Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

Jau kuri laika lankausi ir as sporto klube. smile.gif Su batais viskas tvarkoj, nera buve, kad kokia moteriske ilapnotu su batais. Pas mus yra atskiros spinteles prie rubines batams thumbup.gif Tai ten pasidedi batus ir i persirengimo kambari. Kadangi vaiksatu tik i treniruoklius, tai stengiuosi ateiti tada, kai buna tik prasidejusi aerobikos treniruote, o iseinu tada, kai buna ipusejusi kita treniruote. Tokiu budu isvengiu spucsiu rubineje ir duse tongue.gif
Labiausiai nervina - tai eiles prie treniruokliu, treneres nedemesingumas ir..........kai ateina tokios grazuoles ne pasportuoti o save parodyti, jos visada buna su makiazu, sportine apranga - grazi, seksuali, sukuosena padaryta ir t.t..Nedaznai ju buna, bet kai jas pamatau, tai nervas ima. Atsiseda jos ant kokio treniruoklio ir maivosi, vis ziuri i veidrodi, raitosi, paskui atsistoja demonstratyviai pereina per sale, pasirango. Visus nuziurineja ir dziaugiais, kai i jas kas nors pasiziuri.
Atsakyti
QUOTE(Venecija @ 2006 02 19, 14:03)
kai ateina tokios grazuoles ne pasportuoti o save parodyti, jos visada buna su makiazu, sportine apranga - grazi, seksuali, sukuosena padaryta ir t.t..Nedaznai ju buna, bet kai jas pamatau, tai nervas ima. Atsiseda jos ant kokio treniruoklio ir maivosi, vis ziuri i veidrodi, raitosi, paskui atsistoja demonstratyviai pereina per sale, pasirango.  Visus nuziurineja ir dziaugiais, kai i jas kas nors pasiziuri.

Jos dar kartais uzeina i rubine nosytes pasipudruoti:)) Ir paprastai devi tokias mini maikutes su kuriomis nelabai gali pasilenkti, nes tada visas turtas gali iskristi pro iskirpte. Taip kad as suprantu, kodel jos tik raivosi ant treniruokliu, jos paprasciausiai negali laisvai judeti lotuliukas.gif
Mane tai jos juokina. Na ir suteikia savotisko zavesio klubui:)) Treniruokliu mano klube pakanka, taip kad nekyla pykciu, jei ant kokio vieno raivosi tokia grazuole.
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2006 02 17, 01:27)
na tai va db apie savo sporto kluba pakalbesiu biggrin.gif
na manishkiame viskas ok. batu nusimaut nieks neliepia, persirengimu kambariuose kilime danga, tai kazkaip smelis tarp koju nesimala. o persirengimu kambariuose juk i tapkutes visos arba i sportbacius.
dushu kabinos atskiros, tai viskas ore. jokiu bendru vandenuku smile.gif
o ir persirengimu kambariai erdvus, tai viskas labai ciki. raktelius duoda kas antrai spintelei, jei tik buna laisvu. nu zodziu man mano klube viskas ore!

tik vienas toks dalykelis truputi nervina, kad jei i baseina einu viena be bicho savo, tai diedai kalbinti pradeda visokie mad.gif nes manishkiame sporto klube uzsienieciu nemazai buna, tai jie cia story prisiklause tikriausiai jaunas paneles bando kadrint huh.gif

koks cia sporto klubas? g.gif
Atsakyti
na ir as sportuoju viename Vilniaus sporto klubu. Lankausi treniruokliu saleje ir baseine, viskas kaip ir gerai. Tik erzina tai, kad kaikurie vyrai akivaizdziai nuziurineja baseine, o i mano darba treniruokliu saleje ziuri skeptiskai - pamirsdami, kad moterys juk ne vyrai smile.gif. Pagyvenusios moteriskes kartais perzengia ribas rubinese slepsedamos basos, nuogos, ir naglai besiverziancios per galvas sava kryptimi, va jos ir dziakuzi okupuoja verysad.gif . Svara irtvarka buna visuomet, dusuose moterys depiliuojasi, kazkaip neestetiska, nemalonu maudytis duse. Va dar tikrai zinau kas erzina - kai ateina pasportavusi moteriske, nuneza savo sampunus ir t.t. i lentynele duso kabinoje padeda - tipo suprask, kad uzimta blink.gif , ir rengiasi, vaiksto dar 20min, per kurias i dusa 3 kart nueiciau, o uzimti ta dusa irgi kazkaip, bet kokiu momentu gali atlekt
Atsakyti
Ieškojau ieškojau šitos temos - niekaip neradau... doh.gif blush2.gif taigi atidariau kitą...

