Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 21:58)
O Dikenso "Didieji lukesciai" ar skaitet kas? As turiu, irgi stovi eilej g.gif

Lauksim atsiliepimo apie "Trobele" smile.gif

Pirkausi ja todel,kad nesu dar nieko skaiciusi Dikenso,labai norejosi susipazinti,nes keliose mano skaitytose kinygose jis minimas daznai.Pavarciau,tai ten su paveiksleliais knyga ir dideliu sriftu,tokia kaip vaikiska knygele hihihi.gif

Trobele nezinau ar greit skaitysiu,nes turiu kitu skaitymo planu,jai dar teks paluketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 21:59)
Kai tik kur pamatau apie ta knyga iskart tave prisimenu smile.gif Tai kada pati skaitysi ta geri? bigsmile.gif

Nežinau net biggrin.gif Perskaitysiu ir nebeliks to malonumo smile.gif

Apkalbėjom ką tik su MB, kad kultinė jo gyvenime knyga, kurią skaitė n kartų, yra Petrovo "Dvylika kėdžių" smile.gif T.y. maniškis mokėsi gyvenimo tiesų iš Ostapo Benderio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 rugpjūčio 2010 - 22:12
QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 23:06)
Pirkausi ja todel,kad nesu dar nieko skaiciusi Dikenso,labai norejosi susipazinti,nes keliose mano skaitytose kinygose jis minimas daznai.Pavarciau,tai ten su paveiksleliais knyga ir dideliu sriftu,tokia kaip vaikiska knygele hihihi.gif

Trobele nezinau ar greit skaitysiu,nes turiu kitu skaitymo planu,jai dar teks paluketi  blush2.gif

Esu macius kaip viduj atrodo ta "Iliustruota didzioji klasika". Tikrai stambiai viskas biggrin.gif Man rodos ji vaikams skaitosi g.gif

As nusipirkau pirma knyga apie Daktara Dolitli, tai irgi faina tokia, tas daktaras baisus gyvuneliu myletojas, gydytojas, keliatojas, gamtininkas. Su meile parasyta. smile.gif Ir iliustruota tokiais juokingais piesinukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 22:14)
As nusipirkau pirma knyga apie Daktara Dolitli, tai irgi faina tokia, tas daktaras baisus gyvuneliu myletojas, gydytojas, keliatojas, gamtininkas. Su meile parasyta. smile.gif  Ir iliustruota tokiais juokingais piesinukais smile.gif

O tai tu jos vaikystėje nesi gal skaičiusi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 23:09)

Apkalbėjom ką tik su MB, kad kultinė jo gyvenime knyga, kurią skaitė n kartų, yra Petrovo "Dvylika kėdžių" smile.gif T.y. maniškis mokėsi gyvenimo tiesų iš Ostapo Benderio biggrin.gif

Nu tiktai labai gera 'Dvylika kedziu" thumbup.gif wub.gif Nemirtinga klasika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 19:25)
Man irgi "Kitas gyvenimas" patiko labiau už "Mano sesers globėjas" drinks_cheers.gif Siūlyčiau "19 minučių", bet kol laukiesi, gal geriau neskaityk. Bent mane ta knyga labai sukrėtė unsure.gif
Ir kategoriškai nerekomenduoju nėsčioms (bei labai jautrių nervų žmonėms) "Kauliukų žmogus" bei "Storas sąsiuvinis".

"19minuciu" man irgi labai labai ax.gif surijau, o ne suskaiciau smile.gif ir siaip Picoult man limpa ir jos rasymo stilius.. "Kitas gyvenimas" i trecia vieta stotu, po minuciu ir sesers globejo, prasciausia pasirode "Nykstantys pavidalai", gal sau nieko artimo nerdau. dabar vis dvejoju del "Kuprotoju banginiu dainos", neapsisrendziu ar man jos reikia ar ne biggrin.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 08 01, 21:11)
Labas vakaras  biggrin.gif

dabar galvoju, o as ar turiu ta "Kauliuku zmogu"  g.gif neprisimenu  g.gif  unsure.gif
o pirmaja dali - "Mergina su drakono tatuiruote" skaitei?  rolleyes.gif abieju jau noriu, o dar atrodo ir trecia dalis bus  unsure.gif
Papildyta:

reikia noriu negaliu  biggrin.gif

tie kauliukai ir mane jau domina smile.gif reiks gal dar panoret ir jei nepernoresu bandyt pirkt smile.gif

o "Mergina su drakono tatuiruote" is paskutiniu skaitytu knygu Nr.1, nu siaip nesu detektyvu didele megeja, bet kaip sita knyga uzkabino ne tas zodis. Jau svaigstu kaip laukiu rugpjucio 17, tada man atvaziuos "Mergina, kuri zaide su ugnimi" clap.gif
ir taip trecia dalis tikrai bus, yra ant pirmos knygos virselio parodytos sekancios dvi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke: 01 rugpjūčio 2010 - 22:18
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 22:16)
Nu tiktai labai gera 'Dvylika kedziu" thumbup.gif  wub.gif Nemirtinga klasika thumbup.gif

Turim ją, tą MB skaitytą knygą tongue.gif Bernautinę lotuliukas.gif (jei yra toks žodis mergautinė tongue.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 23:16)
O tai tu jos vaikystėje nesi gal skaičiusi? blink.gif

Ot zinok neskaicius biggrin.gif As senatvej skaitysiu tongue.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 22:18)
Ot zinok neskaicius biggrin.gif As senatvej skaitysiu tongue.gif  lotuliukas.gif

Ar žinai, kad neseniai ją naujai perleido? Net ir čiupinėjau berods knygyne tą naują leidimą. Nors man tos knygos apie Dolitlį nebuvo vistik pačios pačiausios. Tačiau skaitymo vertos.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 23:17)
Turim ją, tą MB skaitytą knygą tongue.gif  Bernautinę lotuliukas.gif (jei yra toks žodis mergautinė tongue.gif ).

Jau lupenos gal belike per toki daugkartini skaityma? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 22:20)
Jau lupenos gal belike per toki daugkartini skaityma?  lotuliukas.gif

Nea, pakankamai padori būklė tongue.gif Nors knyga, pažiūrėjau, 1976 m. leidimo.
Tvarkingai skaitė, reiškiasi.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 23:06)

"Didieji lūkesčiai" tikrai ne vaikiška knyga. Kadangi Dikensą ( ir šiaip anglų klasiką) labai mėgstu, nieko blogo apie ją pasakyti negaliu. Nors iš Dikenso man pirmoj vietoj "Deividas Koperfildas".
Atsakyti