Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

QUOTE(bonza @ 2007 01 03, 23:24)
visa tema perkaiciau labai idemiai. Pirma karta gyvenime ruosiuosi pardeti lankyti sporto kluba bet pasiskaicius tai pasiurpau  blink.gif  gal geriau namie sportuot? unsure.gif

nu vien zo.... man kaip visiskai zaliai bukit geros paaiskinkit ko ir kiek tureti einant sportuot "viesai" : ranksluostis, kaip supratau slepetes ania.... (nu del sportabaciu ir aprangos pati suprantu). Ir kaip ten buna - ateini - gauni koki rakta nuo spinteles? tada persiregngi... aini sportuot ania? kaip ten su tuo  ranksluostesliu del prakaito? reik savo turet ar buna vienkartiniai?  doh.gif

as tai laisves pr. naujai atidaryta kluba nuzisiurejau, nelabai toli namu tai gal as i dusus tiek to, bet pirmus kartus tai neisiu kol nesuprasiu kokia ten tvarka. labiausiai traukia ant treniruokliu sportuot (sena svajone rolleyes.gif ), ir dar kad treneris porgrama sudarytu nes as zalia kiek ir ko daryt reiktu...
nu gal suprasit mane ko klausiu  doh.gif  4u.gif  4u.gif

eik įkluba nepergyvenk ten pamatysi viska tavim pasirupins tik paklausk ko nežinai ir ne bus problemų kas kur nebijok šnekėti .gero sporto clap.gif
Atsakyti
as jau gan ilgai lankau,prie visko kaip ir pripratau (prie daugumai cia nepriimtinos depiliacijos ir pan.), na bet vieno dalyko tai niekaip nesuprantu ir negaliu pakest: tai tusciu kosmetikos priemoniu indeliu, bonkuciu palikimas duse..Nu ple negi nukris rankos, jei nunesi i siukliu deze ismest, labai nervina, kai ateini savo nosi sampuna ar duske pastatyt ir netelpa, nes kazkokia vepla patingejo savo pasibaigusi sampuna ismest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauka: 10 spalio 2007 - 16:32
Nu siaubas, paskaitinėjau keletą puslapių ir pašiurpau ph34r.gif Ypač kai vienai merginai besiprausiant duše atitekėjo geltona srovelė doh.gif Nesuprantu, iš kur dar tokių žmonių atsiranda, šitaip besielgiančių blink.gif
Savo klube lyg nestebėjau tokių baisumų. Būna, kad užsiplepa ant treniruoklio dribsodamos, palieka prakaito balas ant jų... Bet tualetai ir dušas visuomet tvarkingi thumbup.gif
Atsakyti
As tai visada einu su batais i persirengimo kambari. Pradzioje tai dar persiaudavau, bet kai pamaciau, kad daugiau niekas taip nedaro, tai nusprendziau nebesivarginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o dar vakar pastebejau, kad labai daug plauku ant grindu ir jie prilimpa prie slepeciu, tai paskui kai juos nurankiot ir is slepeciu padu istraukt reikia...tai brrrrr schmoll.gif schmoll.gif . Del depiliacijos tai man labai jau slykstu...kai kokia nors "marusia" issizergusi ta vieta skuta....baaaaaaaaaaaisu gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Ir dar labai nepatinka kai ateina kokia mergaiciuke 16 metu vos sulaukus, nepasikonsultavus su treneriu seda ant bet kurio treniruoklio ir tampo ji belekaip, o zmones laukia kol atsilaisvins...negi taip sunku nueit pas treneri ir paprasyt kad bent jau parodytu ka su kuriuo treniruokliu daryti reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 14 spalio 2007 - 19:16
QUOTE(mergina @ 2006 10 29, 11:47)
Na ir supykusi grįžau iš Impuls plius. schmoll.gif Manęs schmoll.gif  schmoll.gif ten neįleido, nes atėjome visa šeima kartu su mažuoju -jam pustrečių.Taisyklės tokiois mat , iki trijų metų neleidžia.

o kas cia keisto? Taigi ir chemikalai kokie dezinfekcijai naudojami, ir temperaturu skirtumai, ir galu gale zmoniu pakankamai - dar pastums kas.
As tai su mazge buvau kai buvau baseine, niekas nepriestaravo, tik kai kurie labai zvilgsniais nustebusiais varste, nes dukra buvo bendrame baseine ir su rankovemins mokinosi plaukioti. Ir pirti turkiska sekmingai aplankeme - nors vaikams iki septyniu metu kaip ir drauziama, bet mums nieko nesake.

