Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio bambutė

Pasakykit man kas nors -
KOKIU SANTYKIU REIKIA ATSKIESTI SPIRITA IR VANDENI, jei spiritas 70proc?

Ar isviso reikia skiest? g.gif

Mes irgi uzsieny, tai cia liepe valyt tik H2O. Nors as siaip valiau ir su vandeniu ir su vandenilio peroksidu, bet va dabar jau menesis mergaitei, o bambute vis papuliuoja. Nesamone...
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 10 19, 17:07)
Tik kaliopermanganato tirpala reikia vaistineje pirkti, o ne patiems daryti  ax.gif

O tai ka daryti, jei mes uzsieni - cia tokiu preparatu nepardavineja vaistineje?

As turiu kalio perm. milteliu. Ar tikrai neimanoma pasidaryti to 5% tirpaliuko?
Atsakyti
sveika,
labai tave suprantu smile.gif , nes drauge taip pat vargo su maziuko savo bambyte,ji taip pat uzsieny. tai irgi zaide su vandeniu kol neuzpuliavo.tai jau kai uzpuliavo valyt pradejo tiesiog su degtine,o paskui kazkokia lietuve kaimyne dave kalio perm. milteliu,tai ji i virinto vandens kazkoki tai kieki milteliu bere tiek,kad gautusi tamsiai violetine spalva ir po savaites valymo bambyte buvo uzgijusi. tik va nezinau ar ta tirpala naudosjo kelias dienas,ar dare kiekviena diena nauja.. g.gif manau daryciau kiekviena diena nauja ;)sekmes
Atsakyti
Aš ir sūnui prieš šešis metus ir šiais metais dukrytei bambytę valiau tik spirituku. Su pirmu ligoninėje liepė prideginti tik kalio permanganatu ir ;igoninėje taip pat darė, o pediatrė ;liepė tik spirituku, kad neužpūliuotų. O dukrytei ligoninėje valė vandenilio peroksidu ir spirituku. Pediatrė taip pat išrašė pirito. Sūnui bambutė buvo pradėjusi šlapiuoti, bet pavalius spirituku per 10 dienų susitvarkė. Dukrytei bambutė gijo sausai. Po savaitės nukrito virkštelė, po to svaitę dar valėsi šašiukas, pakraujuodavo, bet nepūliavo, abiems gražiai sugijo.
Atsakyti
Dabar visi labai rekomenduoja tiesiog su vandenuku valyt, siaip ar taip su spirituku jau laiko patikrinta, tai gal nejuokaujam.
Atsakyti
Sveikutės,čia žiūriu kalba eina apie bambučių priežiūrą,kol dar yra virkštelė,arba ji kątik nukritusi.O mano sūneliui jau 10 mėnesiukų,ir pastebėjau,kad bambutė paraudusi,prilietus vaikutis tampa neramus,skauda mažiukui.Gal kas patars ką tokiu atveju daryti? Kuo valyti,spiritu ar kalio permanganato tirpalu,ar kuo kitu? g.gif
Atsakyti
Patarciau pasirodyt gydytojui g.gif bus tada aisku kai apziures. (zinoma jei pasakys valyt su vandenuku,keisk gydytoja)
o su kuo valei iki kol nukrito virkstele?
Atsakyti
as savo dukrytei bambuke ispirmo peroksidu isplaudavau o poto uzdedavau tokiu milteliu(juos man ligononei dave) tai nukrito po 5 dienu, bet po keliu dienu pradejo kraujuoti tai pediatras liepe plauti peroksidu o poto uztepti tokiu raudonu skysciu jis vadinasi Rifocin tai 2 dienas pagydziau ir thumbup.gif
Atsakyti
as savo suneliui bambyte valiau spiritu ir dar patebdavau briliantine zaluma, tai bambyte nukrito po 5 d. ir labai greitai uzgijo. taip priziureciau bambyte ir kitam vaikeliui. draugei patariau pavalyti ne tik spirituku, o ir briliantine zaluma, kadangi jos vaikeliui bambyte kraujuodavo. patepus su briliantine zaluma ir jos vaikeliui greiciau uzgijo bambyte.
Atsakyti
mums ligoninej bambyte vale tik vandenuku ir tik karta per diena, o grizus namo pradejau valyt silicilo spiritu. Vistik ryt jau mums 7 dienos, o virkstele kaip ir nezada kristi. labai itartinai man atrodo ta virkstele, nes ji geltonos spalvos, na kaip ir pulinga. Taciau nieks neslapiuoja, tik spalva tokia. Ar tai normalu? gal vandenilio operoksidas padetu greiciau jai nukrist?
Atsakyti
Nukritus virkstelei liko skylute, kurioje lyg ir pulinukas... Pavalinejom su spiritu, dabar lyg ir traukiasi sasiukas... Cia vis gi beda ar viskas gerai?:/

user posted image
Atsakyti
o kokio % naudoti spirita?
Atsakyti