Asedita sveikinu

Asedita, SVEIKINU SU GIMTADIENIU

Asedita,
SVEIKINU SU GIMTADIENIU

ACIU, MERGAITES, UZ SVEIKINIMUS

nu pas mus pavare lietucio ,liuties ,griaustinio ....oij ....o vyrus po darbu atlekiau susirinkt gatavus
isisodinau i autobusiuka ir dave liutis
, ciut parverziau visus namo ...upeliai visur zliaukia ..per tuos valytuvus nieko nesimato ,a masina da gabaritu kokiu ...ten kaimynai ( 9 butu namas ) lauke sedejo , ziopsojo kol girti prades vaziuot -muset butu policija kviete ,o kai mane pamate visi sulindo i butus ,issilakste ....atrakciju ir taip jiems uzteko
nes luzau ten juos pamacius
daug darbo padare vyrai ,ai nepikta kad ir prisilupo , o sunelis vyriausias irgi gerokai patempes bijojo del kaimynu vairuot ....
bet dabar uztat vesu gera po lietaus
reikia gi kuri vakara gal anksciau miegot nueit

daug darbo padare vyrai ,ai nepikta kad ir prisilupo , o sunelis vyriausias irgi gerokai patempes bijojo del kaimynu vairuot ....
bet dabar uztat vesu gera po lietaus

reikia gi kuri vakara gal anksciau miegot nueit

Asedita, nuosirdziausi linkejimai niolikto gimtadienio proga

Labukas mergaites
Nors ir paveluotai,ASEDITA, SVEIKINU SU TORTADIENIU

Na sita savaitele bus kiek lengvesne.....nes praita turejau visokiu rupesteleiu....mano vaikis sodyboje su draugais svente savo 18 -niolikta gimtadieni...tai reikejo biski padeti,zodziu visa naktele be miego...paskui ant rytojaus visus isveziojau....o paskui susitvarkymas,zinot,koks jaunimas
Ech nesibaigiantys darbai.....

Nors ir paveluotai,ASEDITA, SVEIKINU SU TORTADIENIU

Na sita savaitele bus kiek lengvesne.....nes praita turejau visokiu rupesteleiu....mano vaikis sodyboje su draugais svente savo 18 -niolikta gimtadieni...tai reikejo biski padeti,zodziu visa naktele be miego...paskui ant rytojaus visus isveziojau....o paskui susitvarkymas,zinot,koks jaunimas

Labas rytas, siandien maisto buvau nulekus pas ukininke, pirkau diiiiidele vista, suriu, varskes, sviesto. Dabar pamarinavau, kepsiu
Gal kaunietem vistu kaimisku reikia? Jinai turi.

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 02, 12:40)
Labas rytas, siandien maisto buvau nulekus pas ukininke, pirkau diiiiidele vista, suriu, varskes, sviesto. Dabar pamarinavau, kepsiu
Gal kaunietem vistu kaimisku reikia? Jinai turi.

Skanaus

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 02, 16:14)
o man 50-60 metu....