dabar perkeliu savo postą čia:

Dažnai lankausi vienam sporto klube-baseine, kuriame (kaip ir daugumoj) yra bendri dušai (t.y. be kabinų ir jokių atskyrimų) bei bendros rūbinės...

Pirmas kartas, kada buvau šokiruota, kai dvi merginos bendruose dušuose peiliukais skutosi savo bikinio sritį... blink.gif

Antrą kartą teko laukt kol mergina įsiklijavo į kelnaites higieninį įklotą, kad galėčiau prisibraut prie savo spintelės...

O trečias kartas vainikavo viską - besiprausdama, kokių 40 metų moteriškaitė, ne tik skeričiojosi iki negaliu, kad nusipraustų savo intymias vietas, bet dar ir riebiai nusišnypštė nosį ant dušo grindų... blink.gif doh.gif
Atsakyti
bet as galvoju..ok. kultura tai kultura..visi mes skirtingi..bet negi taip sunku klubui dusuose padaryt dureles, pertvaras..ir galetum nematyti nervinanciu vaizdu ax.gif o taip tikrai maudaisi ir jauti diskonforta doh.gif Va pvz. cia kazkas rase, kad nervina kai kai kurios plauna savo intymia vieta blush2.gif aisku vaizdelis schmoll.gif . Bet pvz. man irgi butina po baseino nupraust, nes jauciuosi blink.gif Taciau tenka laukt kol paseksiu namus verysad.gif , nes isivaizduoju kaip tai atrodytu blink.gif
Reikalaukim dureliu duso kabinose!!!
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 03 13, 14:48)
bet as galvoju..ok. kultura tai kultura..visi mes skirtingi..bet negi taip sunku klubui dusuose padaryt dureles, pertvaras..ir galetum nematyti nervinanciu vaizdu ax.gif o taip tikrai maudaisi ir jauti diskonforta doh.gif Va pvz. cia kazkas rase, kad nervina kai kai kurios plauna savo intymia vieta blush2.gif aisku vaizdelis schmoll.gif . Bet pvz. man irgi butina po baseino nupraust, nes jauciuosi  blink.gif  Taciau tenka laukt kol paseksiu namus verysad.gif , nes isivaizduoju kaip tai atrodytu blink.gif
Reikalaukim dureliu duso kabinose!!!

teko man uzsienyje vaiksciot i baseina, tai situacija ta pati dusai bendri, negana to ten tokia sistema, kad is rubines eini i spinteles (bendras su vyrais) ir is ten patenki i duso patalpa, is kurios keliauji i baseina. Tik moterys ateina pro desine puse o vyrai pro kaire. Betgi man bebunant duse iejo vyrukas, kuris keliavo i baseina, bet matyt sugebejo kazkaip nusigrybaut toj sistemoj. Tai tik visa laime, kad buvau su maudymosi kostiumeliu biggrin.gif doh.gif
O lietuvoj lankau sporto kluba ir uzkliuvo vienas dalykas, kad moteriskes ant suoliuku jei atsiseda persirenkt tai vos ne visa manta krauna ant suoliuko. Ir tiesiog nelieka vietos net prisesti batu atsiristi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 13, 15:29)
O lietuvoj lankau sporto kluba ir uzkliuvo vienas dalykas, kad moteriskes ant suoliuku jei atsiseda persirenkt tai vos ne visa manta krauna ant suoliuko. Ir tiesiog nelieka vietos net prisesti batu atsiristi doh.gif

