hm... tas vanduo atsirado todel kad istojom i europos sajunga...
ten pas tuos europiecius tokia mada valyt su vandeniu kol uzpuliuoja...pvz airijoj tai gydytojai liepia valyut su vandeniu..dar vienas pvz jei vaikas baisiai sukarsciavo reik ji paguldyt ant skersvejo...
tai tik pagalvokit kas do nesamones...
O del tos bambytes,tai abiem vaikam valiau su spiritu,jei spiritas 70laipsniu tai jis nedirgina,o degina,aplink zaizdele zinoma nereik valyt,nemanau kad kuriai noras valyt visa pilva ar su vandeniu ar su spiritu

ligoninej kai gime antras maziukas mano,tai atejus ta pati daktare vaiku,kuri buvo atejus ir kai gime pirmasis ir sako kad bambyte grieztai be jokiu kalbu valyt su vandeniu

as pradejau juokti s...

sakau tai kodel nebe su spiritu valyt...sako vaikui skauda ir dar gali sudirgint bambyte.... sakau palaukit o kodel pries tris metus saket kad leliukas nieko nejaucia ir tikrai jam neskauda kai valai su spiritu (as klausiau ar tikrai leliukui neskauda..

viskas man baisu atrode kai gime pirmasis )
vienu zodziu tada ji pradejo aiskint kad as jai matyta tipo prisimine mane.... o paskui pasake kad valymas su vandeniu yra naujiena pagal eu standartus,pagal kuriuos jie privalo dabar dirbt..
nu vienu zodziu tiek prirasiau

bet galu gale as jos paklausiau kad ji patartu ne kaip gydytoja,sako geriau valyk su spiritu,nes dazniausiai uzpuliuoja,bet recepto nerase.(bet pardave vaistinej) dar klausiau jos ka daryt liepia tom kuriu vaikiukam uzpuliuoja,sako patariam tada su spiritu valyt......
is istorijos darykit isvadas pacios