Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Chi,kokios juokingos biggrin.gif
Nu mano turimos tokio leidimo,tai likusių irgi tokių noriu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 08 01, 20:26)
Sveikutės  4u.gif

Spėjot beveik tris temas prišnekėt,kol aš sode tupėjau.Atsiskaitau:

"Vyriški žaidimai" buvo skaityti ir nepalikę kažin kokio įspūdžio,tai nekartojau...

"Už auksinių grotų..." nepasirodė įtikinanti...

Ian Rankin "Nugrimzdęs į tamsą" - suktas susuktas detektyvas,įtraukiantis į įvykių sūkurį,bet nepaliko jokio įspūdžio-perskaičiau ir pamiršau

Katarzyna Grochola "niekados!" rekomenduoju visoms,mėgstančioms juokingus moteriškus romanus  good.gif

Peter Prange "Paskutinis haremas"  -pusę knygos tiesiog prarijau,o toliau vėl manęs kažkodėl neįtikina tuo,ką rašo...

uoj,nagi pamiršau ax.gif paminėt dar dvi perskaitytas knygas: S.Žaprizo "Moteris su automobiliu,akiniais ir šautuvu" ir J.Chmielevska "Gyvi negyvėlio žodžiai" Pastarosios labai patiko tarsi anonsas knygos gale apie supuvusį kapitalizmą (išleista 1972m) Niekad nesusimąsčiau,kad ne šių laikų rašytoja...

O "Dažytas namas" -puiki knyga,kaip ir "Kalėdų nebus" Patinka net tiems,kurie nemėgsta Grišemo
Atsakyti

Labas rytas cool.gif

Jopštvaimakal kaip galvelę sopa ir visą mielą naktį sopėjo doh.gif Esu daužta ir pridaužta doh.gif

Tačiau prieš "miegą" paskaičiau dar "Kas nuostabu ir išmintinga", nu negaliu nesižavėti ir neaikčioti, nuoooostabi knyga wub.gif Nu labai labai jauki ir šilta wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 08 02, 01:02)
uoj,nagi pamiršau ax.gif paminėt dar dvi perskaitytas knygas: S.Žaprizo "Moteris su automobiliu,akiniais ir šautuvu"

Žaprizo skaičiau šitą ir dar "Pinklės pelenei". Visai patiko, gana įdomios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 02 rugpjūčio 2010 - 07:39
Labas rytas visoms bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 06:24)
Labas rytas cool.gif

Jopštvaimakal kaip galvelę sopa ir visą mielą naktį sopėjo doh.gif Esu daužta ir pridaužta doh.gif

Tačiau prieš "miegą" paskaičiau dar "Kas nuostabu ir išmintinga", nu negaliu nesižavėti ir neaikčioti, nuoooostabi knyga wub.gif Nu labai labai jauki ir šilta wub.gif

Rytelis,tik gal ne visoms labas...

Užjaučiu nerealiai,žinau,kas tai yr 4u.gif
man karšta vonia,šilti kompresai ir dvi citramono paded
tik reikia auros pradžioj gert,nelaukt,kol įsibėgės
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar vakare zadejau pabaigti "Bezdzioniu tilta",bet krepsinis uzkabino thumbup.gif jau kaip dziaugiuos uz tuos vaikius biggrin.gif
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 01, 22:11)
o pirmaja dali - "Mergina su drakono tatuiruote" skaitei?  rolleyes.gif abieju jau noriu, o dar atrodo ir trecia dalis bus  unsure.gif

