Kazkaip dabar masciau masciau is sumasciau taip: Didziausia turbut beda yra ta, kad Lietuvoje be galo be krasto populiari ideja - "As nekompleksuota ir man vienodai, ka apie mane galvoja" kadangi ta ideja truputuka iskreiptai suvokiama (ne visu, bet tikrai daug tokiu - cia as apie paketus,sikynes,kvapelius ir t.t.), tai galu gale pavirsta i paprasciausia nekulturinguma ir visu ribu perzengima Taigi, isvada-nekompleksuota but gerai, taciau jei jau mieloji gyveni visuomeneje,tai negali spjauti i tai, ka apie tave galvoja, nes pavirsti i egoistiska kiaule Reiketu klubuose sukabineti plakaciukus tokius
Kazkaip dabar masciau masciau is sumasciau taip:
Didziausia turbut beda yra ta, kad Lietuvoje be galo be krasto populiari ideja - "As nekompleksuota ir man vienodai, ka apie mane galvoja" kadangi ta ideja truputuka iskreiptai suvokiama (ne visu, bet tikrai daug tokiu - cia as apie paketus,sikynes,kvapelius ir t.t.), tai galu gale pavirsta i paprasciausia nekulturinguma ir visu ribu perzengima
Taigi, isvada-nekompleksuota but gerai, taciau jei jau mieloji gyveni visuomeneje,tai negali spjauti i tai, ka apie tave galvoja, nes pavirsti i egoistiska kiaule
Reiketu klubuose sukabineti plakaciukus tokius
na rubineje manes dar niekas neisvede is kantrybes, treneruoklese irgi- nors nepatinka, kai akivaizdziai matosi , kad intensyviai darau pratimus, kas prisoka ir klausia ar dar ilgai- daznaiusiai as pradziu negirdziu ko klausia, tenka sustot, pametu skaiciu-kiek padariau...gal cia ir reikia taip, bet mane erzina. O labiausia mane nervina kaip elgiasi baseine..ypac vyrai-na 0 kulturos, visiski egoistai, ju is vis negalima ten leist-plaukia viduri takelio, ir tikriausia galvoja, kad jis vienas nori plaukiuot-kaip taskosi kaip,taskosi..pabegi i kita takely, tai vis tiek sugeba aptaskyt, tai smarkiai taskosi-kartais pagalvoju, kad tycia. O chlorkes patekimas nera labai malonus dalykas, jei ka o dar yra miegeju panirt po tavim, pasiziuri i apacia- o ten jis plaukia...na piz..c.Reikia gal kada uzmint
Del batu tai kazkada persiaudinejau. Bet koks malonumas eiti su kojinem per purvyna, tad ir nusispjoviau. Be to, ten ir taip visos su tapkem vaiksto. Siaip man labai nepatinka, kai panos prie visu pradeda keisti iklotus Nu niekaip nesuprantu, nueik i tualeta ir keiskit kiek nori. Labai nehigieniskai atrodo. Kas sportuoja Grand gyme tikriausiai zino, kad kai ateini piko metu, tai daznai gauni spintele prie duru. Aisku, visada atsiranda tokiu damu, kurios ieidamos duris atidaro tiek, kiek imanoma ir visiskai nusispjaut, kad viskas visiems matosi. Dar uzknisa, kad retokai grindis valo, bet cia nuo valytojos priklauso. Taip pat ir tualetu svara. Viena papurskia gaiviklio, kita ne. Visa kita lyg ir normaliai. Aisku, kartais uzknisa treneriai. Ateina kokia pupa, tai visa laika kol ji buna, prie jos prilimpa ir i kitus net neziuri. Nesvarbu, kad kokia nors moterele visai salia ne taip daro, dar kartais net nusisuka, kad tik nematytu.
o tai kas ten per isplanavimas, jei atidarius persirengimo duris iskart tiesiai i vandens zona bendra??? juk i persirengimo kambarius turi but dvejos durys, jei ishejimas i bendra zona, o pries baseinus shiaip boootinai turi but dushu zona ir san. mazgai.
o del valymo tai pakomentuokit sporto klubo administracijai, kad truputi retokai valytojos lankosi.
na tai va db apie savo sporto kluba pakalbesiu na manishkiame viskas ok. batu nusimaut nieks neliepia, persirengimu kambariuose kilime danga, tai kazkaip smelis tarp koju nesimala. o persirengimu kambariuose juk i tapkutes visos arba i sportbacius. dushu kabinos atskiros, tai viskas ore. jokiu bendru vandenuku o ir persirengimu kambariai erdvus, tai viskas labai ciki. raktelius duoda kas antrai spintelei, jei tik buna laisvu. nu zodziu man mano klube viskas ore!
tik vienas toks dalykelis truputi nervina, kad jei i baseina einu viena be bicho savo, tai diedai kalbinti pradeda visokie nes manishkiame sporto klube uzsienieciu nemazai buna, tai jie cia story prisiklause tikriausiai jaunas paneles bando kadrint
Mane tai labai nervina,kai panos ateina,uzima treniruokli ir pradeda plepet su kokia drauge.Ir lauki to treniruoklio,kol padaris tuos savo pratimus ir nesulauki.
Mane tai labai nervina,kai panos ateina,uzima treniruokli ir pradeda plepet su kokia drauge.Ir lauki to treniruoklio,kol padaris tuos savo pratimus ir nesulauki.
