Realiai tai visos turėtų atsinešt savo rankšluostėlius kokius ir pasitiest ant kilimėlių, bet nelabai mačiau, kad kas taip darytų

QUOTE(Lūšis @ 2008 09 11, 15:55)
Realiai tai visos turėtų atsinešt savo rankšluostėlius kokius ir pasitiest ant kilimėlių, bet nelabai mačiau, kad kas taip darytų 

Ne visada galima pasitiesti saugumo požiūriu, pvz., jogoje. Gali prakaitą apsivalyti, kad "neapšlapintum" kilimėlio, o toliau - treneris ne tam, kad kiekvieną higienos mėgėją prilaikytų

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 11, 13:14)
Higienos normų pažeidimas - eiti basomis viešo naudojimo patalpose. Eiti su lauko avalyne - tik kai kurių klubų vidaus taisyklių pažeidimas. Paprastai avalynė persiaunama supermarketiniuose klubuose. Gal taupant valymo priemones ir valytojų etatus
Bet jei tvarka tokia - aišku, privalu jos laikytis. Nors higienos normas aš ir pati mielai pažeisčiau (beje, tai didesnis pažeidimas), po "grybinio" dieduko man tas noras praėjo.
Jei tikiesi kultūringo elgesio iš kitų, reikėtų pradėti nuo savęs

Jei tikiesi kultūringo elgesio iš kitų, reikėtų pradėti nuo savęs

higienos normu pazeidimas - ir eiti basom ir atsiprasant eiti purvinais batais is gatves i patalpas, kur keikveinam klube yra tos spinteles avalynei, ir uzrasai, dziaudziantys ieiti i persirengimo kambari su avalyne.... koks didesnis nuzizengimas, tai kiekveinam pgl save spresti.
QUOTE(claudy @ 2008 09 11, 16:41)
higienos normu pazeidimas - ir eiti basom ir atsiprasant eiti purvinais batais is gatves i patalpas, kur keikveinam klube yra tos spinteles avalynei, ir uzrasai, dziaudziantys ieiti i persirengimo kambari su avalyne.... koks didesnis nuzizengimas, tai kiekveinam pgl save spresti.

Patikėk, "keikveinam" nėra, yra klubų, kur lauko avalynė nepersiaunama iki spintelės ir metama į tas pačias spinteles, kaip ir dedami krepšiai, rankinės ir rūbai, yra klubų, kur persiauni, pasiimi maišelį, įdedi avalynę į maišelį, o tik po to dedi į spintelę arba persiauni ir palieki avalynę tam skirtose vietose. Mano problemos pasidėti savo daiktus taip, kad ir pati neišsipurvinčiau, ir kitiems neprišniaukščiau.
O Tau ką, liežuvis nuluš, jei gražiai nusišypsosi ir žmogui pasakysi, kokios klubo taisyklės? Gal nežino, gal nepaiso taisyklių, bet jei tyli - pati toleruoji ir sutinki, kad taip būtų elgiamasi.
P.s. Higienos normos privalomas visiems, klubo taisyklės - tik klubo nariams. Bet kuriuo atveju turi teisę tiek įspėti klubo norius, tiek administraciją arba pasiskųsti higienistams.

"Impulse man baisiausiai patinka:
1.-kai ateina sportuoti KOKIUS METUS PLAUKUOTŲ PAŽASČIŲ NEPLOVĘ vyrai ir vaidina labai kietus sportininkus;
2.-kai po pirties, žliaugiantys prakaitu IŠKARTO šoka į baseiną;
3.-kai į pirtį ir į baseiną ateina "taisyti sveikatos" po vakarykščios pjankės su TOKIU "pereharu", kad jiems kvėpuojant, net lemputės prigęsta;
4.-kai be prezervatyvų "mylisi" burbulinėje vonioje;
5. ai. daug dar kas nepatinka, TODĖL aš daugiau jau ten nebevaikštau ir nekišu didižiulių babkių į subinę"
Visai nieko straipsniukas : http://www.sportopro...-sveikatai.html
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 11, 15:32)
Be visų čia išvardintų niuansų mane labiausiai nervavo klubo Geležinė ledi administratorės. Jos taip mane nužvelgdavo, kad kartą net paklausė ar man nebus per brangu. Aš gyvenau netoli, todėl kartais ateidavau su treningu, nes persirengimo kambariai buvo baisūs: nešildomi, iš pradžių buvo 3 momentiniai dušai, vėliau liko tik vienas. Dabar lankau Liniją (čia Kaune) ir labai patinka tiek trenerių, tiek administratorių elgesys.
Šiaip jau pagal taisykles kiekvienas pasinaudojęs treniruokliu turėtų jį (sėdynę, atlošą, rankenas) nupurkšti dezinfekuojamu skysčiu ri nuvalyti. Tų skysčių mačiau pridėta ant palangės, bet nemačiau kad kas valytų. Jei ką aš tai lankau tik aerobiką.
Šiaip jau pagal taisykles kiekvienas pasinaudojęs treniruokliu turėtų jį (sėdynę, atlošą, rankenas) nupurkšti dezinfekuojamu skysčiu ri nuvalyti. Tų skysčių mačiau pridėta ant palangės, bet nemačiau kad kas valytų. Jei ką aš tai lankau tik aerobiką.
as gal cia ne i tema,bet norejau paklaust,kas aerobika linijoj veda?
jau taip uzpisa,kai nemoka skaityt zmones
iejus impulsan rubinen yra batu spinteles ir parasyta,kar reik nusiaut ir palikti,tai visokios fyfos nesivargina savo spilku nusiimt ir tapsnoja per slapias grindis ...
o dar slyksciau,kad nemoka skaityt kas ant pirciu duru parasyta,kad parasyta,jog reikia pasitiesti ranksluosti,priprakaituoja,poto slykstu savo net ranksluosti tiestis ,dar koki siknagrybi pasigaut

o dar slyksciau,kad nemoka skaityt kas ant pirciu duru parasyta,kad parasyta,jog reikia pasitiesti ranksluosti,priprakaituoja,poto slykstu savo net ranksluosti tiestis ,dar koki siknagrybi pasigaut

QUOTE(eglincia @ 2008 10 26, 15:42)
jau taip uzpisa,kai nemoka skaityt zmones
iejus impulsan rubinen yra batu spinteles ir parasyta,kar reik nusiaut ir palikti,tai visokios fyfos nesivargina savo spilku nusiimt ir tapsnoja per slapias grindis ...

pritariu

QUOTE(eglincia @ 2008 10 26, 15:42)

Džiaukis, jei dar sugeba po treniruotės po dušu palįsti, o ne iš karto į pirtį maklina - su prakaitu, dienos makiažo likučiais ir užkimštom odos porom, blizgučiais-pakaručiais-auskaručiais ir dar bala žino kuo

o infra irgi nesveika po treniruotes?
QUOTE(eglincia @ 2008 10 28, 14:18)
o infra irgi nesveika po treniruotes?
Nelabai