Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

nemegstu as irgi bendru dusu.. kazkaip nepratus as nuoga vaikstinet... bet ka padarysi... vistiek einu i dusa.. negi nesiprausus vaziuot po treniruotes...
dar nelabai patinka kaip bobutes savo grozybes demostruoja...
o kad kas nors atlikinetu koju ar dar ko nors depilecijas duse, tai dar tokiu dalyku nemaciau... biggrin.gif
Atsakyti
Aisku cia kiekvieno zmogaus nuomone, bet man tie bendri dusai schmoll.gif nepratusi taip nuogu uzpakaliu lakstyti blush2.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip nekreipiu dėmesio į tuos plaukelius, "laukinius" batus, plikas moteriškes, kedus paliktus. Nu dzin man kaip tai... Bet labiausiai mane užknisa, kai plaukia kokios nors dvi fėjos baseine ir kalbasi. Uch.. užmušt galėčiau. Dabar vaikštau į Olympicą, tai suprantama, takelių nėra, visi maudosi vienoje didelėje baloje, tai jau tenka taikytis.
Anksčiau lankiausi Grandgyme. Tai irgi visokių čiudų prisižiūrėjau. Darai ką nors ant treniruoklio, taigi matai, kad tas žmogus dar nebaigė, tai ir nekiši savo subinės arba paklausi ar galima įlisti tarp jo pertraukų. Niekas gi neatsakys (bent jau man žmonės buvo geranoriški, kai paklausdavau). Man irgi buvo, atsistojau nuo treniruoklio, galvoju biški pramankštinsiu kojas ir trečią kartą padarysiu. Tik plest kažkokia boba tiesiai man prieš nosį. Nei paklausė, nei ką. Sakau aš dar nebaigiau. Tai ta, kad pasipiktino, kaip gi čia drįstu. Sakau, palauksite. Tai visa pasipūtusi išėjo.
Dabar olympice geresnis bajeris buvo. Vyksta vandens aerobika. Mūsų gana nemažai prisirinko, visa bala užimta. Pabandė vienas kitas plaukikas plaukti, bet nusispjovė ir laukia kol mes ten išsimaskatuosime. Bet vienas tai toks piktybiškas diedas, plaukioja, tarp mūsų nors tu ką. Mes susižvalgom, sakom, gal ir jį pakviesti, gal pats nedrįsta. Trenerei pch.., nu mes jau po to irgi dėmesio nebekreipėm.
Ai dar dėl baseino, vienam diedui Grangyme kažkada esu pasakiusi, kad arba tu plauk arba lipk lauk. Tai irgi bais nepatenkintas buvo.
Kažkokia marazmatikė darausi...
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2006 05 24, 09:51)
Dabar olympice geresnis bajeris buvo. Vyksta vandens aerobika. Mūsų gana nemažai prisirinko, visa bala užimta. Pabandė vienas kitas plaukikas plaukti, bet nusispjovė ir laukia kol mes ten išsimaskatuosime. Bet vienas tai toks piktybiškas diedas, plaukioja, tarp mūsų nors tu ką. Mes susižvalgom, sakom, gal ir jį pakviesti, gal pats nedrįsta. Trenerei pch.., nu mes jau po to irgi dėmesio nebekreipėm.

Dar niekad nebuvau vandens aerobikoje... Bet kazkaip keistai atrodo, kad vykstant uzsiemimui kitiems irgi leidziama kur nori baseine plaukioti g.gif Cia vos ne tas pats, jei vykstant aerobikos uzsiemui paprastoje saleje kas nors tarp sokinejanciu moteriskiu krosiuka begiotu doh.gif
Atsakyti
man šita aerobika labiausiai patinka, bet čia ne apie tai. Kiek būdavau kituose klubuose, tokių nesąmonių niekada nebuvo. Pastato užrašą, kad vyks vandens aerobika ir baseinas bus užimtas ir vsio.O čia tai kokis nesusipratimas. Beje dar ne į temą - Olympicas labai pasitaisęs nuo tų laikų, kai aš jame pasakutin kartą buvau, t.y. tada visi masiškai ėjo į Olympicą, pastatė Grandgymą ir perbėgo ten. O darbar jau Grandgymas nušiuręs palyginus su Olympiku.
Atsakyti
As irgi Olympike sportuoju. svara ir tvarka dziaugiuosi. valytojos gerai dirba savo darba. administratores mielos ir paslaugios. treneriai prie treniruokliu visada pasiteirauja ar viskas ok. sportuojantys kolegos irgi malonus. vienintelis nepatinkantis dalykas pirtyse pilamas vanduo ant akmenu neatsiklausus ten esanciuju ar nieko pries.
Atsakyti
Ka as pastebajau Lietuvos sporto klubuose, ypatingai kalbant apie moteris (na vis tiek, isskyrus pacia sporto sale ar basiena su vyrais netenka susidurti), labai jau jos pasikelusios. Na pazvelgit, visos susiraukusios, nosis uzriestos. Jei kiek daugiau paziuresi, tuoj ismes rozke.. stilium "ko cia spoksai". Na tokios jau visos kietos, tokios jau visos oho ho ho.. net slykstu palieka. Tai ka jau cia kalbeti apie batu nusimovima, ar ziurejima kitos, ar ir jai gerai... gi "ne lygis" dirol.gif

