Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

Asedita sveikinu

user posted image
Atsakyti
Asedita, SVEIKINU SU GIMTADIENIU 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sann: 01 rugpjūčio 2010 - 18:23

Asedita,
SVEIKINU SU GIMTADIENIU

user posted image
Atsakyti
ACIU, MERGAITES, UZ SVEIKINIMUS aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
nu pas mus pavare lietucio ,liuties ,griaustinio ....oij ....o vyrus po darbu atlekiau susirinkt gatavus lotuliukas.gif isisodinau i autobusiuka ir dave liutis doh.gif , ciut parverziau visus namo ...upeliai visur zliaukia ..per tuos valytuvus nieko nesimato ,a masina da gabaritu kokiu ...ten kaimynai ( 9 butu namas ) lauke sedejo , ziopsojo kol girti prades vaziuot -muset butu policija kviete ,o kai mane pamate visi sulindo i butus ,issilakste ....atrakciju ir taip jiems uzteko biggrin.gif nes luzau ten juos pamacius biggrin.gif
daug darbo padare vyrai ,ai nepikta kad ir prisilupo , o sunelis vyriausias irgi gerokai patempes bijojo del kaimynu vairuot ....
bet dabar uztat vesu gera po lietaus bigsmile.gif
reikia gi kuri vakara gal anksciau miegot nueit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 01 rugpjūčio 2010 - 21:00
user posted image

Asedita, nuosirdziausi linkejimai niolikto gimtadienio proga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 rugpjūčio 2010 - 21:18
pabudome ir dziaukimes vasara user posted image paskutinis menuo jau ....
labas rytelis
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif

Nors ir paveluotai,ASEDITA, SVEIKINU SU TORTADIENIU 4u.gif user posted image

Na sita savaitele bus kiek lengvesne.....nes praita turejau visokiu rupesteleiu....mano vaikis sodyboje su draugais svente savo 18 -niolikta gimtadieni...tai reikejo biski padeti,zodziu visa naktele be miego...paskui ant rytojaus visus isveziojau....o paskui susitvarkymas,zinot,koks jaunimas doh.gif Ech nesibaigiantys darbai.....

Atsakyti
Labas rytas, siandien maisto buvau nulekus pas ukininke, pirkau diiiiidele vista, suriu, varskes, sviesto. Dabar pamarinavau, kepsiu biggrin.gif Gal kaunietem vistu kaimisku reikia? Jinai turi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 02, 12:40)
Labas rytas, siandien maisto buvau nulekus pas ukininke, pirkau diiiiidele vista, suriu, varskes, sviesto. Dabar pamarinavau, kepsiu biggrin.gif Gal kaunietem vistu kaimisku reikia? Jinai turi.

Skanaus essen.gif essen.gif
Atsakyti
Kiek jums metu? testas cia
Man tai 6-10 lotuliukas.gif
O mano sunui 35-40 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 02, 16:14)
Kiek jums metu? testas cia
Man tai 6-10  lotuliukas.gif
O mano sunui 35-40  blink.gif

o man 50-60 metu.... blink.gif
Atsakyti