Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2010 08 01, 16:31)
Sveikos 4u.gif
Noriu i Jusu buri bigsmile.gif
Laaaaaaabas 4u.gif Drąsiai liekis į pokalbius, sveika atvykus ir pagaliau prabilus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai daznai paskaitau cia,bet vis neprisiruosdavau isijungt,mat mano draugyste su forumais labai jau nerimta,as tai lankaus, tai pamirstu juos blush2.gif paskutines jusu temas, saziningai skaiciau  biggrin.gif ,tai iskart prisipazystu "Vanduo drambliams" neskaiciau blush2.gif ir ko gero neskaitysiu,nu nezinau kodel, bet negaliu skaityt knygu parasytu pirmuoju asmeniu doh.gif jei atsivertus pamatau "as as as' is kart padedu...ko gero del to lieka daug neperskaitytu geru knygu,nu bet negaliu per save perlipt doh.gif
Siaip megstu ir skaitau daug ir ivairiu knygu,tik nemegstu fantastiniu - ale kitos galaktikos,vampyrai ir pan. biggrin.gif
Siuo metu skaitau P.J. Tracy "Bezdzioniu tiltas"
Labai laukiu (jau uzsisakiau ) naujos S.Larsono knygo "Mergina ,kuri zaide su ugnimi bigsmile.gif

Sveikute prisijungus 4u.gif

Bet tavo kriterijus neskaityt knygos jei parasyta pirmuoju asmeniu, tai labai nustebino. Dar tokio nebuvau girdejus biggrin.gif
As kai pagalvoju tai daugybes paciu idomiausiu knygu nebuciau skaicius jei to bijociau- pvz. vien is paskutiniu skaitytu "Storas sasiuvinis", "Vanduo drambliams", "Angelu kurejos", "Bado zaidynes".. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

**Labai laukiu (jau uzsisakiau ) naujos S.Larsono knygo "Mergina ,kuri zaide su ugnimi bigsmile.gif

**Visai norėčiau atsiliepimo ax.gif

Sveika 4u.gif

Oj,buvau parašius,kad ir man nelabai knygos pirmu asmeniu,bet tada supratau,kad nusišnekėjau biggrin.gif
Man nelabai knygos parašytos esamuoju laiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 01 rugpjūčio 2010 - 15:42
QUOTE(Creed @ 2010 08 01, 15:31)
Sveikos 4u.gif

Siuo metu skaitau P.J. Tracy "Bezdzioniu tiltas"

Sveika 4u.gif
na ir kaip tau sitas detektyvas? Man prisimenu labai patiko, gerulis toks... rolleyes.gif
Papildyta:
Skaitau apie cirka, bet ir realybej siandien i cirka reiks kulniuot doh.gif vajei kaip tingiu doh.gif
Atsakyti

Gal ir į temą, gal ir nelabai, bet bevartydama savo special sąsiuvinuką, radau vieną anglišką eilėraštuką ekologinių problemų ir žmonių godumo tema ir kažkodėl užsimaniau juo pasidalinti čia ax.gif Man labai teisingos mintys jame užakcentuotos ax.gif

Only when the last tree
Will die and the last fish
Will be caught
And the last river
Will be poisoned
We will realize
That we can not
Eat money
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 01 rugpjūčio 2010 - 15:49
Aciu,kad priimat 4u.gif

SS,tavo knyga jau supakuota mirksiukas.gif

S.Larsono pirma knyga labai patiko,per nakti perskaiciau,tai manau ir sita bus tokia pat thumbup.gif

Zinau,kad keistas tas mano nusistatymas pries ta pirma asmeni, nu bet negaliu skaityt,nors tu ka doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 08 01, 16:48)
Sveika 4u.gif
na ir kaip tau sitas detektyvas? Man prisimenu labai patiko, gerulis toks... rolleyes.gif

