Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(izabele111 @ 2010 11 08, 19:32)
Sveikutes megickos 4u.gif

Jauapie Kaledas snekat....as ju visai nelaukiu schmoll.gif o dovaneles mes tik simboliskai nusiperkam....as irgi dazniausiai bunu pamirsta...pati sau nusiperku mirksiukas.gif

O jus neviena nezaidziate "mano ukyje"????as taip ilindau,kad net naktimis kartais atsikeliu doh.gif vyras juokiasi,sunus irgi......
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as irgi kaip nusipirkau auskarus sidabrinius,tai beveik ir neissiveriu.....
Papildyta:

labai grazu...ot mano mazei butu dziaugsmo thumbup.gif ji,kaip varna, labai megsta viska,kas blizga.....

as tai labai laukiu Kaledu ir sniego, Kazkaip laukiu ir viskas wub.gif

as zaidziu ferma per facebook, jeigu cia tas pats zaidimas. Visai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 11 08, 19:32)

O jus neviena nezaidziate "mano ukyje"????as taip ilindau,kad net naktimis kartais atsikeliu doh.gif vyras juokiasi,sunus irgi......
Papildyta:

Dziaugiuos, kad neuzsikreciau, bent sia liga, net nejau ten paziuret, nes bijojau uzsikrest, kaip SM lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 11 09, 05:24)
Dziaugiuos, kad neuzsikreciau, bent sia liga, net nejau ten paziuret, nes bijojau uzsikrest, kaip SM lotuliukas.gif

vengiu tokių dalykų vien tam kad neužkibčiau. Man užtenka vyro kuris ištisai kabo internetiniuose žaidimuose. Net savaitgalį koreguojam pagal žaidimų ritmą. doh.gif
Ir į plepesius online nelendu kad ir kokią šaunią kompaniją tenka dėl to paaukoti. Negaliu kaboti skype ir pliurpt- laiko gaila.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 11 09, 09:32)
Negaliu kaboti skype ir pliurpt- laiko gaila.

skype ir as nespeju....labai jau greitai jos ten pliurpia.....
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 08, 21:56)

as zaidziu ferma per facebook, jeigu cia tas pats zaidimas. Visai smagu    thumbup.gif

cia ne tas....mano ukis yra drauguose.lt...o fermoje dar neuzkibau,reiks paziuret lotuliukas.gif seimai visai laiko neliks doh.gif

Laqbas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes . Pagaliau pradejot atsiradineti viena po kitos , ir apie sventes pradejot galvoti .
O abu mudu [ su savuoju ] isinuomavom buteli pagaliau nuo savo mamikes ir uosvienikes isejom tai sventes pasidarysim superines niekas galvos nebekvarsins pasidarysim dovaneles kokias tik noresim . Cia taibus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 11 10, 08:08)
Sveikutes . Pagaliau pradejot atsiradineti viena po kitos , ir apie sventes pradejot galvoti . 
O abu mudu [ su savuoju ] isinuomavom buteli pagaliau nuo savo mamikes ir uosvienikes isejom tai sventes pasidarysim superines niekas galvos nebekvarsins pasidarysim dovaneles kokias tik noresim . Cia taibus thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
as irgi kazka namuose darau - virtuvei gavau keleta nauju baldeliu, taip smagu dabar, neklauskit thumbup.gif
Atsakyti
Svseikute . pagaliau kazkas atsirado , jau galvojau ,kad nebera ne vienos . Vakar maniskis padare staigmena t.y dovanele , niupirko taip laukta saldytuva nedideli BEKO , nors lasinukus turesiu kur susideti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 11 17, 17:34)
Svseikute . pagaliau kazkas atsirado , jau galvojau ,kad nebera ne vienos . Vakar maniskis padare staigmena t.y dovanele , niupirko taip laukta saldytuva nedideli BEKO , nors lasinukus turesiu kur susideti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip tau gerai 4u.gif
Man irgi reiktu saldytuvo, bet yra kitu islaidu smile.gif
Atsakyti
Susidomejusi,
Kaip suprantu , šiandien mums abiems ta pati proga wink.gif Tad, kaip tas kad sako, mūsų stalas sveikina jūsų stalą 4u.gif biggrin.gif
user posted image
Palikėsiu tau to paties , ko ir sau.... išminties susitaikyti su tuo, ko negali pakeisti... kantrybės ištverti tai, kas neišvengiama.... na ir stengtis suspėti pasidžiaugti kiekviena akimirka, nes ji jau niekada nebepasikartos.... Būkim laimingos... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinka: 23 lapkričio 2010 - 22:06
QUOTE(Džinka @ 2010 11 23, 21:49)
Susidomejusi,
Kaip suprantu , šiandien mums abiems ta pati proga wink.gif Tad, kaip tas kad sako,  mūsų stalas sveikina jūsų stalą 4u.gif  biggrin.gif
user posted image

aciukas 4u.gif Visi tiek prisveikino siandien, va ir tu pasveikinai net ir supermamoj biggrin.gif
Pasidovanojau siandien procedura grozio salone, dar gavau kitokiu dovaneliu. O tu?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 lapkričio 2010 - 22:02
Aš apturėjau labai mielą vakarėlį su kolegėmis... Nemėgstu švęsti gimtadienių, labiau vertinu, kai mane kažkas prisimena tą dieną... O dovanos.... kam jos nepatinka smile.gif Sulaukiau ir iš kitų, ir pati būtinai sau pasidovanosiu.... nusižiūrėjau kailinukus ir pūkinį paltą, tik niekaip neapsisprendžiu, kurio labiau noriu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinka: 23 lapkričio 2010 - 22:14
na, as turesiu baliuka sestadieni, toki kuklu smile.gif
Atsakyti