Ar tik tas keliukas ne "Beržinkė" vadinasi?
QUOTE(robertas33 @ 2010 10 16, 14:47)
Ar tik tas keliukas ne "Beržinkė" vadinasi?
Pats smagiausias iš visų tai taip

Na ir aš šiandien šeip netaip pasikeičiau batukus savo mašiniukui, bus drasiau važiuot anksti ryte per tiltus ,nes rytais buna apledeje

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 11, 18:13)
Ziurint kokiame mieste, nes vairavimo kursu kainos skiriasi, pvz. Klaipedoj kursai vidutiniskai 1050 litu, pirmosios pagalbos pazymejimas 20 litu, medicinine apie 50 litu, teorijos egzaminas 35 litai, vairavimo apie 107 litus, vairuotojo pazymejimas 49 litai. Jei viska is pirmo karto - drasiai tilpsi! 

teisės dabar klp kainuoja 1400, mažesniuose miestuose taip pat. Juk pakeitė tvarką.
as jau penktadieni pasiekieciau. Truputi bijausi rytojaus ryto, kai teks vairuoti pasalusiu keliu. Man irgi teks per tiltus ir estakada vaziuoti. Svarbiausia, kad nesusidarytu ant ju kamsciai, ypac kylant i kalna.
Sestadieni vaziavau gariunu link, tai koks kamstis nuo lazdynu iki pat gariunu buvo
vos judejom. Kita syki vaziuosiu per panerius, ten gal eismas mazesnis ir kelio remonto nera.

Sestadieni vaziavau gariunu link, tai koks kamstis nuo lazdynu iki pat gariunu buvo

QUOTE(staselė @ 2010 10 17, 19:18)
Kaip suprantu kursų kaina pakilo dabar, bet jei aš gerai supratau važiavimo valandų dabar skirta 30 , o kai mes mokėmės tai buvo tik 20 valandų.
Aš kai mokiaus, buvo tik 10 valandų. Ir užteko kažkaip

QUOTE(tapse @ 2010 10 17, 14:21)
Na ir aš šiandien šeip netaip pasikeičiau batukus savo mašiniukui, bus drasiau važiuot anksti ryte per tiltus ,nes rytais buna apledeje 

Na tik neisidrasink