skaiciau ir turiu,ir aisku treciaja pirksiu bigsmile.gif antra dalis turi iki treciadienio mane pasiekti,tai vel liksiu nakti nemiegojus biggrin.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 22:42)
Sveika  4u.gif  panasiaii ir man su tais pirmaisiais asmenim,nemegstu tokiu knygu,kur kazkas pasakoja savo vardu...Taip pat nemegstu fantastiniu...ziuriu,kad skoniai gali ir atitikti musu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif na va reiskia,ne as viena tokia ax.gif o skoniai gali sutapti-as kai vis paskaitinedavau temas,tai tavo zinutese,daug sau patinkanciu knygu atrasdavau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Na va, aš jau pabaigiau J. Saramago "Aklumą". Na žinot, knyga pribloškiančiai gera! Skaičiusios, manau, supras ką tuo noriu pasakyti. Ji mane sukrėtė ir šokiravo. Skaitydama "Aklumą" kartais savęs paklausdavau - "kas būtų, jeigu ir realiame gyvenime taip atsitiktų?". Ar tada žmonės išsaugotų savy nors kiek žmogiškumo, ar elgtųsi kaip žvėrys, genami instinkto išgyventi? Gindavau šį klausimą šalin, bet jis vis man stodavosi ir stodavosi. Saramago aprašytas pasaulis mane išgąsdino, tą reikia pripažinti. rolleyes.gif Dar vienas svarbus momentas - skaitant knygą, aš į ją įsitraukiau kaip niekad. Atrodo, išgyvenau su herojais tą patį košmarą, viską labai juste jaučiau. Romanas, beje, yra ir labai žiaurus, vietomis net šlykštus. Nelabai mėgtu žiaurumus, bet šioji kritinė situacija , vaizduojama knygoje, man nelaido jos paleisti, turėjau skaityti iki galo. Pati pabaiga, tiesa, mane šiek tiek ir nustebino, aš nesąmoningai maniau, jog aklumas kaip epidemija ir toliau liks. Bet gerai, kad jau taip baigėsi, vis dėlto aš visada labiau linkusi prie happyendo. Dar paminėsiu, kad skaitytoją knygos pradžioje gali sugluminti tokia skyryba, kur nėra nei šauktukų, nei klaustukų, o svarbiausia - tiesioginė kalba nėra išskirta. Bet kaip sakė Doriforė, paskui į tokį dalyką jau net dėmesio nebekreipiama, knyga "neša" tave tolyn, ir viskas. Pabaigai, jeigu reiktų šį kūrinį įvertint balu, duočiau jam 10/10. smile.gif
Atsakyti
Nu va, o as kaip tik is pasto lotuliukas.gif parsinesiau AKLUMAS. Pavarciau - ziuriu tikrai nei vieno dialogo- viskas supinta i viena smile.gif Bet jei dar viena ziauri knyga- vel dedu i lentyna prie MANO VAIKAI NOREJO GYVENTI ir KAULIUKU ZMOGUS smile.gif Negaliu skaityt paciu idomiausiu knygu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 02 rugpjūčio 2010 - 09:07
labas rytas 4u.gif

perskaiciau Idukra pagrindine siuzeto linija beveik identiska Austant bet visos smulkmenos ir aplinkybes skiriasi be galo - kone priesingybe smile.gif

idomi istorija apie tai, kaip mergaite nusprendzia ieskoti savo saknu, ir, be abejo, nepagalvoja apie pasekmes ax.gif kazko labai netiketo ir stebinancio nebuvo - tiesiog lengvas skaitinys prie kavos, nereikalaujantis itin kruopsciai sekti siuzeto linija smile.gif
Atsakyti
o cia tik diskutuojama apie knygas? ar dalijimasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 01, 22:40)
Pirmąją seriją pažiūrėjau. Manau visai patiko. O tas FTB agentas, tai jis 'Saulėlydžio' sagoje Belos tėvą vaidiną  biggrin.gif Žinai, aš atsisiunčiau tas serijas su rusišku vertimu ir kai peržiūrinėjau mano vaikas kažką prispaudė ir pradėjo rodyt originalu (anglų kalba)  bigsmile.gif Beja, buvau nulindus į linkomaniją, ten tik viena serija daugiau ir tai jos neleidžia man atsisiūti.
einu toliau žiūrėti, visi įspūdžiai rytoj. bus labai įdomu išgirsti tavo nuomonę.  smile.gif

Nu zinok man nelabai verysad.gif ,antra serija jau nepaziurejau,nes uzmigau biggrin.gif man velgi,kaip ir merginoje su drakono tatuiruote,truko turinio,viskas per greitai sumalta,gal idomu butu jei nebuciau skaicius knygu,o dabar tai nera ko lygint,nuobodu net kazkaip....ir tom kas skaite Chirurga,tai pasakysiu,kad nera ten tos knygos isvis,jau pradeta iskart nuo antrosios knygos rodyti,kai Chirurgas jau kalejime sedejo..filmas neitraukia,taip,kaip knyga,truksta man ten veiksmo idomesnio.
QUOTE(Creed @ 2010 08 02, 08:21)

bigsmile.gif na va reiskia,ne as viena tokia ax.gif o skoniai gali sutapti-as kai vis paskaitinedavau temas,tai tavo zinutese,daug sau patinkanciu knygu atrasdavau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif va sakau,kad iskart jauciu,kur bus panasumu biggrin.gif ,reiks ir man atkreipti demesi kokias knygas minesi tu.
Atsakyti