Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 29, 10:49)
Toks jausmas, kad jūs tiesiog organiškai nepakenčiate kitų merginų/moterų, jei jos elgiasi ne pagal jus. Tiesiog kažkokia neapykanta. Jei skleidžiate tokias "auras", tai yra grįžtamasis ryšys. Nėra idealių žmonių, jūs taip pat ne.

Nesupyk, bet pati nejauti kaip nusikalbi.
Kodėl turėčiau nekęsti kažko, kas elgiasi ne taip kaip elgiuosi aš? Man, kaip ir daugeliui kitų, yra nemalonu kai sportklubyje yra skutinėjamasi. Nesvarbu, kad aš vaikštau su tapkėm, po dušu taip pat stoviu su tapkėm. Man nemalonu braidyti po kito prišnerkštą ir nesutvarkytą vietą. Ar matei kada, kad besiskutinėjanti po savęs susitvarkytų? Aš ne...
Asmens higiena reikėtų užsiimti namuose, bet ne sportklubyje kur tave mato aibė kitų žmonių. Jeigu dušo kabinos būtų uždaros, niekas čia nepultų diskutuoti, kad depiliuojamasi sportklubyje, to tiesiog niekas nematytų, niekam ir neužkliūtų.
O apie besimasažuojančias, vaikštančias su kaukėm ant veido ar pešiojančias antakius - nereikia perdėti. Nemačiau, kad kas piktintųsi tokiais dalykais. Matyt visos temos neperskaičiau g.gif
Čia yra tik mano asmeninė nuomone, su ja nebūtina sutikti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 29, 11:49)
Aš pati nesideplijuoju, tačiau toleruoju kitų švarinimąsi, man tai netrukdo. Plaukai ar šampūnas neplaukia, nes ten, kur sportuoju, uždaros kabinos.

Netrukdo ir plaukai neplaukia todėl, kad yra uždaros kabinos. Jūs to NEMATOT. Pati tą paminėjot. Dėl visų kitų dalykų nereikia hiperbolizuot ir prisigalvot, apie kaukes, kremus, antakius kalbos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 29, 10:49)
Aš pati nesideplijuoju, tačiau toleruoju kitų švarinimąsi, man tai netrukdo. Plaukai ar šampūnas neplaukia, nes ten, kur sportuoju, uždaros kabinos. Niekada netrukdo viešai besimasažuojančios ar vaikštančios su kaukėm ant veido, netrukdo pešiojančios antakius ar tepančios veidus kremais, netrukdo plikinėjančios ar besisveriančios ant svarstyklių, netrukdo besimaudančios nuogos ir plikinėjančios pirtyje. Jums Forum Palace būtų nejauku, nes ten daug plikinėjančių, bo yra spec. moterų patalpos g.gif Taip pat daug "fyfų", kurios elgiasi neadekvačiai. V.ž. ten nesilankykite, nes šokas, stresas ir infarktas garantuotas.

Toks jausmas, kad jūs tiesiog organiškai nepakenčiate kitų merginų/moterų, jei jos elgiasi ne pagal jus. Tiesiog kažkokia neapykanta. Jei skleidžiate tokias "auras", tai yra grįžtamasis ryšys. Nėra idealių žmonių, jūs taip pat ne.

