Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

Sveikos.
Dėl tų batų nusiavimo - skirtingi klubai sudaro skirtingas sąlygas...
"Sugiharoj" pvz (seniai jau bebuvau) - duoda spec. šlepetes ir prieš įeidama toliau į rūbines jau tikrai neisi su batais.

Body Gym'e - jokių batų nusiavimų nuo slenksčio - nepastebėjau. Reikalavimo tokio - taip pat.

"Telekomo" klube (Lukšio g.) - aš tik neseniai pastebėjau tą ženklą prilipintą ant sienos. Ženkle pavaizduota pora batų, kurie "viens prie vieno" su kalnų laipiojimo Na tai matyt tai ir veikia pasąmonę lotuliukas.gif
batais - tokie su dygliukais ... lotuliukas.gif
Suolo atsisėsti ir persiauti rodos nėra (?) - o kai ant pečių kuprinė, rankinė, striukė - persiavimas pataptų ne itin patogia procedūra?
Tai atvirai sakant - iki spintelės ėjau su batais visuomet. Ir ne aš viena. Ir net nepagalvodama kad tai yra Mirtina Nuodėmė... Na nemačiau nei vienos prie įėjimo persiaunančios! smile.gif
Į dušą tai jau suprantama - su guminėm šlepetėm.

Tai man ir klausimėlis - patarkit, kaip jūs darot "Telekome".
Imat 2 šlepečių poras? Vieną kad iki spintelės nueitumėt ir atgal iki durų; o kitą porą - į dušą?
Ačiū.
Atsakyti
Mane tai nervina, kad pavasariop tokia grūstis prasidėjo doh.gif blink.gif Būdavau aš ir viena sau per visą klubą, o dabar vos ne eilės prie staklių susimetę. Paskutinisyk pasitaikė toks laaaaabai dvokiantis vyrukas- kur jis prasukdavo- visas gabalas salės pramirsdavo. Bandydavau įsivaizduot, kad jį reik kaip kalėdų eglutę WC dezinfekcijai skirtais pakabučiais apkabinėt... net įgalvą nešovė, kad žmogus gali būt nesiprausęs- galvojau, gal žmogaus toks nemalonus kvapas iš prigimties doh.gif Bet vat čia paskaičius kitaip pradedu galvoti...fuiiii....
Bjauriausia būna tuomet, kai nusireguliuoju teniruoklį pagal savo ūgį, padarau vieną priėjimą, tik atsitraukiu- o jau kažkas ant jo sau reguliuojasi...
Atsakyti

Niu as irgi tik pradejau vel lankyti sporto kluba. shian netgi pamirahau priesh einant i baseina po dushu palysti unsure.gif o del tu basu koju nesuprantu kas cia baisaus. niu ishejau is dusho valaisei persirengineji taigi negali su shlapiom shlepetem visdalaika stoveti. niekaip nesuprantu.
o delpesinykiu tai kapiec pakraupau. olimpice 2 jakuzzi vienoje buvo 3 pesinykes uzgriuvo ir nepaleido. o kitame pakaitomis zmones sedejo 3 vyriokai as ir viena mergaiciuke. tai jos tryse ten murgdesi koky pusvalandi jei ne daugiau. kol plaukiau distancija tai vis atkreipdavau demesi.
Atsakyti
labas visoms
man tai labai nepatinka, kai moteriskes persirengimo kambariuose ant suolo nuoga uzpakali padeda tai juk taip nehigieniska juk ligos taip ir plinta, nesakau, kad negalima sedeti, bet juk galima pries tai ir ranksluosti pasitiesti g.gif
dar labai nepatinka kai duso kabinose palieka kruvas tusciu pakuociu nuo sampuno ar pan amunicijos, na negi taip sunku nunesti iki siuksliu kibiro nesuprantu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Man įdomi jūsų nuomonė,
Kaip jum atrodo,kai moteriškės po visą persirengimo patalpą vaikštinėja nuogos,ar tai normalu? na man,tai kažkaip schmoll.gif Tas plikinėjimas ,tai man kažkaip keistai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2006 04 12, 21:55)
Man įdomi jūsų nuomonė,
Kaip jum atrodo,kai moteriškės po visą persirengimo patalpą vaikštinėja nuogos,ar tai normalu? na man,tai kažkaip schmoll.gif Tas plikinėjimas ,tai man kažkaip keistai atrodo g.gif

