Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 06, 09:01)
eucerin sampunas su 5 proc. slapalu;

geras? bandytas jau? ką daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 11 07, 19:02)
geras? bandytas jau? ką daro?  ax.gif

dar ne, bet greitu laiku isbandysiu bigsmile.gif (kazkaip labai tiko man veidui priemones, tai galvoju pabandyt ir plaukams)
Atsakyti
O mano artimiausias - sampunas, bet dar renkuosi tarp Joico ir Alternos... galvaskausmis
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 07, 22:40)
O mano artimiausias  - sampunas, bet dar renkuosi tarp Joico ir Alternos... galvaskausmis

Imciau Joico, 4 rinkinius isnaudojau, patiko, o va Alternos kiek bandziau nelabai, net cia aisku kiekvienam matyt skirtingai.
Atsakyti
Savaiminio idegio kremas.Kas nors gal is situ firmu bandete ir galit pakomentuoti?Lancome gelis,Matis,Clarins indelyje ir tubeleje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 10 lapkričio 2010 - 12:02
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 08, 00:00)
Imciau Joico, 4 rinkinius isnaudojau, patiko, o va Alternos kiek bandziau nelabai, net cia aisku kiekvienam matyt skirtingai.

Kokius butent? Koks poveikis?
Atsakyti
Kažkokia pudra.. bet dar neapsisprendžiu, galvos skausmas doh.gif greičiausiai Guerlain Parure Aqua ax.gif
Atsakyti
laukiu parvykstant nailteko, pagaliau išbandysu kas čia per stebuklas... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2010 11 11, 14:13)
laukiu parvykstant nailteko, pagaliau išbandysu kas čia per stebuklas...  bigsmile.gif

as bandziau kazkaip jokio stebuklo nepajauciau doh.gif
nepamenu ar ismeciau ar draugei veliau atidaviau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
mangu sampunas

savaiminio idegio kremas
user posted image

Jau kaip ir isigytos prekes...smile.gif
Atsakyti
patepė kirpėja ir užsikepiau. Teko pirktis ... ax.gif blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 07, 22:40)
O mano artimiausias  - sampunas, bet dar renkuosi tarp Joico ir Alternos... galvaskausmis

Balsuoju uz Joico 4u.gif

Mano laukiamas produktas PlayBall Curl Candy (garbanu frmavimo priemone) wub.gif
user posted image
Atsakyti