologinį laiką atgal.
Va mergaitės svarbiausia yra mūsų mintys, požiūris į gyvenimą, labai labai svarbu teisingas kvėpavimas, kuris iškart išsiderina mums sunerimus, pykstant ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 10 23, 14:21)
Sveikutes . O galva perskalauti yra gerai i koki dubeni prisipilti vandens ir kokin 50gr acto  iskalavus galva plaukai pasidaro svelnus ir lengvai sukuojami ypac kieno yra ilgi . PABANDYKIT

zinau sita, bet aciu. Isvis dabar isplovus bijau net sukuot. Tai kai paskutini karta ploviau galva, nesukavau visai, issidziovinau, uzsidejau toki krema ir nuejau miegot. Is ryto buvo idomi sukuosena, tik is ryto susisukavau, bet rezultatas tikrai idomus, Atrodo, kad pas mane ant galvos pilna plauku, o is tikro tai ne.

Siandien buvau portugalu dziazo pianisto koncerte wub.gif Ryt irgi dar eisim i kita dziazo koncerta biggrin.gif
Atsakyti