Na aš nematau čia nieko blogo, nors pati nuoga nevaikštau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2006 04 12, 19:55)
Man įdomi jūsų nuomonė,

Man netrukdo, jei jos vaiksto, bet nesedineja ant bendru suolu. Taip pat nenoreciau,akd prie manes liestusi. kadangi nei to,nei ano dar nemaciau, tai ir netrukdo, nors malonu ner 4u.gif
Atsakyti
vaje kiek baisybių prisiskaičiau blink.gif šlykštu. man apskritai nepatinka tie sporto klubai, kuriuose spūstys žmonių, visur eilės, kažkaip neatsipalaiduoji, o atvirkščiai, suerzina schmoll.gif
dabar vaikštau į Activegym Antakalnyje. jis iš tokių mažesnių, tai dar renkuosi ne tokias populiarias treniruotes, tai ir stumdytis nereikia, ir jūsų surašytų vaizdų neteko dar matyti biggrin.gif
bet kas man nepatinka mano sporto klube, tai siaubingi kilimėliai (kurie naudojami aerobikos treniruotėms) - tokie jau nuskurę, "apkramtyti", purvini ir smirdantys... man mįslė, kodėl administracija nesugeba jų pakeisti, juk tai nėra tokios didelės investicijos g.gif
Atsakyti
jo baisiausia kai sportuot ateina su smirdanciais rubais, pas mane klube yra tokia viena, ji issitraukia savo sportines kelnes ir jos ne sulankstytos o surutuliuotos, kai issitraukia tai tokios sugramzytos siaubas blink.gif , o jos maikute visada ta pati ir smirdanti.
o vienakart tai geriausiai kai vienafifa baige sportuoti mes kartu grizom i persirengimo kambari as persirenginejau baseinui, o ji nenusipraususi apsivilko rubus ir isejo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 26, 14:41)
o vienakart tai geriausiai kai vienafifa baige sportuoti mes kartu grizom i persirengimo kambari as persirenginejau baseinui, o ji nenusipraususi apsivilko rubus ir isejo  doh.gif  doh.gif

man tai nieko keisto, kad po sporto ne visi prausiasi. pas mus sporto klube kai kurios taip daro, nes netoli gyvena. todel nenori nestis i sporto kluba didziausios tašės visokiu prausimosi reikmenu ir svariu drabuziu ir gaisti laiko, kai ramiausiai gali nusiprausti namie.
Atsakyti
Mano klubiukas mažas, ir baseino nėra, tik dušai ir rūbinės. Tai į dušus aš nelabai einu, nesuprakaituoju beveik, be to, beveik visada lekiu namo iš karto, tad nelabai turiu kada. Šiek tiek užknisa, kai atėjusios panos persirengimo kambary sėdi ir plepa, aptarinėja visus kaimynus, draugus, pažįstamus, vaikinus, o viena tuo metu vėžlio metu dažosi arba persirenginėja. Salėje pasirėmusių į treniruoklius beveik nebūna, mūsų trenerė liepia pasivaikščioti po salę tarp pratimų, tai taip ir atrodo - visi tvarkingai traukia ratuku po salę lotuliukas.gif
Dar nepatinka, kai atlikę pratimus nenuneša padėt kilimėlio, ar svarsčių, taip pat kai vaikinukai nesugeba pasiimti 1x15 kg svarsčio, o susirenka visus tuos, kurių mažai yra, t.y., 5-inius su didelėm skylėm, 10-inius, kurių iš viso tik du yra... niu negi sunku pasiimti vieną, ne vienas gi sportuoji?
Na ir papuola kai kurie labai "nekvapnūs" doh.gif suprasčiau, jei į treniruotės pabaigą, bet kai pačioje jos pradžioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 26, 14:41)

o vienakart tai geriausiai kai vienafifa baige sportuoti mes kartu grizom i persirengimo kambari as persirenginejau baseinui, o ji nenusipraususi apsivilko rubus ir isejo  doh.gif  doh.gif

kažkaip man labai nepatinka klube, kuriame aš sportuoju, tas bendras dušas schmoll.gif na gal todėl, kad aš esu laaaabai jau kuklus žmogus (nuogybės atžvilgiu) negaliu ten praustis ir viskas unsure.gif O be to, po sporto laaabai skubu namo, nes turiu mažą lelių ax.gif Tai čia matyt kaip kam ax.gif Nors jei būtų dušai atskiri, matyt eičiau ax.gif
Atsakyti