Na, matyt, Forum palace nėra kanalizacijos vamzdžių, o sutros iš kabinos draugiškai apsikabinę su gaktiplaukiais kyla tiesiog į dangų unsure.gif Bet kai kurių klubo klienčių ir tuo pačiu SM dalyvių aura kažko tikrai nelabai, nelabai g.gif Gaila, nežinau pas ką ten galima sportuoti - Tomas seniai išėjo, Irena - išėjo, jogistė - įkūrė savo centriuką, liko Rima su abejotina kvalifikacija (tiesa, gerai šoka), Giedrius pats dažnai sportuoja kitur (įdomu, kodėl - gal aura trukdo lotuliukas.gif ), charizmatiškasis strakaliukas Albertas su kelių dienų Europos fitneso mokyklos sertifikatu ir, berods, architekto diplomu, tiesa, kitų nežinau - ai, gal tikrai neisiu į Forumą lotuliukas.gif Nebent norėčiau patenkinti savo provincialaus smalsumo likučius ir pasižiūrėti iš arčiau, kaip gi atrodo tas mūsų kartais ten besisukiojančio vienadienio elito vienas ar kitas atstovas Ievos ar beveik Adomo kostiumu ax.gif
Tiek to, nebūsiu idealiu žmogumi, tik pabandysiu elgtis pagal mūsų visuomenei priimtinas taisykles.
Gaila, bet kiekvienas laikmetis primeta tam tikras elgesio normas. Jei kiek anksčiau - vienu kitu šimtmečiu - buvo normalu iškišti subinytę tiesiog pro vieno ar kito senamiesčio pastato skylę ir nusilengvinti, dabar tai nepriimtina. Nors, beje, galima.
Atsakyti
Į kokį dangų? biggrin.gif Viskas kanalizacijon, kabinos švarios ir be jokių hiperbolių. Kiek lankausi, na neteko matyti tokio sutryno. Gal dėl to, kad ten žmonės kitokie ar kaina įpareigoja. Tačiau kaip minėjau, plikinėjančių ten daug, ir zviazdų daug biggrin.gif Kas nori pamatyti kokią TV žvaigždę ar elito atstovę plika subine, drąsiai eikit į Forumą. lotuliukas.gif Kažkokios nuoskaudos, kritika, bet esmės tai nekeičia: žmogaus kultūra ir elgesys priklauso tik nuo jo paties. Ir tai individualu. Kaip sakai - šikti galima ir prie Prezidentūros, jei toks supratimas apie poreikius ar dantis rakinėti šakute. Trenerių darbo neanalizuoju, nes žiūriu į visumą. Todėl ir sporto klubą renkuosi pagal visumą. Visur yra geresnių ar blogesnių darbuotojų.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 30, 12:10)
Kaip sakai - šikti galima ir prie Prezidentūros, jei toks supratimas apie poreikius ar dantis rakinėti šakute.

Kurioje vietoje aš taip sakiau g.gif Buvo galima ir taip buvo daroma Europoje, bet keliais amžiais anksčiau. Dabar, deja, nepriimtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 30 liepos 2009 - 11:58
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 30, 12:10)
Į kokį dangų? biggrin.gif Viskas kanalizacijon, kabinos švarios ir be jokių hiperbolių. Kiek lankausi, na neteko matyti tokio sutryno. Gal dėl to, kad ten žmonės kitokie ar kaina įpareigoja. Tačiau kaip minėjau, plikinėjančių ten daug, ir zviazdų daug biggrin.gif Kas nori pamatyti kokią TV žvaigždę ar elito atstovę plika subine, drąsiai eikit į Forumą.  lotuliukas.gif Kažkokios nuoskaudos, kritika, bet esmės tai nekeičia: žmogaus kultūra ir elgesys priklauso tik nuo jo paties. Ir tai individualu. Kaip sakai - šikti galima ir prie Prezidentūros, jei toks supratimas apie poreikius ar dantis rakinėti šakute. Trenerių darbo neanalizuoju, nes žiūriu į visumą. Todėl ir sporto klubą renkuosi pagal visumą. Visur yra geresnių ar blogesnių darbuotojų.

