Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

nu jo, kai uz manes eilute butu,tai as nieko nedaryciau pikto lotuliukas.gif
nu bet gal joms nors tu ka prispiria ir viskas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o dievai kaip juokinga "nuolatines sikales" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal jos kokius laisvinamuosius geria,kad taip reguliariai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 10 30, 23:25)
o dievai kaip juokinga "nuolatines sikales" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal jos kokius laisvinamuosius geria,kad taip reguliariai  lotuliukas.gif

Tu mane prajuokinai, savo reakcija lotuliukas.gif As pati vakar aptikau sia tema, tai kai skaiciau, linksma buvo thumbup.gif Ypac is "mergos su pokemono sukuosena" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2007 10 30, 18:16)
Na, kaip cia pasakius, tualetas zinoma tam ir skirtas... bet as kanciu  blush2.gif  Kazkaip net ir nepavyktu man ten nieko padaryt,kai uz duru eilute trypcioja siusiuko  ax.gif Bet mane erzina tos nuolatines sikales,kai jau zinai,kad po sitos, tai nieko gero nesitikek...  lotuliukas.gif

o siaube kaip prisijuokiau pries miega lotuliukas.gif showoff.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man nejaukus kai kuriu issirengimai blush2.gif

suprantu, kad duse niekas su rubais nesiprausia hihihi.gif , na bet kai kurios tetos elgiasi tikrai nesuprantamai blink.gif Issirengia nuogai ir tada neskubedamos sliauzioja po rubine - tvarkosi, nuplaukia iki veidrodzio, grizta atgal ir taip kol jau ateina tas momentas i dusa eiti.

suprasciau, jei vyru rubinej taip vaiksciotu - bent jau susizavejimo kupinu zvilgsniu sulauktu lotuliukas.gif As tai nebezinau nei i kuria puse akis sukt, man nemalonu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 11 20, 18:52)
o man nejaukus kai kuriu issirengimai  blush2.gif

suprantu, kad duse niekas su rubais nesiprausia  hihihi.gif , na bet kai kurios tetos elgiasi tikrai nesuprantamai  blink.gif Issirengia nuogai ir tada neskubedamos sliauzioja po rubine - tvarkosi, nuplaukia iki veidrodzio, grizta atgal ir taip kol jau ateina tas momentas i dusa eiti.

suprasciau, jei vyru rubinej taip vaiksciotu - bent jau susizavejimo kupinu zvilgsniu sulauktu  lotuliukas.gif  As tai nebezinau nei i kuria puse akis sukt, man nemalonu  schmoll.gif

o įdomu būna žmonių, kurie duše su rūbais(maudymosi žinoma) prausiasi? smile.gif jei aš tiap nueičiau mane žvilgsniais nužudytų ar ne? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 12 13, 20:15)
o įdomu būna žmonių, kurie duše su rūbais(maudymosi žinoma) prausiasi? smile.gif jei aš tiap nueičiau mane žvilgsniais nužudytų ar ne?  smile.gif  blush2.gif

Būna. mirksiukas.gif Jei eina į pirtį arba baseiną, tai kurie dar rūbinėj apsirengia maudymuosi kostimėlius ir tada eina nusiprausti po dušu. biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, visos istorijos tik ir rodo, kultūrėlės lygį. Nieko tikriausiai nepakeis tokios šnekos, nei ant durų kabinamos klubų taisyklės. Bet klubuose labiausiai mane erzina elementarios higienos nepaisymas - juk kiekviename klube, kuriame įrengtos pirtys ir baseinai turėtų būti prašoma pžymų dėl grybelio arba klienatai tikrinami vietoje. Deja, to nėra. Ir tada labai neramu baseine nusiauti slepetes ir basomis zygiuoti į pirtį...
Atsakyti
QUOTE(ginti @ 2007 10 11, 17:16)
Nu siaubas, paskaitinėjau keletą puslapių ir pašiurpau ph34r.gif Ypač kai vienai merginai besiprausiant duše atitekėjo geltona srovelė doh.gif Nesuprantu, iš kur dar tokių žmonių atsiranda, šitaip besielgiančių blink.gif

gal ir pasiurpciau, bet pazystu mergina kuriai kol nusipraus net keli upeliukai nevalingai nubegs.. ji tiesiog teturi tik viena inksta, ir tas pats vos "tedirba".. verysad.gif
Atsakyti
Perskaičiau aš šita ir visokiu nuomoniu prisiskaičiau o aš lankau kaune impulsa ir esu viskuo labai patenkinta labai gera ir švari ten aplinka,bet va buvo viena kart atėjau iš sales ir buvo n emazai moteru rūbinei ir taip žvilgsneis žiūri,kad bijai nusirengt r užsidėt maudymke tai man va tas dalykas nepatiko. lotuliukas.gif o taip higiena ten labai švari thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi neseniai pradėjau lankytis sporto klube. Šiaip viskas labai normalu, visi tvarkingi, visur švaru ir pan thumbup.gif Tik pakęst negaliu kai ateina grupelė vaikigalių 11-14m. , užima treniruoklį ir "žaidžia" pasportuoja, pakalba, pasikeičia, o tu, žmogau lauk, kol jie išsiplepės. Bet dabar "naglesnė" patapau. Jei taip "žaist" pradeda tai ir klausiu: dar ilgai jūs čia žaisit, žmonės laukia, iškart patampa džentelmenais ir užleidžia vietą hihihi.gif
Atsakyti
Vakar pasibaisėjau - vienas vyras iki paskutinio atodūsio varė ant treniruoklio, o jam prakaitas laša tiesiog, visas šlapias, kvapas baisus, rankenos šlapios, o dar bala didžiausia po treniruokliu. Fuuuuiiiiii doh.gif
Atsakyti