Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

QUOTE(raiboji peleda @ 2010 09 15, 18:49)
o man idomu, ka su tais mazais vaikais darote, kuriu ant pagrindinio gumbo buna priaugusiu?

as palikau ant gumbu ziemoti,pavasari surinkau ir pasejau-tai dabar toks miskas misinio priaugo doh.gif tik nezinau kelintais metais jie zydet pradeda g.gif
Gal Jediara ka patars ax.gif
Atsakyti
Vaikučiai gali žiemoti prie motininio kardelio, o pavasarį galima sodinti atskirai į lysvelę ir taip per du metus užauginsite naujus svogūnus ir sulauksite žiedų. Pati vaikučius visuomet išmesdavau blush2.gif , tik šiemet pabandžiau sodinti - žiūrėsiu, kokio dydžio bus užaugę gumbeliai per vieną vasarą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 16, 07:40)
Vaikučiai gali žiemoti prie motininio kardelio, o pavasarį galima sodinti atskirai į lysvelę ir taip per du metus užauginsite naujus svogūnus ir sulauksite žiedų. Pati vaikučius visuomet išmesdavau blush2.gif , tik šiemet pabandžiau sodinti - žiūrėsiu, kokio dydžio bus užaugę gumbeliai per vieną vasarą. ax.gif

As tai jau isroviau kuoksteli paziuret-oi kokie dar maziukai doh.gif kazin ar turesiu kantrybes..na bet gal reiks bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 09 16, 10:58)
As tai jau isroviau kuoksteli paziuret-oi kokie dar maziukai doh.gif kazin ar turesiu kantrybes..na bet gal reiks bandyt ax.gif

Taip, būna mažiukai - todėl anksčiau ir išmesdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 16, 11:05)
Taip, būna mažiukai - todėl anksčiau ir išmesdavau  blush2.gif

Bet kartais didysis svogūnas neišžiemoja, tai bent iš tų mažiukų per kelis metų gali tą prisiauginti vėl. Tik aišku, reikia kantrybės. ax.gif
Atsakyti
Tiek daug lyja, nelabai gerai kardeliams, o gal jau pradėjote kasti kardelius?
Atsakyti
ir man idomu kad jau juos iskasinet reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 19, 18:49)
ir man idomu kad jau juos iskasinet reikia... g.gif

Paprastai spalio pradžioje iškasame, bet kai tiek lyja, gal anksčiau reikėtų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 09 19, 21:22)
Paprastai spalio pradžioje iškasame, bet kai tiek lyja, gal anksčiau reikėtų. g.gif

Aš taip pat jau galvoju apie iškasimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 19, 20:23)
Aš taip pat jau galvoju apie iškasimą  g.gif

Jediara, ar mirkot iškastus kardelius fungiciduose (previkure ar actaroje), kad geriau išsilaikytų?
Atsakyti
jediara, ir man labai aktualus šis klausimas. Viename straipsnyje esu skaičiusi, kad būtina mirkyti. bet tik iškasus jie tokie žemėti...kaip mirkyti ir kame mirkyti? g.gif
Aš iškasu, porą savaičių palaikau rūsy, apdžiūna žemės, o tada jau gražiai sutvarkau ir laikau iki pavasario.
Atsakyti
O, jau ruosiates kasti g.gif As pavyzdingai zadejau laukti spalio g.gif
Atsakyti