Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Eikit sau,kiek pripliurpėt per nepilnas dvi dienas ohmy.gif

Mano fronte nieko naujo,tik ruošiuos kelionei,tai galvoju kokias knygas imt
Kol kas sąraše Drambliai ir Džentelmenai,ryt prieš išvažiuojant dar biblėn nubėgsiu
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:26)
vertinga drinks_cheers.gif tik dazniausiai ivertina ja jau vyresnes, o mokykloj buna kancia skaityt biggrin.gif
Aš ją skaičiau mokykloje ir su didžiausiu malonumu wub.gif "Altorių šešėly" buvo viena iš tų knygų, kuri tikrai labai labai patiko rolleyes.gif Tebeturiu ją savo namuose, seno leidimo, bet labai mylimą ir brangią wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 08 01, 15:36)
SS nezinau kur tiek balionu desi,bet imk,ne gaila 4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
Aciu uz naujus namucius smile.gif
"Leliuke" perskaityta.Liudna knyga,kaip ir rasiau sokiruojanti,nenuspejama.Ir ne taip jau lengvai skaitosi,kaip pasirode man pradzioj..Perskaicius eilini puslapi,sustoji trumpam,kad apmastyti...Mergaites pamastymai patiko,o kokia jos laki vaizduote!
Anksciau gaila buvo tevus,turincius tokius vaikus,vaikams,galvojau,viskas vienuodai.Bet dabar,perskaicius sia knyga,supratau,kad tokie vaikai,nors ir savaip bet puikiai viska supranta,jaucia...

Dabar galvoju ar "Dramblius"pradeti biggrin.gif ar "Dazytas namas"? g.gif

"Dazyta nama" thumbup.gif skaityk, nes as jo noriu nezinodama ar verta noret tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:37)
"Dazyta nama" thumbup.gif skaityk, nes as jo noriu nezinodama ar verta noret tongue.gif

Ot kokia mandra biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(ceburashka @ 2010 08 01, 15:36)
*SS nezinau kur tiek balionu desi,bet imk,ne gaila 4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
**Dabar galvoju ar "Dramblius"pradeti biggrin.gif ar "Dazytas namas"? g.gif
*Balionų niekada nebus per daug biggrin.gif Susiraišiosiu juos visus namie ir džiaugsiuos biggrin.gif
**Paantrinsiu Papūgėlei biggrin.gif skaityk "Dažytas namas", nes aš ją turiu, bet dar neskaičiau, o kitų atsiliepimai apie ją labai domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 15:41)
*Balionų niekada nebus per daug biggrin.gif Susiraišiosiu juos visus namie ir džiaugsiuos biggrin.gif
**Paantrinsiu Papūgėlei biggrin.gif skaityk "Dažytas namas", nes aš ją turiu, bet dar neskaičiau, o kitų atsiliepimai apie ją labai domina biggrin.gif

Kaip tik galvojau,kad dauguma cia,jau skaite sia knyga g.gif Todel ir paemiau ja is biblies biggrin.gif.Vakare pradesiu tongue.gif Bet su mano" bystru "skaitymu pavargsite laukti biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(ceburashka @ 2010 08 01, 15:48)
Bet su mano" bystru "skaitymu pavargsite laukti biggrin.gif
Mes kantrios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 08 01, 15:48)
Kaip tik galvojau,kad dauguma cia,jau skaite sia knyga g.gif Todel ir paemiau ja  is biblies biggrin.gif.Vakare pradesiu  tongue.gif Bet su mano" bystru "skaitymu pavargsite laukti biggrin.gif

Raginsim, kas diena paklausim jau kiek perskaitei tongue.gif Rimtai, rupi man ta knyga. Jau ir pardaveja radau, bet nezinau ar nenusivilsiu rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:58)
Jau ir pardaveja radau, bet nezinau ar nenusivilsiu rolleyes.gif
O anotaciją paskaičius koks įspūdis, jausmai, mintys kyla (ta prasme knygoje nagrinėjamos temos atžvilgiu)? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:58)
Raginsim, kas diena paklausim jau kiek perskaitei tongue.gif Rimtai, rupi man ta knyga. Jau ir pardaveja radau, bet nezinau ar nenusivilsiu rolleyes.gif

Negazdink! biggrin.gif bijosiu temoj pasirodyti,neparuosius namu darbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 16:01)
O anotaciją paskaičius koks įspūdis, jausmai, mintys kyla (ta prasme knygoje nagrinėjamos temos atžvilgiu)? rolleyes.gif

Atrodo, kad labai patiks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu i Jusu buri bigsmile.gif
Labai daznai paskaitau cia,bet vis neprisiruosdavau isijungt,mat mano draugyste su forumais labai jau nerimta,as tai lankaus, tai pamirstu juos blush2.gif paskutines jusu temas, saziningai skaiciau biggrin.gif ,tai iskart prisipazystu "Vanduo drambliams" neskaiciau blush2.gif ir ko gero neskaitysiu,nu nezinau kodel, bet negaliu skaityt knygu parasytu pirmuoju asmeniu doh.gif jei atsivertus pamatau "as as as' is kart padedu...ko gero del to lieka daug neperskaitytu geru knygu,nu bet negaliu per save perlipt doh.gif
Siaip megstu ir skaitau daug ir ivairiu knygu,tik nemegstu fantastiniu - ale kitos galaktikos,vampyrai ir pan. biggrin.gif
Siuo metu skaitau P.J. Tracy "Bezdzioniu tiltas"
Labai laukiu (jau uzsisakiau ) naujos S.Larsono knygo "Mergina ,kuri zaide su ugnimi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 01 rugpjūčio 2010 - 15:33