Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

QUOTE(MoulinRouge @ 2010 11 11, 23:40)
Balsuoju uz Joico  4u.gif

Mano laukiamas produktas PlayBall Curl Candy (garbanu frmavimo priemone)  wub.gif
user posted image

Uz kurias Joico priemones balsavote? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 10, 19:19)
Kokius butent? Koks poveikis?

K-PAK, plaukai labai slidus, svelnus, zodziu neturiu prie ko prikibti, nebent kaina, bet as pirkdavau visada Peleneje, tai ten apsimoka bigsmile.gif
Atsakyti
Eurokose siandien uzmaciau blakstienu uzrietikli. Be toks ne mechaninis, o kazkoks automatinis su baterijom, kaina apie 13 lt. Gal kas turit, kokie atsiliepimai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 11 13, 21:43)
Eurokose siandien uzmaciau blakstienu uzrietikli.  Be toks ne mechaninis, o kazkoks automatinis su baterijom, kaina apie 13 lt. Gal kas turit, kokie atsiliepimai?  blush2.gif

Sildomas gal? Rietikliu temoj yra atsiliepimu apie tokius. Pati turiu is ebay pirkus uz kelis $ ir kuo puikiausiai jau nemazai metu laiko. Blogo nieko negaliu pasakyt. Ijungi, jis labai greit prisyla ir kaip paprastu uzrieti blakstienas. Nebent kalbat apie tokius kaip tuso sepetelio formos rietikliai buna - tai tu nesu bandzius. Bet paprastas sildomas tai kaip ir paprastas metalinis. Tik gal sakyciau tas sildomas malonesnis naudot ir blakstienom kiek geriau jis...
Atsakyti
eucerin ph5 kremas veidui rolleyes.gif
blistex medplus balzamas lupoms
himalaya balzamas lupoms
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 16, 13:21)
eucerin ph5 kremas veidui rolleyes.gif
blistex medplus balzamas lupoms
himalaya balzamas lupoms

si veido krema naudoju jau 2 metai,nepakeiciamas... wub.gif
Atsakyti
noriu si uzsisakyti, tik dar butu idomu isgirst atsiliepimus
coastalscents
Destiny Duo Fiber Stippling Brush
user posted image
Atsakyti
Sulauksiu stipkes apsipirksiu:
Blistex medplius balzamas
Blistex massage balzamas
user posted image
Himalaya prausiklis (neapsisprendziu koks)
Himalaya purvo kauke
Himalaya Baby cream (x2)
Margarita sampunas nuo plauku slinkimo (lyg ir su ajarais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 16 lapkričio 2010 - 23:46
QUOTE(bukasacka @ 2010 11 16, 20:19)
si veido krema naudoju jau 2 metai,nepakeiciamas... wub.gif

tai vat as ir prisiskaiciau apie ji geru atsiliepimu tai ir planuoju ji isigyt bigsmile.gif sakykit o jis riebumo nepalieka? ir gal kartais po jo veidukas buna matinis o neriebus?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad daug kas Blistex lūpų balzamus naudoja, tai aš susigundžiau ir pati planuoju įsigyti ir išmėginti. Kai toks oras, reikia lūpas pasaugoti, aš netrunku pūsleline pasipuošt ... dry.gif
Prisiskaičiau SM ir čiupsiu išgirtą Essence blakstučių tušą multiaction ar kaip ten. Bus matyt ar nebus tympt biggrin.gif
Atsakyti
manau blistex labai perka, nes akcija eurovaistinej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 11 19, 09:13)
manau blistex labai perka, nes akcija eurovaistinej  lotuliukas.gif

drįstu paprieštarauti. Blistex "MedPlus" atradau dar praeitąmet. Buvo išsigelbėjimas mano sausėjančioms ir skildinėjančioms lūpoms tokiu metų laiku. Tada gavau dovanų dar ir su rutuliuku Blistex balzamą, tai jis man patiko dėl rutuliuko, bet nepatiko dėl to, kad pernelyg skystas. Jau MedPlus per metus laiko perku bene 3 kartą, o masažinį norėjau išbandyt ir tikrai nesigailiu. Nuolaida įtakos daro, bet nuo jos poveikis visiškai nesikeičia smile.gif
Atsakyti