Atsakyti
Nesuprantu aš problemų kai kurių žmonių. kai gėdijasi persirenginėt ar praustis prieš kitus - na tai tuomet nereikia eiti į klubus, nenormalu jau čia. Niekas ten nežiūrinėja ir jei taip atrodo, tai jau psichologinė problema kokia g.gif
Dėl batų - aš irgi išpradžių nusiaudinėdavau, dabar nebe. Nebent lyja ir purvina, vasarą tai tikrai ne. Vis tiek visi ten eina su batais. O prie kitų žmonių kabinėtis ir kiekvienam aiškinti aš nežadu. Taip kad einu su batais, vos įėjus persiaunu į šlepetytes ir viskas ok.
Dėl skutimosi ir pan - man tai netrukdo. Mandagu būtų į tualetą nueiti ir užsirakinti (kartą aš pati pastebėjau, kad pažąstys neskustos, tai tualete nuėjus atskirai nusiskutau, na būna visko juk).
Berniukus nelabai malonu persirengimo kambariuos matyti. Tuo labiau, kad dažnai jie kokių 7 metų būna, laisvai gali nueiti ir patys į vyrų rūbinę. Nieko nenutiks per 10 minučių be mamytės. Ką ir suaugusį vyrą mama ten lydės, nesąmonė kažkokia.
Kad vaikus nevisur įleidžia - normalu. Yra vietos vaikams (ten suaugę neina), yra vietos šeimoms (yra kur visiems pabūti) ir yra tik suaugusiems. Normalu ir nėra ko piktintis. Kartais nervina, kai mamytės vaikus pvz. į sporto salę atsiveda. Tie malasi, bijai, kad užsimes kažką ant savęs ar nugrius, pati atsipalaiduot negali, nes šalia kažkieno vaikas, nenori, kad nelaimė atsitiktų, o tėvai pasižiūrėt nesiteikia. Juk sporto salė yra tik nuo kokių nežinau, 14 metų, ten susižeisti labai lengvai galima.
Atsakyti
Man kazkaip batukai dar ne tiek problemu kelia. Pas mus klube jokio uzraso ner, tai nieks nenusimineja. bet ir gerai, nueini - persimauni tapkutes ir ramu.
labiausiai siutina kai treniruotese pries nosi atsistoja, kai net nematai saves, arba kai atsistoja kur salia, kad net negali judet, nes atrodo tuoj trenksi.
ir aisku zudo skutimaisi duse. sito isvis negaliu pakest.
toks jausmas kad namuose neturi nei vonios ar duso, kad cia viesai prie visu ta daro. nzn. vienintelis dalykas kuris is tikro zudo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2007 10 15, 15:23)

ir aisku zudo skutimaisi duse. sito isvis negaliu pakest.
toks jausmas kad namuose neturi nei vonios ar duso, kad cia viesai prie visu ta daro. nzn. vienintelis dalykas kuris is tikro zudo. g.gif

Todel po trenruotes kuo greiciau skuodziu namo: praustis. Ir nereikia ziureti i besidepiliuojancias smile.gif
Atsakyti
na ka as parasysiu tai turbut liecia ne kultura persirengimo vietoje bet apskritai zmoniu kultura ..
savaitgali ejau i baseinuka impulso kareiviu g pasipliuskenti tai tik atejus persirengti nuotaika sugadino, kazkoks erzelis nuo pat duru, ateinu prie savo spinteles tai sedi salia ant sofkos merga(pardon kitaip nepavadinsi) pokemono sukuosena ir makiazu issizergus visa apibrizgusiom maikem apsirengus dvokia prakaitu kaip bulius (na gal is sporto sales) metu gal 18 bet tokio drimbos sudejimo kad sunku pasakyt, truksta tik cigaro ir alaus bambalio dantyse, zodz ivaizdis liux o man sonais braukytis su ja... doh.gif nes nesitrauks nors ir ant kelio stoves
bet visa tai nieko galima toleruot maza kaip kas atrodo kaip kad duota motules gamtos
jinai ant visos rubines KOLIOJASI su kazkokia merga is anapus spinteliu (tos kitos nemaciau) tokio rusicizmu ano galo pavadinimu ir pasiulymu kur anai eiti ir ka daryti keliaaukscio srauto reiktu dar gerai paieskoti ir turgaus cigones leksikone blink.gif blink.gif blink.gif buvau apsalus, greit persirengiau ir neriau is ten
Atsakyti
O mane tai labai erzina, kai po treniruociu mergos tiesiu taikimu lekia sikti ir kai uzeini i tulika prakaito nusisluostyt, leki lauk, kad kita iejusi po manes, nenuziuretu kreivu zvilgsniu... blush2.gif
Atsakyti
o tai ka tom moterim daryt? kentet ir nest iki namu ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kaip cia pasakius, tualetas zinoma tam ir skirtas... bet as kanciu blush2.gif Kazkaip net ir nepavyktu man ten nieko padaryt,kai uz duru eilute trypcioja siusiuko ax.gif Bet mane erzina tos nuolatines sikales,kai jau zinai,kad po sitos, tai nieko gero nesitikek... lotuliukas.gif
Atsakyti