Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

QUOTE(simbarela @ 2010 10 06, 14:02)
o kokio dydzio tie vaikuciai, nes as siandien iskasiau ir pas mane tie vaikuciai pipiro dydzio  blink.gif . Jei gerai suprantu tai jie as mane nespejo uzaugti ar kaip?

Viskas gerai -buvo tokių ir didesnių ax.gif Jei norėsi iš jų žiedų - auginsi du metus. Šiemet pabandžiau sėti tuos "pipiriukus", nes anksčiau mesdavau į kompostą blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 06, 12:19)
Viskas gerai -buvo tokių ir didesnių ax.gif  Jei norėsi iš jų žiedų - auginsi du metus. Šiemet pabandžiau sėti tuos "pipiriukus", nes anksčiau mesdavau į kompostą blush2.gif .

drinks_cheers.gif as irgi siemet pirma karta "pipirus" sejau-uzaugo subujojo..na dar vieni meteliai ir gal zydes g.gif
Kardelius jau nukasiau-buvo ir papuvusiu verysad.gif ir svogunai zymiai mazesni nei pernai,kazi kas jiems nepatiko? g.gif nors zydejo normaliai..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 06, 16:05)
drinks_cheers.gif as irgi siemet pirma karta "pipirus" sejau-uzaugo subujojo..na dar vieni meteliai ir gal zydes g.gif
Kardelius jau nukasiau-buvo ir papuvusiu verysad.gif ir svogunai zymiai mazesni nei pernai,kazi kas jiems nepatiko? g.gif nors zydejo normaliai..

Žinoma, kai gražūs kardeliai galima ir su "pipiriukais" pavargti biggrin.gif
Koks skirtingas augimas - maniškiai kaip tik dideli užaugo rolleyes.gif
Atsakyti
O tai tuos pipiriukus man atskirti dabar ar palikti kol subres, nes dabar sviesus jie?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 06, 14:40)
Žinoma, kai gražūs kardeliai galima ir su "pipiriukais" pavargti  biggrin.gif
Koks skirtingas augimas - maniškiai kaip tik dideli užaugo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif bet tai malonus vargas thumbup.gif o jei dar pasiteisins ax.gif
O man pernai buvo svogunai per visa delna,kaip skraidancios lekstes doh.gif biggrin.gif net kaimynes stebejos ju dydziu,o va siemet nieko panasaus g.gif schmoll.gif gal sakau jie sensta ir todel mazeja g.gif ir dar ka pastebejau-kad is vieno svoguno isaugo 2..normalus zydintys..ne vaikai, gal del to? g.gif ivyko kazkoks pasidalijimas?o kaip pas Tave,-po viena uzaugo?(neskaitant vaiku)
simbarela as tai palikau per ziema prie mamos..o pavasari nurinkau.Nezinau ar taip teisinga ,bet taip dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 06, 17:07)
drinks_cheers.gif

Buvo ir pas mane po du svogūnus. Po dviejų metų motininis svogūnas pasensta ir jį reikia išmesti, nes užaugina naujus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 06, 15:39)
Buvo ir pas mane po du svogūnus. Po dviejų metų motininis svogūnas pasensta ir jį reikia išmesti, nes užaugina naujus ax.gif

bigsmile.gif cia man kazkas naujo mirksiukas.gif as maniau kad nauji tik is maziuku pipiru uzauga blush2.gif bet pas mane tik pas kaikuriuos yra likes tas motininis+ ant jo 2 nauji..o dauguma tik nauji 2 ..motininio nera..tai gal jis supuvo,ar kaip? g.gif
Tai turbut pas mane pernai ir buvo tie didziuliai motininiai ..kad užaugintu sau pamaina ,o patys mire g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 06 spalio 2010 - 16:55
Ar visos jau iškasėt kardelius?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 10 09, 06:54)

Ne, kasiu menesio gale. O beje vienas sugalvojo siuo metu zydet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 10 09, 17:54)

O Jūs jau iškasėte? ax.gif
Atsakyti
ar reikia nupjauti iskastiems kardeliams saknis?
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2010 10 09, 22:26)
ar reikia nupjauti iskastiems kardeliams saknis?

Aš iškasiau, nors turėjau tik dviejų rūšių kardelius, nors pirkau penkių gun_bandana.gif tik dabar foto iškeldinėju, tai parodysiu blush2.gif
Atsakyti