Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 14:24)
laTulipe, tai zinoma kad klierikas naudojamas ir dabar. Tai kunigu seminarijos mokinys.

dėkui biggrin.gif aš maniau, kad čia koks liaudies žodis, kad neoficialiai kunigų seminarijos mokiniai taip vadinami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 13:29)
Dar truputį ne į temą blush2.gif
O gal kas žinot - Neurorubin geriami tabletėmis ir ampulėmis ar panašiai veikia? Neturiu žmogaus, galinčio ampules suleisti.

man ampules greiciau suveikia nei tabletes, nors ir isgertos smile.gif
klierikas tikrai naudojamas zodis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2010 08 01, 14:43)
klierikas tikrai naudojamas zodis smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Ingenai laikykis,einu knygu Sm skelbimu lentoj dairytis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 13:47)
Ar vakar kas nors pastebėjot, kad iš mano to eilėraštuko pirmųjų raidžių susideda žodis? rolleyes.gif Šiaip, norėjau pasitikslinti ar kas nors pastebėjo kokia mat aš gudra lotuliukas.gif blush2.gif

Iskart pastebejau paryskintas raides ir perskaiciau, labai grazu, tik pamirsau tai pakomentuot blush2.gif Esi saunuole 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(nutera @ 2010 08 01, 15:14)
Iskart pastebejau paryskintas raides ir perskaiciau, labai grazu, tik pamirsau tai pakomentuot  blush2.gif Esi saunuole 4u.gif
Ačiū labai 4u.gif Ot ka mandra esu, prisiprašiau pati sočiai pagyrų, kad iš kuklumo nenumirčiau tik blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 14:29)
Dar truputį ne į temą blush2.gif
O gal kas žinot - Neurorubin geriami tabletėmis ir ampulėmis ar panašiai veikia? Neturiu žmogaus, galinčio ampules suleisti.

Panasiai, tik pvz suleistas veiks gal jau uz puses val, o tabletemis prades veliau. Bet paskui kai jau geri kelinta diena, kraujyje buna susidarius pastovi vaisto koncentracija ir buna viskas thumbup.gif Manau tau tikrai nebutina uzpakliuko badyt smile.gif
Tik geriant neurorubina negalima kartu naudot ir vaistu nuo didelio skrandzio rugstingumo, nes surisa juos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 01, 14:29)
dėkui  biggrin.gif aš maniau, kad čia koks liaudies žodis, kad neoficialiai kunigų seminarijos mokiniai taip vadinami  blush2.gif

Eik tu liaudies zodi biggrin.gif Cia rimti dalykai, dvasiški tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 14:13)
Įsivaizduojat, kad suka ratus apie mane migrena,

Sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 08 01, 15:21)

o aš jei kreipčiau dėmesį į savo turimas knygas, kurias reik perskaityt (apie dešimt), tai iš viso neturėčiau čia rodytis ilgą laiką doh.gif

Nesusilaikiau ir i SM ilindau doh.gif nors zadejau prie kompiuterio siandien nesedet blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:17)
Eik tu liaudies zodi biggrin.gif Cia rimti dalykai, dvasiški tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif o maniau, kad visai neblogai žinau aš tuos dvasiškus dalykus biggrin.gif bet skaitant knygą (altorių šešėly) keletas klausimų iškilo, bet ir atsakymus joje į juos radau.. apskritai, ši knyga tikrai vertinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 01, 15:25)
biggrin.gif  biggrin.gif o maniau, kad visai neblogai žinau aš tuos dvasiškus dalykus  biggrin.gif bet skaitant knygą (altorių šešėly) keletas klausimų iškilo, bet ir atsakymus joje į juos radau.. apskritai, ši knyga tikrai vertinga  thumbup.gif

vertinga drinks_cheers.gif tik dazniausiai ivertina ja jau vyresnes, o mokykloj buna kancia skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nutera @ 2010 08 01, 15:25)
Sveikatytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nesusilaikiau ir i SM ilindau  doh.gif  nors zadejau prie kompiuterio siandien nesedet blush-anim-cl.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tai stengiuosi kasdien užeiti. na, dažniausiai apsiriboju tik šia tema, bet ir taip laiko ojoj kiek praeina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:26)
vertinga drinks_cheers.gif tik dazniausiai ivertina ja jau vyresnes, o mokykloj buna kancia skaityt biggrin.gif

reiškia, būna išimčių. viena iš jų- aš (nepaisant, kad atėjus į SM paburbu, kaip lėtai man ji skaitos ). Ir dar žinau bendraklasių, kurios viešai facebook'e savo meilę ,,altorių šešėly'' rodė lotuliukas.gif nors iš pradžių ir galvojo, kad bus kančia ax.gif
Atsakyti
SS nezinau kur tiek balionu desi,bet imk,ne gaila 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Aciu uz naujus namucius smile.gif
"Leliuke" perskaityta.Liudna knyga,kaip ir rasiau sokiruojanti,nenuspejama.Ir ne taip jau lengvai skaitosi,kaip pasirode man pradzioj..Perskaicius eilini puslapi,sustoji trumpam,kad apmastyti...Mergaites pamastymai patiko,o kokia jos laki vaizduote!
Anksciau gaila buvo tevus,turincius tokius vaikus,vaikams,galvojau,viskas vienuodai.Bet dabar,perskaicius sia knyga,supratau,kad tokie vaikai,nors ir savaip bet puikiai viska supranta,jaucia...

Dabar galvoju ar "Dramblius"pradeti biggrin.gif ar "Dazytas namas"? g.gif
Atsakyti