Visiškai su tavimi sutinku . Nejaugi negalima pakalbėti kitoje vietoje ar šalia treniruoklio, juk į sporto klubą žmonės susirenka pasportuoti (dauguma). O aš tokiu atveju prieinu ir paklausiu ar galiu prisijungti, tai visada suveikia ir pradeda sportuoti, arba atlaisvina treniruoklį. O taip tvarka mano sporto klube labai gera. Aišku yra tokių nesupratingų, kad tualetinį popierių reikia mesti į šiukšlių dėžę, o ne pakabinti ant jos, bet tai pastebėjau tik vieną kartą, tai gal ir pasitaisė.
sveikos merginos... aš neseniai pradėjau lankyt sporto klubą,,, ten dar esu naujokė, tai man irgi sunkiai dar suspėt su visomis kartu, nepataikau į taktą, ir kaip čia jau viena rašo keikdavo klubą, man dabar tas pats.. taip pat jus rašot apie sportinę aprangą.... na mano lašiakai išlenda, nes nerandu pirkt ilgos ir neaptemptos maikutes, sportinės kelnes irgi apsitempia per šikną, gal dėl kelnių nekvaršinu galvos, bet va dėl maikutės tai joooo, nes jas tik daro paauglėm.. dar kol kas minusų nemačiau, gal todėl kad lankausi ryte
Mane pradeda erzinti viena motera ne tik mane, tiesą sakant, dauguma tuo metu esančių ją nulydi pašaipiu žvilgsniu...jai gal 50(+/-), bet apsirengia liemenuko tipo maikutę, ne tik kad atrodo juokingai, oda sudribusi, tai dar nieko (nors atrodo baisiai, bet ne mano reikalas, tegul juokina pasaulį), bjauriausia- atsigula ant treniruoklio, nesivargina nei rankšluosčio pasidėti, bent to vienkartinio, visą prakaitą palieka ant treniruoklio, svaido pikčiausius žvilgsnius, užlenda sąmoningai prieš pat nosį Kas erzina visada- tai higienos trūkumas ir nepagarba kitam. Visi mokam už paslaugas, bet kai kurie visvien jaučiasi esantys kietesni ir sau leidžia per daug.
Aš į klubą dar tik antrą mėnesį pradėjau eiti, bet šiaip kultūringas, negaliu nieko prikiši, gal kad rytais lankausi, moteriškių mažai, o su tom kur sportuojam tai tikrai šaunios. Tiki šiandien viena sunervino. Atsivedė savo 2 vaikus mergaitę ir berniuką į moterų persirengimo kambarį. Berniukui kokie 5 metai, pasodino šalia manęs ir tu vaikeli sėdėk, mamytė persirengs ir galėsi eiti į vaikų kambarį žaisti. Tai niekaip nesuprantu, ko to berniuko negalėjo nuvesti iš karto ten, kam jam sėdėti ir į nuogas moteriškes spoksoti, nu žiauriai nejauku buvo, vyniojaus vyniojaus į tą rankšluostį, kol galų galę pavyko nusirengti aprangą. Na nežinau, gal man kokia paranoja, bet aš savo vaikų taip nepratinu, man atrodo kažkaip neetiška, viena yra mama, o svetimos moterys visai kas kita. O gal sakau čia nuo tarybinių laikų bendrabučių dušų liekana, kai vaikus vesdavosi praustis tik mamos. Galiausiai paskui visi išėjo, bet duris tai, aišku, atidarytas paliko.
Su šitu reiškiniu susidūriau ankstesniame klube. Penkiametis- dar nieko, ten mamytės sugebėdavo atsivesti ir 8-9 m. berniukus. Kol kažkuri iš lankytojų nepasiskundė. Aš suprantu, kad jei mama su sūnum ateina tik į baseiną, reikia persirengti, o vaiko savarankiškumu mama dar nepasitiki...Berods, tame klube kviesdavo trenerį vyrą, kad berniuką prižiūrėtų persirengimo kambaryje. Neblogą išeitis, manyčiau.
Na manau, kad durys, nuo kuriu atsiveria vaizdas tiesiai i persirengimo kambari, bendros duso kabinos ir uzimti treniruokliai tai daugiau klubu problema, o ne zmoniu kulturingumo. Man kazkaip neteko su tokiom durim susidurti, Dabar va galvoju, ten, kur dabar sportuoju, tai durys visu pirma atsiveria i siena ir net jei jos liktu praviros, is sales nieko nesimato. O visu antra, tai durys su spyruokle, tai kad jos sunkokai atsidaro ir nekyla noro verti jas iki galo, o uzsiveria jos pacios. Kai as bunu jau po treniruotes, tai dar kokias 5 minutes man buna sunku normaliai suvokti aplinka ir tikrai galeciau pamirsti uzdaryti paskui save duris. Del duso, tai mano klube uz ji reikia atskirai moketi. Taip kad jokiu problemu nekyla:)) Manau ne vienai nekyla noro turkstis ten ir depiliuotis:) Del batu nusiavimo irgi nesuprantu. Pas mus yra kilimeliai prie spinteliu, tai net ir plakatu nereikia, moterys kazkaip savaime supranta, kad ant kilimeliu tik su kojinytem geriau lipti. O i rubine su batais einam. O jei treniruokliu nebeuztenka, tai vadinasi klubas parduoda daugiau abonementu, nei sugeba aptarnauti. Keiskit kluba. Siaip as visada sportuoju viena. Megstu issikrauti tiek, kad nebetureciau jegu dar su kuo nors kalbeti. Bet suprantu vyrukus, kurie plepa ant treniruokliu. Kai dirbi su svoriais, tarp pratimu privaloma daryti pertraukas, na o ka per jas veikti, jei ne plepeti.