Dar nedaug perskaiciau, bet jau matau,kad patiks rolleyes.gif
Atsakyti

SM išparduotuvėj parduoda "Baltąją raganą" jeigu dar kas nors neskaitėt/neturit, o norit paskaityt/turėt mirksiukas.gif

QUOTE(Creed @ 2010 08 01, 16:50)
SS,tavo knyga jau supakuota mirksiukas.gif
Liuks bigsmile.gif Ryt iš pat ryto aisiu į banką ir grįžusi pervesiu pinigėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 01 rugpjūčio 2010 - 16:00
Sveikos visos, naujokei balionas 4u.gif (čia tipo aš jau ne naujokė tongue.gif )

Sveikos 4u.gif

Sakiau, kasdien po naujokę prisijungia biggrin.gif
Lekiu pribaigt angelų.
Atsakyti
Merginos, ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 14:17)
Panasiai, tik pvz suleistas veiks gal jau uz  puses val, o tabletemis prades veliau. Bet paskui kai jau geri kelinta diena, kraujyje buna susidarius pastovi vaisto koncentracija ir buna viskas thumbup.gif Manau tau tikrai nebutina uzpakliuko badyt smile.gif
Tik geriant neurorubina negalima kartu naudot ir vaistu nuo didelio skrandzio rugstingumo, nes surisa juos rolleyes.gif

Bet, jei teisingai supratau, jie labiau profilaktikai juk, kaip B grupės papildai. Skausmo ar taip, ar taip neslopina. Tai gal jokio skirtumo, greičiau ar lėčiau įsisavins. Žinoma, iš savo nedidelės patirties jau gavau suprasti, kad tirpios tabletės ir ampulės suveikia greičiau ir efektyviau. Na bet mano atveju bandysiu gal tabletytes pirkti.

QUOTE(Creed @ 2010 08 01, 15:31)
Sveikos 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti

sveikutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

taigi, baigiau Putino ,,Altorių šešėly''. pavadinčiau ją geriausia, įdomiausia lietuvių knyga thumbup.gif kažką daug aiškinti nesinori, nes įdomu, ar yra nors vienas žmogutis, skaitantis šią temą, ir dar neskaitęs šios knygos? na, o jei tokių atsirastų, tai tikrai sakau : perskaitykite. pabaiga buvo liūdna verysad.gif neskaitant pačių paskutinių įvykių biggrin.gif
dabar imsiu Starkaus ,,Šilko kelias'', o po to tai jau žiūrėsiu, ką čia pasiimti iš turimų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 16:48)

patiko eilėraštukas thumbup.gif
Papildyta:
va, dar klausimuką turiu ir įdomu, ar pas mane vieną taip?
suknyga.lt jau kelinta diena nerodo man prie knygos (kai rodoma lape tik viena) lentutės. kai vartau bendrai, lentutes rodo, bet, norėdama pažymėti, kad, pvz perskaičiau, negaliu- nepasižymi. nors, kiek žiūrėjau, skyrelyje ,,kas vyksta'', rodo, kad pažymėjau. g.gif
Atsakyti
Labutis, 4u.gif

niekaip nebespėju su jūsų tempais, praėjusi tema ir šitos pradžia jau liks neskaityta. smile.gif Prieš pora dienų labai maloniai pasisėdėjom su luiziana, po to dar ir knygyne apsilankėm. Buvo mini SM knygių susitikimas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Į mūsų albumėlį įkėliau pora pasisėdėjimo nuotraukų. Jei kam įdomu, galit užmesti akį. mirksiukas.gif

Su skaitymu pastaruoju metu visai prastai, darbas įtraukė, skaitymui laiko beveik nebėra. Skaitinėju Šnaider knygą "Pameluok man truputį".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neva1: 01 rugpjūčio 2010 - 16:54
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 01, 15:50)
va, dar klausimuką turiu ir įdomu, ar pas mane vieną taip?

žinok pas mane suknyga.lt veikia kuo puikiausiai ir viska rodo. Netgi buvau tik ką įlindus, viskas ok
Atsakyti