O vat del priprakaituotu treniruokliu. Nezinau, neteko dar matyti LT, bet siuo metu kur as sportuoju (ne LT), man patiko labai gera ideja. Po visa sale yra prideliota purskikliu su dezinfekuojanciu skysciu ir ranksluostukas prie kiekvieno salia. Pabaigi daryti pratimus prie vieno treniruoklio, nusluostai, eini prie kito. Smagu. :-) Kaip cia Lietuvoje tokia nauja mada ivedus? g.gif
Atsakyti
Vat, cia kazkuri is jusu gerai pasakete, jei nera specialiai skirtos vietos nusimauti batus pries ieinant i persirengimo kambari, tai kur ten juos ir mausieisi kai su didziausia manta...
Pries isvykdama sportavau Impuls sporto klube Vilniuje. Ten padaryti kaip prieangeles su suoliukais ir net spintelemis susideti batams. Tai jau nori nenori, ima graziai visos ir nusimauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 06 14, 02:52)
O vat del priprakaituotu treniruokliu. Nezinau, neteko dar matyti LT, bet siuo metu kur as sportuoju (ne LT), man patiko labai gera ideja. Po visa sale yra prideliota purskikliu su dezinfekuojanciu skysciu ir ranksluostukas prie kiekvieno salia. Pabaigi daryti pratimus prie vieno treniruoklio, nusluostai, eini prie kito. Smagu. :-) Kaip cia Lietuvoje tokia nauja mada ivedus? g.gif

Taip ir turėtų būti. Pas mus tai treneris praeina, bet nespės juk po kiekvieno. O vasarą dar karščiau, dar labiau prakaitas liejasi fitness4.gif . Manau, nuo klubo vadovų priklauso. Jei pasakytų kiekvienam naujokui, kad štai tokia bus tvarka, tai palengva visi įprastų... Kai lankiau jogą, irgi patys šluostėm savo kilimėlius.
Atsakyti
Nezinau, ar problemele, apie kuria noriu pakalbeti, reiketu panagrineti cia, ar kitoje temoje, na bet siek tiek atnaujinsiu ja ax.gif
Kaip jus manote, kokio amziaus vaikus (berniukus) dar galima vestis i moteru rubine sporto klube, o kokio amziaus jau nelabai reiktu? Va neseniai persirenginejau rubineje ir viena mama atsivede na kokiu 4-5 metu berniuka blink.gif Na juk jis jau kaip ir viska supranta doh.gif O ten kruva moteriskiu ka tik issimaudziusiu duse ir besirengianciu. Na man ir dar kai kurioms kazkaip nesmagu pasidare. Na bet nieko nepasakem.
Cia praktiskai tokia pati problema kaip ir kalbant apie moteru pliaza, t.y. kokio amziaus berniukus dar galima vestis i moteru pliaza, o kokio jau nereiketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 08 21, 17:56)
Nezinau, ar problemele, apie kuria noriu pakalbeti, reiketu panagrineti cia, ar kitoje temoje, na bet siek tiek atnaujinsiu ja  ax.gif
Kaip jus manote, kokio amziaus vaikus (berniukus) dar galima vestis i moteru rubine sporto klube, o kokio amziaus jau nelabai reiktu? Va neseniai persirenginejau rubineje ir viena mama atsivede na kokiu 4-5 metu berniuka  blink.gif Na juk jis jau kaip ir viska supranta  doh.gif O ten kruva moteriskiu ka tik issimaudziusiu duse ir besirengianciu. Na man ir dar kai kurioms kazkaip nesmagu pasidare. Na bet nieko nepasakem.
Cia praktiskai tokia pati problema kaip ir kalbant apie moteru pliaza, t.y. kokio amziaus berniukus dar galima vestis i moteru pliaza, o kokio jau nereiketu  biggrin.gif

rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 08 21, 16:56)
Nezinau, ar problemele, apie kuria noriu pakalbeti, reiketu panagrineti cia, ar kitoje temoje, na bet siek tiek atnaujinsiu ja  ax.gif
Kaip jus manote, kokio amziaus vaikus (berniukus) dar galima vestis i moteru rubine sporto klube, o kokio amziaus jau nelabai reiktu? Va neseniai persirenginejau rubineje ir viena mama atsivede na kokiu 4-5 metu berniuka  blink.gif Na juk jis jau kaip ir viska supranta  doh.gif O ten kruva moteriskiu ka tik issimaudziusiu duse ir besirengianciu. Na man ir dar kai kurioms kazkaip nesmagu pasidare. Na bet nieko nepasakem.
Cia praktiskai tokia pati problema kaip ir kalbant apie moteru pliaza, t.y. kokio amziaus berniukus dar galima vestis i moteru pliaza, o kokio jau nereiketu  biggrin.gif

na jo cia tai gan idomi problema, pacio vaiko nepaliksi, su savim vesti
irgi as tai buciau pries, bet kaip is tikruje reiketu tai net neisivazduoju..
Atsakyti