Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio bambutė

QUOTE(Kristinukas @ 2006 01 26, 18:31)
tavo vaikuciui turbut isvarza. Parodyk chirurgui. Siaip operacijos daznu atveju ir nereikia, bambyte pati "susitvarko" iki 2 metuku amziaus. Bet gydytojui geriau pasirodyti.

labas_mano leliukui 2 men. ir 2 sav. Seimos gyd.pastebejo bambos isvarza, nes kai buvom sunui 1 men. turejo pilvo operacija ir butent po jos _bamba isvirto i pavirsiu. Dabar toks bumbuliukas:( seimos gyd. parase siuntima i Kauno klinikas _kadangi jose lankomes, pas chirurga.
Tai zadam artimiausiom dienom vaziuoti.
Klausimas, ar tai bambai patvarkyti daroma operacija? Aplamai, ar vaikas gali pasidaryti labiau irzlesnis, jei ta bambyte issokus?
Papildyta:
QUOTE(Miracle @ 2006 01 25, 22:03)
Vaikučiui iššokusi bambutė, gal kam yra tai buvę? Mamytės patarkit ką darėt?

labas_mano leliukui 2 men. ir 2 sav. Seimos gyd.pastebejo bambos isvarza, nes kai buvom sunui 1 men. turejo pilvo operacija ir butent po jos _bamba isvirto i pavirsiu. Dabar toks bumbuliukas:( seimos gyd. parase siuntima i Kauno klinikas _kadangi jose lankomes, pas chirurga.
Tai zadam artimiausiom dienom vaziuoti.
Atsakyti
Mūsų poliklinikos sesutė iškart liepė bambytę valyt su spiritu ir kalio permanganatu,sakė padaugėjo problemų su bambytėm,kaip LT sugalvojo virintu vandenuku valyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2006 01 12, 12:06)
mums irgi kuri laika puliavo,tai du kartus per diena tepdavau spirituku ir pridegindavau kaliopermanganatu,tai greitai viskas susitvarke 4u.gif

Mes irgi taip dareme drinks_cheers.gif Tik kaliopermanganato tirpala reikia vaistineje pirkti, o ne patiems daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 10 19, 21:07)
Mes irgi taip dareme  drinks_cheers.gif Tik kaliopermanganato tirpala reikia vaistineje pirkti, o ne patiems daryti  ax.gif

doh.gif biggrin.gif o ar imanoma patiemsa daryt,net minciu tokiu nekyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gress @ 2007 10 19, 20:26)
doh.gif  biggrin.gif  o ar imanoma patiemsa daryt,net minciu tokiu nekyla biggrin.gif

Ka as zinau, gal kam kyls ax.gif Visokiu zmoniu buna doh.gif
Atsakyti
As abiem savo mazylem bambutes kiekviena ryta valydavau tik virintu vandenuku, nenaudojau jokio kalio permangananto ar sprito.Ir nebuvo jokiu uzpuliavimu ar infekciju.Labai graziai sugijo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes rolleyes.gif perskaiciau tavo laiskuti ir galvoju, kad reikia parasyti, nes pas mus buvo tokia pat istorija verysad.gif mano maziukui, 1 men suneliui matesi puliukai bambuteje, daktare sake nieko tokio, bet pradejo kilti temperatura verysad.gif tuomet nuvaziavome patys i greitaja, sake kad butina gultis i ligonine.....ligonineje, padare bambutes paseli ir isaiskejo kad pas ji auksinis stafilakokas unsure.gif gyde mano suneli 2 antibiotikais iskarto, gulejome ligonineje 2 savaites.....vat tokia liudna istorija verysad.gif
Atsakyti
du kartus per diena tepdavau spirituku ir pridegindavau kaliopermanganatu thumbup.gif

Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Dianaa @ 2008 03 12, 14:44)
du kartus per diena tepdavau spirituku ir pridegindavau kaliopermanganatu  thumbup.gif

Atsakyti
sveikos mamytės,mano mažiukui pastebėjau raudonuoja bambutė,lyg kažkoks skystis pasirodo,taip buvo prieš 2mėn dabar va jau 10mėn vėl nei iš šio nei iš to ėmė raudonuoti:(
rodžiau gydytojai sakė nieko čia nėra,plauti su virintu vandenuku ir viskas,bet įdomu kas iššaukia tą raudonavimą?juk jau kaip ir laikas būti užgijusiai?
Atsakyti
As vietoj jusu prasyciau siuntimo pas chirurga, siaip tai jie spredzia tokius klausimus. Nes pagal jusu pasakojimus panasiai buvo mano drauges mergaitei, tai jai dave siuntima butent pas chirurga. Geriau nedelst, nes gal kokia infekcija prasidejus.
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 05 15, 19:30)
sveikos mamytės,mano mažiukui pastebėjau raudonuoja bambutė,lyg kažkoks skystis pasirodo,taip buvo prieš 2mėn dabar va jau 10mėn vėl nei iš šio nei iš to ėmė raudonuoti:(
rodžiau gydytojai sakė nieko čia nėra,plauti su virintu vandenuku ir viskas,bet įdomu kas iššaukia tą raudonavimą?juk jau kaip ir laikas būti užgijusiai?

Mes tokias beda irgi turejom... Vyresnelei kartodavosi kas keli menesiai iki 2 metu beveik, o dabar ir maziui pasitaiko tas pats. Daktare sake, kad bambikej susirenka siuksles atseit arba negerai isdziuna po maudymosi, todel, jei jau tai atsitinka, plauti virintu vandenuku arba tuo paciu bambikes spirituku, kuri naudojom po gimimo. As valydavau su spiriti, praeidavo mazdaug po 5 dienu. Kvapas toks nemalonus...

Sitoje vietoje higiena irgi butina..
Atsakyti