Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:34)
Pardavėja gal galvojo, jog aš turiu tą trečią dalį, kad nesiteiravau dėl jos rolleyes.gif
Aha, malonumai trys, tik galėjo visi kartu už tą pačią siuntimosi kainą atkeliaut biggrin.gif

Viska as suprantu, galejau gal geriau nesakyt apie ta tercia dali, o tai dabar gules man ant sazines tavo islaidos verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 19:37)
Viska as suprantu, galejau gal geriau nesakyt apie ta tercia dali, o tai dabar gules man ant sazines tavo islaidos verysad.gif
A baigsi tu biggrin.gif 4u.gif Aš gi su šypsena viską rašau biggrin.gif Kaip tik gerai, kad pasakei, a to paskui būčiau suskaičius tas dvi dalis ir likusi su ne iki galo patenkintu smalsumu biggrin.gif Visks y gera, kas gera baigas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 31 liepos 2010 - 18:45
Ai, neparasiau, SS, laabai grazi tema wub.gif Tavo kuryba kaskart ilgeja thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 19:40)
Ai, neparasiau, SS, laabai grazi tema wub.gif Tavo kuryba kaskart ilgeja thumbup.gif wub.gif
4u.gif Kokiai jubiliejinei 50-ai temai visą poemą gal net sukurpsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:43)
4u.gif Kokiai jubiliejinei 50-ai temai visą poemą gal net sukurpsiu lotuliukas.gif

Tai jaučiu taip ir bus- "Sielos Sparnų odė knygoms" bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gražūs namai, ači0, Sielos sparnai 4u.gif
Registruojuos su vis dar skaitomais angelais ax.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 31, 19:25)
Įdomumo dėlei, pažiūrėjau didžiausias plepes  biggrin.gif
...
sphinx  15
...

Mmm... yra kur tobulėt biggrin.gif
Atsakyti
Registras su tapacia Kelioniu virusas. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 19:46)
Tai jaučiu taip ir bus- "Sielos Sparnų odė knygoms" bigsmile.gif biggrin.gif
biggrin.gif Arba taip, arba iš viso nebeturėsiu ką pasakyt, tik paveiksliukus dėsiu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Na, pagaliau baigiau skaityti S. Meyer sagos 4 dalį. Galbūt ši knyga ir bus man įdomiausia g.gif Sužinojau atsakymus į mane dominančius klausimus ir su vampyrais norėtųsi sustoti kuriam laikui biggrin.gif Dabar nusičiupau "Dienos Paryžiuje ir Londone". Įdomiai skaitosi ir nenuobodu didis.gif

Beje, naujoji tema vėlgi labai miela ir traukianti užeiti wub.gif SS tikrai kūrybinga asmenybė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiaudine: 31 liepos 2010 - 19:03
QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 18:31)
Matosi, kad suemei, bet vistiek prizine vieta lotuliukas.gif

Aha, garbinga trečioji tongue.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 31, 18:37)
As registruojuosi su Barauskaites DESIMT  4u.gif

Na ir kaip patinka?
Atsakyti

Ingėnai turiu tau klausimą rolleyes.gif Gal pameni kiek svėrė drambliai kai siuntei juos Doriforei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2010 07 31, 19:03)
Na, pagaliau baigiau skaityti S. Meyer sagos 4 dalį. Galbūt ši knyga ir bus man įdomiausia  g.gif  Sužinojau atsakymus į mane dominančius klausimus ir su vampyrais norėtųsi sustoti kuriam laikui  biggrin.gif  Dabar nusičiupau "Dienos Paryžiuje ir Londone". Įdomiai skaitosi ir nenuobodu  didis.gif

Kai pabaigsi "Dienos Paryžiuje ir Londone", ar gali parašyti išsamesnį atsiliepimą?
Nes mąstau apie šios knygos pirkimą.
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:04)
Ingėnai turiu tau klausimą rolleyes.gif Gal pameni kiek svėrė drambliai kai siuntei juos Doriforei? rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na ne aš juk ją siunčiau, o Papūgėnas tongue.gif
Aš jos dar nė rankose praktiškai neturėjau, tik kiek knygyne čiupinėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 31 liepos 2010 - 19:06