Įkraunama...
Įkraunama...

Kur kokie augalai auga geriausiai?

Onora, tos naminukės yra universalios - ir kambary gražu, ir lauke gerai. Mano mama jau kelinti metai jas lauke augina ir jos puikiai peržiemoja 4u.gif
Čia buvo Off topic...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2005 06 08, 14:24)
Onora, tos naminukės yra universalios - ir kambary gražu, ir lauke gerai. Mano mama jau kelinti metai jas lauke augina ir jos puikiai peržiemoja  4u.gif
Čia buvo Off topic...

As neturiu lauko cry.gif
Atsakyti
Pietu puse megsta agavos, alavijai, ananasai, bugenvilija, echmeja, echeverija, storlapis, gasterija, juka, kaktusai, kalankes, pelargonijos, karpazoles, ziles
Atsakyti
Storalapio ir kitu panasiu sukulentu lapai raudonuoja nuo tiesiogines saules- geriau sviesiai bet ne ant saules juos laikyt.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 08, 22:33)
Storalapio ir kitu panasiu sukulentu lapai raudonuoja nuo tiesiogines saules- geriau sviesiai bet ne ant saules juos laikyt.

Iš tiesų, ir mano sukulentai nukentėjo nuo saulės, ir agavai nepatiko, nors nesuprasi kiti augina ir nieko... g.gif
Atsakyti
O dabar jūs man pasakykit ar tie mūsų plastikiniai selektyviniai langai neatsiliepia gėlėm. Gal kas pastebėjo ką nors keista. Man atrodo, kad kai kurios gėlės pradėjo tysti lyg negautų pakankamai šviesos, nors stovi ant pietinio lango.

O aš savo storalapį laikau balkone tiesioginėj saulėj. Tai jau lapus užsiaugino didelius. O lapo apačia tik truputi paraudo, bet man dar gražiau taip
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 06 09, 10:07)
O dabar jūs man pasakykit ar tie mūsų plastikiniai selektyviniai langai neatsiliepia gėlėm. Gal kas pastebėjo ką nors keista. Man atrodo, kad kai kurios gėlės pradėjo tysti lyg negautų pakankamai šviesos, nors stovi ant pietinio lango.

O aš savo storalapį laikau balkone tiesioginėj saulėj. Tai jau lapus užsiaugino didelius. O lapo apačia tik truputi paraudo, bet man dar gražiau taip

g.gif niekad negalvojau dėl langų, na juk šviesą jie normaliai į kambarį praleidžia... Bet vat frezijom nelabai tiko, bet gal jom tiesiog pietinė palangė nepatiko...

Reiks ir man pabandyt storalapį nešt į balkoną mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nu va, išgirdau visgi ne ką, nors ir neoficialūs šaltiniai, bet sako, kad selektyvinis stiklas nepraleidžia UV spindulių, ir gėlės anksčiau ar vėliau miršta cry.gif .
Na, bet mano rožytės pakolkas tik pumpurus krauna, tikiuos, viskas ok bus...
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 09, 16:22)
Nu va, išgirdau visgi ne ką, nors ir neoficialūs šaltiniai, bet sako, kad selektyvinis stiklas nepraleidžia UV spindulių, ir gėlės anksčiau ar vėliau miršta  cry.gif .

smile.gif pas tevus jau kokie 6 metai kai selektyviniai stiklai, o geles auga kaip augusios su paprastais kad buvo.
Atsakyti
Na numirt dar nemirė nei viena, tik rožytė, bet aš su jom niekad nerandu bendros kalbos.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 06 13, 19:31)
Na numirt dar nemirė nei viena, tik rožytė, bet aš su jom niekad nerandu bendros kalbos.

gal kenkėjai tiesiog tą rožytę labai puolė?
Manąsias irgi laiks nuo laiko tos varatinklinės erkutės užpuola, neseniai net visai be lapų buvo likusios rožytės, o dabar tik pumpurus krauna smile.gif , jau turbūt šiandie pražys, dar išnešiau į balkoną, nes gerą orą žada smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 09, 16:22)
Nu va, išgirdau visgi ne ką, nors ir neoficialūs šaltiniai, bet sako, kad selektyvinis stiklas nepraleidžia UV spindulių, ir gėlės anksčiau ar vėliau miršta  cry.gif .

Paprastas stiklas irgi nepraleidžia UV spindulių.
Atsakyti