Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Labas rytas smile.gif

Vaišinkitės 4u.gif

user posted image
Atsakyti

Meeerrrrrrrrgoooooooooos bigsmile.gif kokių aš lobių ką tik iš močiutės parsitempiau bigsmile.gif vos pavilkau bigsmile.gif Superinių knygų radau bigsmile.gif Sakau močiutei: "Tu net neįsivaizduoji kiek man pinigų sutaupei" biggrin.gif Surašysiu lobius vėliau, dabar varaus užsiregistruoti į darbo biržą doh.gif Nemėgstų kaip tokių procedūrų siaubas doh.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 08 02, 09:06)
Užjaučiu nerealiai,žinau,kas tai yr 4u.gif
4u.gif Aš naktį leidau įsiskaudėt, tai nei miegojus normaliai esu, nei ką doh.gif Bet įkaliau tik atsikėlus porą Ibuprom tabletikių ir vėl esu panašesnė į žmogų biggrin.gif

QUOTE(Biancca @ 2010 08 02, 09:59)
Labas rytas. 4u.gif
Na va, aš jau pabaigiau J. Saramago "Aklumą".
bigsmile.gif Vsio, sudominai galutinai, dabar ir man jo baisiai reikia bigsmile.gif Ačiū už tokį išsamų ir įdomų atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti
Ką tik paštininkė atnešė "Šindlerio sąrašą" bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sielos Sparnai, užuojauta tau dėl galvelės.
Pačiai man irgi dar tebeskauda, nors tikėjausi, kad šiandien jau bus praėję...

Tačiau džiugu, kad radai pas močiutę lobyną 4u.gif

Atsakyti
Aha, ir man labai idomu ka ten pas mociute galima rast smile.gif pas mano mociute tik erskeciu pauksciai is geresniu knygu daugiau nieko gero rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 09:37)
Aha, ir man labai idomu ka ten pas mociute galima rast smile.gif pas mano mociute tik erskeciu pauksciai is geresniu knygu daugiau nieko gero  rolleyes.gif

Mano močiutė labai didelė skaitytoja buvo. Dabar tai ji perdaug nuseno, tai jau ir nebeskaito unsure.gif Bet kai buvau paauglė ir praleisdavau vasaras pas ją, rasdavau tikrai puikių knygų thumbup.gif Pvz. kažkurią iš šių irgi esu pas ją skaičiusi, tik nepamenu kurią būtent - ar "Kepurininko pilį" ar "Vėtrų kalną".
Prisiminiau, buvo ji Diuma ir pan. istor. romanų mėgėja smile.gif
Atsakyti
O pas mane niekas nieko nerastu, tik kelios knygos va rodau -
user posted imageuser posted image
Dar aisku laukiu 6 knygu ateinant, bet tai ir viskas. Visas skaitau - parduodu ir perku naujas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 09:45)
O pas mane niekas nieko nerastu, tik kelios knygos va rodau -
user posted imageuser posted image
Dar aisku laukiu 6 knygu ateinant, bet tai ir viskas. Visas skaitau - parduodu ir perku naujas  blush2.gif

Oho, kokia Irvingo gerbėja bigsmile.gif thumbup.gif Nei vieno jo dar neskaityta?
Atsakyti
ar Irvingo neskaityta? Tik pamatau, kad isejus nauja Irvingo knyga, tai nuo kasos aparato, kur susimoku uz knyga, jau pradedu skaityt lotuliukas.gif skaiciau visas ir laukiu dar smile.gif nuostabus rasytojas ir nuostabiausios knygos thumbup.gif mano mylimiausias 4u.gif
Papildyta:
Ai, galvojai, kad ka perskaitau ta parduodu,tai Irvingas gali but neskaitytas? Irvingo neparduodu - nes tikrai skaitysiu antra o gal ir trecia karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 09:58)
ar Irvingo neskaityta? Tik pamatau, kad  isejus nauja Irvingo knyga, tai nuo kasos aparato, kur susimoku uz knyga, jau pradedu skaityt  lotuliukas.gif  skaiciau visas ir laukiu dar smile.gif nuostabus rasytojas ir nuostabiausios knygos  thumbup.gif mano mylimiausias  4u.gif
Papildyta:
Ai, galvojai, kad ka perskaitau ta parduodu,tai Irvingas gali but neskaitytas? Irvingo neparduodu - nes tikrai skaitysiu antra o gal ir trecia karta smile.gif

Būtent taip pagalvojau ir todėl paklausiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Atrodo susigyvenau su "Tryliktaja pasaka" biggrin.gif Atsitraukt negaliu, taip įdomu kaip ten toliau. blush2.gif O jau iš pradžių maniau kad nieko gero. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 09:58)
Irvingo neparduodu - nes tikrai skaitysiu antra o gal ir trecia karta smile.gif

Nu va,o as iki siol dar nei vienos knygos jo nesu skaiciusi,jau idomu darosi,turiu viena-Nasle vieneriems metams,gal reiks i artimiausius skaitinius traukt biggrin.gif

Ikeliau dar pora nauju skirtuku i savo kolekcija:
http://public.fotki....luiziana-3.html

SS,vienas tavo drauges darytas mirksiukas.gif
Papildyta:
bucke,kurioje puseje tu gyveni-rytinej,siaurinej? Gal karais kur netoli manes,susibegtume...
Atsakyti