Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 16, 11:06)
Tu gal nesveika, kad negali žiūrėti į moteris, kurios atrodo lygiai taip pat, kaip tu? Tai tu nežiūrėk, užsimerk 4u.gif

nusirengti nuogai tai nieko tokio, bet buna panu kurios demonstruoja savo nuoguma, eina fenu isdziovina save, grozisi smile.gif ir t.t. tas tikrai nelb imponuoja, nors ju reikalas ...
Atsakyti
Gal ten ir per smarkiai parašiau ax.gif 4u.gif , bet ta patalpa tam ir skirta: persirengti, plikinėti, šluostytis. Jei gražus kūnas, o jį vienintelį turi kaip pasididžiavimą, tai ir grožisi sau ar kitiems. Tiesiog tokie žmonės ir nieko neįrodysi. Man pvz. vienodai rodo ar gražuolė, ar kalnas celiulito, nes pripratusi prie įvairių vaizdų nudistų pliaže 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 16, 12:47)
Gal ten ir per smarkiai parašiau ax.gif  4u.gif , bet ta patalpa tam ir skirta: persirengti, plikinėti, šluostytis. Jei gražus kūnas, o jį vienintelį turi kaip pasididžiavimą, tai ir grožisi sau ar kitiems. Tiesiog tokie žmonės ir nieko neįrodysi. Man pvz. vienodai rodo ar gražuolė, ar kalnas celiulito, nes pripratusi prie įvairių vaizdų nudistų pliaže 4u.gif

na juokingiausia kai savimi grozisi netvarkytais, plaukais, nagais, veidu ir veslia kuno augmenija tegalinti pasididziuoti moteriskaite ax.gif
Atsakyti
Bet gal ji negrožisi, tik kitoms taip atrodo? rolleyes.gif O ką, toje patalpoje reikia slapstytis kaip partizanui? g.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claudy: 16 balandžio 2009 - 12:44
QUOTE(dontstop @ 2009 04 16, 10:24)
Niekaip nesuprantu, kokia būtinybė keistis kelnaites prieš treniruotę?  g.gif 

Na pvz., jei visą dieną vaikščiojo su nėriniuotom, sintetinėm kelnaitėm, kodėl gi sportui jų nepasikeist į medvilnines? Pati to nedarau, jei ką, nes dažniausia ir taip renkuosi medvilnines. Turėtų nelabai geras jausmas būti- prakaituoti su nėriniais smile.gif

Ir dar, man tai labiau nuostabą kelia ne plikinėjančios (nu tam rūbinė ir skirta- persirengt, o gal žmogus rankšluostį pamiršo, o į dušą vis tiek reikia nueit), o perdėtai drovios panelės (dažniausiai jaunos), kurios visokiais įmanomais būdais bando persirengt, kad tik niekas nieko nereikalingo nepamatytų. Tada norisi dar labiau paspoksot, o gal ten pas ją kažkas tokioooo, ko kitom negalima pamatyt smile.gif
Atsakyti
Taip, tas drovumas kartais kelia juoka. Keleta kartu maciau, kaip paneles paaugles bega i tualeta persirengti smile.gif Na, cia jau, man rodos, absurdas sioks toks smile.gif
Atsakyti
Na pasakykit, ar čia normalu vidury rūbinės ant suoliuko įsijungus epiliatorių visą savo augmeniją ravėt blink.gif ? Tarpkojį manau būtų galima ir namuose išsisikutinėt doh.gif Prie viso to vaizdelio buvo garsiai (kad visos esančios rūbinėj girdėtų) aptarinėjama, kas, kiek, su kuo gėrė, vėmė ir pan. Merga, kitaip nepavadinsiu, labai matyt kieta jautėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viena: 14 birželio 2009 - 19:24
QUOTE(viena @ 2009 06 14, 20:23)
Na pasakykit, ar čia normalu vidury rūbinės ant suoliuko įsijungus epiliatorių visą savo augmeniją ravėt  blink.gif  ? Tarpkojį manau būtų galima ir namuose išsisikutinėt  doh.gif  Prie viso to vaizdelio buvo garsiai (kad visos esančios rūbinėj girdėtų) aptarinėjama, kas, kiek, su kuo gėrė, vėmė ir pan. Merga, kitaip nepavadinsiu, labai matyt kieta jautėsi  lotuliukas.gif

Sakyciau virsune matei. bigsmile.gif
As piktinuosi ir stebiuosi kaip moterys duse skutimosi peiliukais kojas ir pazastis skutineja, juk tam yra namai doh.gif Pasibaisejusi kazkada maciau beskutinejancia kojas moteri, kuriai apie 45 metai. Nu ir ne piemene gi jau, turetu suprasti kas yra kas. Kulturos visgi kai kuriom truksta, tiek jaunoms, tiek jau subrendusioms.
Atsakyti
na gal ne i tema, bet mano draugai, kurie buvo naujakuriai ir kuriems nebuvo ijungtas vanduo siltas namie prausdavosi sporto klube rytais biggrin.gif na, o ka daryti?! smile.gif gal ir tos moterytes... nors zinoma skutimosi peiliuka galima ir saltam vandenyje "pamirkyti"...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 04 16, 10:24)
O man labiausiai nepatinka, kai nusirengia nuogai panos  unsure.gif  Niekaip nesuprantu, kokia būtinybė keistis kelnaites prieš treniruotę?  g.gif  Vaikšto sau plikos po persirengimo kambarį, o man nori nenori tenka žiūrėti į tas "grožybes"  doh.gif

man nera nieko juokingiau, jei pana sportuoja su neriniuotais triusikeliais arba papinukais doh.gif arba push up bra ir dar visokiais navarotais biggrin.gif nematau nieko blogo, kad persimauna kelnaites, pati visada persimaunu,jei ta diena bunu su netinkamomis sportui kelnaitemis aisku namie, jei nespeju namie- sporte.
ir niekada nesupratau tu,kurios eina kazkur i tualeta persirenginet biggrin.gif biggrin.gif
as nekompelksuoju bet ir nepozuoju schmoll.gif

o del skutimosi ir visa kita, manau tokiu dalyku klubuose neturetu buti schmoll.gif schmoll.gif dar nepatinka dusai be dureliu. as nesigediju nei savo kuno, o i kitus irgi grazu paziureti, bet ne tada,kai maudausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 25 liepos 2009 - 13:37
QUOTE(claudy @ 2009 04 16, 12:06)
eina fenu isdziovina save

Gal rankšluostį pamiršo ir nori greičiau išdžiūt biggrin.gif pačiai neteko matyt ax.gif

QUOTE(viena @ 2009 06 14, 20:23)
Na pasakykit, ar čia normalu vidury rūbinės ant suoliuko įsijungus epiliatorių visą savo augmeniją ravėt  blink.gif  ?

Oho doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti