O kuo skutinėtis duše yra blogai? Tik su svariais argumentais
Žmogus atlieka savo kūno higieną, jis švarinasi, dažnam sporto klube yra pirtis, kur taip pat švarinamas kūnas.

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 27, 12:42)
O kuo skutinėtis duše yra blogai? Tik su svariais argumentais
Žmogus atlieka savo kūno higieną, jis švarinasi, dažnam sporto klube yra pirtis, kur taip pat švarinamas kūnas.

Jei nusiskutęs žmogus po savęs sušluoja plaukus, sutvarko - tikrai nieko blogo, o kitais atvejais - tas pats kaip nusiš... vandens nenuleisti - na, tualetas juk tam ir skirtas, ar ne? Ar jau pakankamai svaru?
Girdėjau, kad depiliaciją dar galima atlikti grožio salonuose, jeigu ką

Sveikos, sportininkės
tenka ir man susidurti su "vaizdeliais" Impulso sporto klube prie Mandarino. Visų pirma tai čia kaip ir daugumai man nepriimtina atliekama kūno depiliacija duše ar persirengimo kambary- nu jomajo, kodėl aš atėjusi po sporto į dušą nusiprausti, atsigaivinti turiu tai daryti kažkieno priterštoje vietoje??? Juk būna tokių bobulyčių, kurios nesidepiliuoja savo bikinių keletą savaičių ir po to tas nuskustas kudlikes
palieka po savęs, o vanduo tikrai ne visada jas sugeba nuplauti. Antra, tai žiauriai užknisa visokios naglekės, kurios neišsitenka prie fenų su kitomis ir nusineša džiovintuvą, kur prie kitų rozečių ir vėliau juos ten ir palieka
Negi mokėdama pinigus tiek už kokybišką sporto salę, tiek už greta esančia patalpas, aš turiu lakstyti ir ieškoti feno, kad galėčiau išsidžiovinti plaukus
Kad vaikšto su batais man netrukdo kažkaip, nes saugodamasi visokių infekcijų vis tiek vaikštau su tapkėm... Ir dar, kas baisiausia turbūt, tai kai salėj prakaituoti, šlapi jau tiesiog nuo prakaito žmonės, be jokių rankšluosčių sportuoja.. Norėdama atlikti kokį pratimą turiu laukti, kol nudžius, nes nesiruošiu su savo rankšluosčiu, kuriuo pati valausi sušilusį veidą ir pan, valyti svetimo prakaito..
Prisiminiau dar vieną
, nors tema ne apie tai... šlykštu, kai sportuojant visokie diedai nužiūrinėja paneles,moteris, o jei dar tarp jų ir aš papuolu... Vienam tai tiesiai šviesiai pasiūliau būti atgaivintu vandeniu-nesutiko žąsinas

QUOTE(Bezdžionė @ 2009 07 27, 13:31)
Jei nusiskutęs žmogus po savęs sušluoja plaukus, sutvarko - tikrai nieko blogo, o kitais atvejais - tas pats kaip nusiš... vandens nenuleisti - na, tualetas juk tam ir skirtas, ar ne? Ar jau pakankamai svaru?

Tai kalba ėjo ne apie susišlavimus, o apie depiliacijos faktą

O jei tarkim moteris sumanytų pasimasažuoti kūną po sporto, saunos? O jei ji sugalvotų duše pasidaryti viso kūno pylingą? Kažin, ar vyrai taip stresuoja, jei pamato kitą vyrą besiskutantį barzdą

Va kiek klausimėlių

Mano akimis yra nesuprantama kaip elementarius higienos reikalus atlikinėti klube.
Na jei namie niekaip - tai nueini į WC susitvarkai, bet kad duše rakinėtųsi
ne itin žavi vien mintis tokia
kai dušai atskiri, tai viskas ok ( bet yra klubų kur bendri t.y kabinos tik su pertvarom be jokių užuolaidų - tuomet man tai teisiog neestetiškai atrodo).
Na jei namie niekaip - tai nueini į WC susitvarkai, bet kad duše rakinėtųsi

kai dušai atskiri, tai viskas ok ( bet yra klubų kur bendri t.y kabinos tik su pertvarom be jokių užuolaidų - tuomet man tai teisiog neestetiškai atrodo).
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 28, 11:04)
Tai kalba ėjo ne apie susišlavimus, o apie depiliacijos faktą
Ne visus tenkina grožio salonų depiliacijos. Čia jau prieinama tam tikro kompromiso, kad lai jos skutasi, bet nepamiršta sutvarkyti dušinės
Tad pats depiliavimosi faktas nėra toks blogis, ar ne?

Kalba buvo ne apie depiliacijos faktą, bet viešos vietos apšniaukštimą, juolab, kad kol kokia dama išsiutėlinės, kitas ir nusipraus norėtų - šioks toks skirtumėlis

Dėl pylingo - nesupratau? Išsitepi kokiu medučiu kremučiu ir visus bei viską aplink terlioji? Anei pašikniuko, anei rankšluostuko? A tai gal tada geriau po darbo pratęsiant kokios sutartėlės derinimą pirtelėje prie to paties ir pylingą reiktų pasidaryti? Gal kolegos ir verslo partneriai būtų tolerantiškesni nevalyvumui?
"Kur šiko, ten paliko"? Nekalbant apie tinkamos vietos ir laiko radimą asmeninei higienai.
Kažkaip perlenki lazdą, ir gerokai. Tau vaidenasi antisanitarija, terlionės, bet kodėl? Viską sėkmingai galima atlikti duše ir nuplauti vandeniu. Tai nepavojinga sveikatai ar gyvybei. Yra spec. SPA centrai, kur visą dieną tave depiliuos, masažuos, vynios į purvus ir darys n "nešvarių" procedūrų už nemažus pinigus. Laikykitės nuo tokių įstaigų atokiau

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 28, 17:39)
Kažkaip perlenki lazdą, ir gerokai. Tau vaidenasi antisanitarija, terlionės, bet kodėl? Viską sėkmingai galima atlikti duše ir nuplauti vandeniu. Tai nepavojinga sveikatai ar gyvybei. Yra spec. SPA centrai, kur visą dieną tave depiliuos, masažuos, vynios į purvus ir darys n "nešvarių" procedūrų už nemažus pinigus. Laikykitės nuo tokių įstaigų atokiau 

Ar labai malonus vaizdelis: prausiesi, o iš šalia esančios kabinos, su vandens srovele, plytelėm prie kojų atplaukia kušplaukių kuokštas

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 07 28, 16:39)

Kai nuplausi vandeniu, nepamiršk dar atkelti groteles, įkišti ranką ir išgraibyti užsilikusius plaukus - ne taip greitai užsikimš kanalizacija, būtent dėl ko klubų administracija ir prašo nesiskutinėti dušuose, jei dar tai kažkam nėra savaime suprantama. Tai nėra pavojinga sveikatai ir gyvybei, bet higienos normų klubams laikytis privaloma, nepriklausomai nuo klientų bukumo, nes to reikalauja tam tikros tarnybos, kartais versdamos susimokėti baudas, kas klubui nėra labai gerai.
Kai man klube pradeda vaidentis terlionės ten, kur nelabai patinka ir priimtina didesnei visuomenės daliai, paprastai tą pasakau garsiai besiterliojančiam, jei dar nelabai supranta, tai žodžio kišenėje irgi nelabai ieškosiu.
Arba pasidarom pramogą klube - viena mergaitė ankštutėlėje rūbinėje mėgo po sporto purkšti batų dezodorantu kedus - garsus žvengimas kampuose nesiliaudavo, o mergaičiukė tik gražiom akim klapsėdavo klausdama "O ko jūs juokiatės". Gaila, po kelių mėnesių nebesportavo.
Labos
Man rodos SPORTO KLUBUOSE turėtų būt sportuojama, depiliacijai skirtos visai kitos vietos.
Nelabai suprantu, kas trukdo depiliuotis namuose ?
Aš to nedarau dėl labai paprastos priežasties, tai labai intymus dalykas, manyčiau taip.
Man rodos SPORTO KLUBUOSE turėtų būt sportuojama, depiliacijai skirtos visai kitos vietos.
Nelabai suprantu, kas trukdo depiliuotis namuose ?
Aš to nedarau dėl labai paprastos priežasties, tai labai intymus dalykas, manyčiau taip.
Aš pati nesideplijuoju, tačiau toleruoju kitų švarinimąsi, man tai netrukdo. Plaukai ar šampūnas neplaukia, nes ten, kur sportuoju, uždaros kabinos. Niekada netrukdo viešai besimasažuojančios ar vaikštančios su kaukėm ant veido, netrukdo pešiojančios antakius ar tepančios veidus kremais, netrukdo plikinėjančios ar besisveriančios ant svarstyklių, netrukdo besimaudančios nuogos ir plikinėjančios pirtyje. Jums Forum Palace būtų nejauku, nes ten daug plikinėjančių, bo yra spec. moterų patalpos
Taip pat daug "fyfų", kurios elgiasi neadekvačiai. V.ž. ten nesilankykite, nes šokas, stresas ir infarktas garantuotas.
Toks jausmas, kad jūs tiesiog organiškai nepakenčiate kitų merginų/moterų, jei jos elgiasi ne pagal jus. Tiesiog kažkokia neapykanta. Jei skleidžiate tokias "auras", tai yra grįžtamasis ryšys. Nėra idealių žmonių, jūs taip pat ne.

Toks jausmas, kad jūs tiesiog organiškai nepakenčiate kitų merginų/moterų, jei jos elgiasi ne pagal jus. Tiesiog kažkokia neapykanta. Jei skleidžiate tokias "auras", tai yra grįžtamasis ryšys. Nėra idealių žmonių, jūs taip pat ne.
Pasakai, kad nemėgsti, o pasirodo jau ir organiškai neapkenti 
Viskam yra savos vietos ir savas laikas
Tegul tokios panelės geriau jau eina į vyrų persirengimo kambariukus, ten bus abipusis susižavėjimas
jei man pasakytų bent vieną logišką priežastį, kodėl depilaicijos turi būt atliekamos sporto klube, aš tikrai pabandyčiau suprast.

Viskam yra savos vietos ir savas laikas

Tegul tokios panelės geriau jau eina į vyrų persirengimo kambariukus, ten bus abipusis susižavėjimas

jei man pasakytų bent vieną logišką priežastį, kodėl depilaicijos turi būt atliekamos sporto klube, aš tikrai pabandyčiau suprast.