va va doh.gif tašę tikrai galima po suoliuku pakišti, niekas nuo to dar nenukentėjo biggrin.gif o apie batus nė kalbėti nėra ką. būtinai juos reikia palikti prie kieno nors spintelės, kad žmogus ramiai atsirakinti negalėtų, ar pastatyti ant tako, kad eidamas dar ir užkliūtum unsure.gif na, suprantu, gal batai bais dideli ir netelpa į spintelę.... bet visada galima rasti jiems ramią vietelę, kur niekam netrukdytų cool.gif

o dabar klausimas visoms:
kaip elgiatės, jeigu kažkoks asmuo užima treniruoklį šiaip sau, tiesiog ilsėdamasis? žinau, kad dauguma numeta kokią repliką, bet aš dar vis nedrįstu... blush2.gif kažkaip patrypčioju vietoje, kol nesusipratėlis pats nueina. bet paskui taip susinervuoju - juk ne už tai pinigus (beja nemažus) moku! fool.gif

ar nepasitaiko jum tokių situacijų, kad prie vieno treniruoklio eilę pratimų darote su kažkokiu kitu žmogum. na vienas padaro, tada kitas. tik žinoma su skirtingais, kaip visada, svoriais. kažkodėl visada sulaukiu tokių piktų žvilgnių, maždaug ko čia nuiminėji, AŠ čia treniruojuos doh.gif bet tai ką daryti, jeigu jau taip išpuolė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2006 03 13, 17:09)
kaip elgiatės, jeigu kažkoks asmuo užima treniruoklį šiaip sau, tiesiog ilsėdamasis?

vakar taip buvo, kai nebeišlaikiau smile.gif šiaip dažniausiai nutyliu ir nueinu prie kito, tuo metu laisvo smile.gif bet toks vaikinas atsirėmė ir nei pats daro, nei kitam leidžia. Labai gražiai nusišypsojau ir pasakiau: "Atleiskit, jūs naudositės šiuo treniruokliu dabar, ar mane leistumėt?". Leido. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2006 03 13, 17:09)
1.o dabar klausimas visoms:
kaip elgiatės, jeigu kažkoks asmuo užima treniruoklį šiaip sau, tiesiog ilsėdamasis? žinau, kad dauguma numeta kokią repliką, bet aš dar vis nedrįstu... blush2.gif  kažkaip patrypčioju vietoje, kol nesusipratėlis pats nueina. bet paskui taip susinervuoju - juk ne už tai pinigus (beja nemažus) moku!  fool.gif

2.ar nepasitaiko jum tokių situacijų, kad prie vieno treniruoklio eilę pratimų darote su kažkokiu kitu žmogum. na vienas padaro, tada kitas. tik žinoma su skirtingais, kaip visada, svoriais. kažkodėl visada sulaukiu tokių piktų žvilgnių, maždaug ko čia nuiminėji, AŠ čia treniruojuos  doh.gif  bet tai ką daryti, jeigu jau taip išpuolė  unsure.gif

1.Tokiu atveju paprastai prieinu ir paklausiu, ar dar darys pratimus su šiuo treniruokliu? - visada suveikia... ax.gif

2.Nekreipiu dėmesio... Būna, kad tokie "ale krūti kulturistai" pašnairuoja - bet čia jų problema, o ne mano... aš ne už dyka einu sportuot - taigi sąlygos ir jiems ir man vienodos... ax.gif
Atsakyti
neteko dar matyt, kad kas nors ant treniruoklio siaip sau sedetu ir ilsetusi biggrin.gif bet turbut imciauir "pareikalauciau", kad leistu pasinaudot juo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 15, 17:47)
neteko dar matyt, kad kas nors ant treniruoklio siaip sau sedetu ir ilsetusi biggrin.gif  bet turbut imciauir "pareikalauciau", kad leistu pasinaudot juo. ax.gif

būna būna tokių... biggrin.gif ir paplepėt susėda... biggrin.gif
Atsakyti