Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2010 08 11, 21:38)
Aš nuo pirmos dienos užpakaliu parkuojuos, nu man paprasčiausia kažkodėl lotuliukas.gif

man ir lotuliukas.gif seniau dar kažkaip lysdavau šonu prie šaligatvio, dabar nebe schmoll.gif nebent vietos ten būtų kaip magistralėj lotuliukas.gif bet jei būtų reikalas, niu ir parkuočiaus, kad ir iš 52 karto lotuliukas.gif
Atsakyti
O as siandien ryte pries vaziuojant i darba radau masina su tuscia padanga! doh.gif Prisipuciau, nuvesiau pas pazystama, ten paziurejo, lyg ir sveika, jau norejo paleisti, bet pamate, kad ratlankis skiles blink.gif doh.gif Tai dabar teks pora dienu laukti, kol ta ratlanki sulydis... verysad.gif
Atsakyti
O blyn, dar ir skyla metalas ohmy.gif tai smūgis gal buvo kokss stiprus ?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 11, 21:38)
Aš nuo pirmos dienos užpakaliu parkuojuos, nu man paprasčiausia kažkodėl lotuliukas.gif
Man irgi. biggrin.gif Bet iš vienos pusės man kažkaip lengviau, tai jeigu tik yra galimybė - parkuojuos taip. Bet jeigu reikalas prispiria, tai ir į kitą pusę pastatau. smile.gif
Šiandien ryte radau mašiną užstatytą, tai MB išvarė man ją per "bordiurą". ax.gif Ir ką aš be jo daryčiau. blush2.gif
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 12, 12:39)
O as siandien ryte pries vaziuojant i darba radau masina su tuscia padanga! doh.gif Prisipuciau, nuvesiau pas pazystama, ten paziurejo, lyg ir sveika, jau norejo paleisti, bet pamate, kad ratlankis skiles blink.gif  doh.gif Tai dabar teks pora dienu laukti, kol ta ratlanki sulydis... verysad.gif
Oho, bet tai gerai, kad pamatė. unsure.gif

Pas mane tai su "granata" kažkas negerai. Reiks keisti. doh.gif
Atsakyti
Nu granata kiek žinau š... reikalas, berods ir nelabai pigus, aišku nuo modelio priklauso mašinos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 12, 19:27)
Nu granata kiek žinau š... reikalas, berods ir nelabai pigus, aišku nuo modelio priklauso mašinos doh.gif
Jo, ir aš girdėjau. Bet čia dar tik MB įtaria, reiks į serviziuką nuvaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 12 rugpjūčio 2010 - 18:37
QUOTE(Aga @ 2010 08 12, 19:11)
O blyn, dar ir skyla metalas ohmy.gif tai smūgis gal buvo kokss stiprus ?

Tai taip iseina, as kaip supratau, kad mums pries perkant jau buvo skiles ir suvirintas, bet likes kazkoks plyselis, per kuri ir leidzia... rolleyes.gif
As kai nenusimanau, tai ir nezinau... blush2.gif Na tikiuosi sutvarkys ir viskas bus gerai, nes jau ir taip ziemai reikes kitus ratlankius pirkti, kiek pinigu iseis, jei dar reikes ir situos keisti doh.gif
Atsakyti
Vakar pasiėmiau iš serviso mašiniuką thumbup.gif .

Sutaisė daug įvairių taškų, sumokėjau, bet tikiuosi, kad ilgai neturėsiu problemų. ax.gif Praėjau technikinę ir šiandien jau pati važiavau į darbą. Jausmas neblogas, kai nereikia troleibusu važiuoti. Viskas priklauso tik nuo manęs. smile.gif Po darbo namo parlėksiu ir vakare dar reikės į parduotuvę važiuoti. Reikia vis dažniau sėsti prie vairo, kad atsirastų pasitikėjimas ir įgudžiai. Ypatingai - parkavimosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 08 13, 10:51)
Praėjau technikinę ir šiandien jau pati važiavau į darbą. Jausmas neblogas, kai nereikia troleibusu važiuoti. Viskas priklauso tik nuo manęs.  smile.gif Po darbo namo parlėksiu ir vakare dar reikės į parduotuvę važiuoti. Reikia vis dažniau sėsti prie vairo, kad atsirastų pasitikėjimas ir įgudžiai. Ypatingai - parkavimosi  doh.gif

Labai smagu skaityt tokias ryžtingas nuotaikas thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus viena beda ne beda doh.gif Kitai masinai (Relault Modus) sugedo kompiuteris, o kadangi tokiu masinu mazai, tai netaiso, reikia tik keisti, kadangi garantinio nebera, reikia moketi, o jis kainuoja - 6000 ltiu blink.gif doh.gif Kosmaras! doh.gif O masinai tik 4/5 metai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 13 rugpjūčio 2010 - 14:10
Na ir man jau jau jau po truputi lengviau vaziuot, maziau stresuoju.Ir parkuojantis jau labiau zinau katran sonan paziuret blush2.gif Bet vat turiu beda-cia tai tikrai(genetiskai)-maisau kaire su desine, ypac vaziuojant ir sukinejantis atbulom.(genetiskai-tai tokia pacia beda turi ir sesuo ir dukterecia, vansi paveldima) g.gif
Atsakyti
Nu pražiot atbulom važiuodama aš irgi grybą pjaudavau kur vairą sukt, blaškydavaus, bet įprantama paskui ir viskas aišku būna.
Atsakyti