Paprastai kuo brangesnis klubas tuo mažiau kultūringi žmonės renkasi. Teko tuo ne kartą įsitikinti, mat dauguma galvoja, kad turėdamas pinigų gali elgtis kaip nori.
Prie depiliacijos temos dar būtų galima priskirti šlapinimosi duše temą, nes tai juk irgi vienas iš švarinimosi būdų, ir juk kanalizacija vis vien viena.
O kas dėl vaikščiojimo po persirengimo kambarius nuogom, tai nematau nieko blogo, aš ir pati vaikštau nuoga, nematau ką turėčiau slėpti ar ko gėdintis. Tik būna nemalonu kai kitos moteriškos apstūmdo savo dideliais nuogais užpakaliais.
Ir kelnaites visada turiu atskiras sportavimui, nes sportuojant jos suprakaituoja, o nusiprausus mažiausiai norisi į tokias įlįst. Užtat aš nesuprantu kodėl kitos nesiprausia net ir po labai intensyvios treniruotės. Arba kai persirenginėja susisukę į rankšluostį.
Atsakyti
Kiek teko skaityti apie Impuls ir panašių nebrangių klubų kontingentą, tai kultūra ir mentalitetas kardinaliai skiriasi nuo brangiųjų klubų lankytojų. Todėl pirmą kartą girdžiu, kad prabangiuose klubuose lankosi žymiai nekultūringesnė publika. O kodėl pasidarei tokias išvadas?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 07, 19:00)
Kiek teko skaityti apie Impuls ir panašių nebrangių klubų kontingentą, tai kultūra ir mentalitetas kardinaliai skiriasi nuo brangiųjų klubų lankytojų. Todėl pirmą kartą girdžiu, kad prabangiuose klubuose lankosi žymiai nekultūringesnė publika. O kodėl pasidarei tokias išvadas?

Impuls nebrangus klubas? blink.gif Čia pagal ką? 200 lt mėnesiui man atrodo yra didelė kaina, galima rasti nemažai klubų už per pus mažesnę kainą ir ne ką mažesniu komfortu. Sutinku kad neprabangus, bet kad nebrangus blink.gif
Išvadas pasidariau pagal tai kaip žmonės elgiasi sporto klubuose, kur abonimentas kainuoja nuo 200 lt ir kur kainuoja iki 100 lt. Daug maloniau eiti ten kur iki 100 lt, ne tik ateinantys sportuoti elgiasi kultūringiau, bet ir administratoriai.
Atsakyti

Aš tai suprantu, kad sporto klubas yra skirtas sportavimui, o ne higienai. Jugi nesivadina HIGIENOS KLUBAS doh.gif .
Na, šlykštoka, kai skutinėjasi, nagus karpo, dar velniai žino kuom užsiima ne laiku ir ne VIETOJE.
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2009 06 13, 23:36)
Taip, tas drovumas kartais kelia juoka. Keleta kartu maciau, kaip paneles paaugles bega i tualeta persirengti smile.gif Na, cia jau, man rodos, absurdas sioks toks smile.gif

gal ir juokinga, bet ką daryti jeigu tiesiog drovu? Na kompleksuoja žmogus ir tiek, aš tai nekreipiu dėmesio. Teko tokiam "ala" madingam klube būti, tai ten visos tokios manekenės susirinkę, tai ir aš drovėdavausi, nes tikrai esu stamboka. Nes jau su tokia panieka nužiūrinėdavo vyresnes ir apkūnesnes. Tiesiog kultūros trūkumas, bet vistiek nemalonu...
O kai gražios nuogos vaikšto, man pačiai gražu pažiūrėt, grožėtis galima thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi drovoka.
Bet kokiu atveju diskomforto merginos kurios laksto tualetan man nesukelia, tegul sau laksto ir ten rengiasi.
Man labiau nepatinka tos, kurios sau labai daug leidžia ir kitų laisvę apriboja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 08 13, 19:26)
Aš tai suprantu, kad sporto klubas yra skirtas sportavimui, o ne higienai. Jugi nesivadina HIGIENOS KLUBAS  doh.gif .
Na, šlykštoka, kai skutinėjasi, nagus karpo, dar velniai žino kuom užsiima ne laiku ir ne VIETOJE.

Įdomiai supranti higieną biggrin.gif O praustis po dušu higiena ar ne, kaip tu manai?
Atsakyti