Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

sveikos

Sielos sparnai, imk 4u.gif , pati supranti už ką. ane?

baigiau "Šilko kelio karalienė". patiko.

dabar graužiu "Vanduo drambliams", nedaug liko skaityti, grečiausiai vakare įveiksiu.
lengvai skaitoma, rašymo stilius labai artimas mano dūšiai.

viskas daugiau nieko nesugebu išspaust apie knygas. kažko galva įsiskaudėjo.
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 08 02, 11:40)
Ar jus pabludot?  doh.gif  šitiek per pora dienų prirašyt  blink.gif  Taigi kas dėl skaitymo tai per savaitgalį tik sugebėjau pabaigt "Stikline pieno " - siužetas kaip ir minėjau man patinka toks, tik kad nebuvo pabaigos išvis, nu ir šiaip tokia kažkokia ne tokia  lotuliukas.gif  Dabar i rankas pasiėmiau Mary Higgins Clark "Gražus ir šaltas veidas" - dar nieko neskaičiau jos tai idomu kaip čia mum seksis sutarti  biggrin.gif
P.s. Nusipirkau dramblius    thumbup.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 02, 11:01-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 08 02, 11:01)
.

viskas daugiau nieko nesugebu išspaust apie knygas. kažko galva įsiskaudėjo.

Užuojauta verysad.gif
Kas čia visoms su tomis galvelėmis darosi g.gif
Aš tai darbų turiu, bet labai sunku save privesti jiems, ypač jei prastai jautiesi verysad.gif
Atsakyti

Grįžau biggrin.gif Užkandu ir dedu savo lobiukus bigsmile.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 10:45)
O pas mane niekas nieko nerastu, tik kelios knygos va rodau
Ale kieeeeek Irvingo bigsmile.gif Geeeeeeeeraaaaas bigsmile.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 08 02, 11:12)
SS,vienas tavo drauges darytas  mirksiukas.gif
biggrin.gif Jau matau ir kuris biggrin.gif

QUOTE(miaubraske @ 2010 08 02, 11:40)
*Dabar i rankas pasiėmiau Mary Higgins Clark "Gražus ir šaltas veidas" - dar nieko neskaičiau jos tai idomu kaip čia mum seksis sutarti  biggrin.gif
**P.s. Nusipirkau dramblius thumbup.gif
*Ji tokia lengvų trileriukų rašytoja, suskaitai ir pamiršti rolleyes.gif Turėjau visas susipirkus jos knygas ir pardaviau perskaičius. Pačios paskutiniosios netgi nebepirkau. Mačiau knygų klubas ir dar vieną leidžia/išleido. Iš visų jos knygų labiau patiko "Nieko geriau už namus" ir "Nuo manęs nepabėgsi".
**Šaunuolė biggrin.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 12:01)

Romanas „Didieji lūkesčiai“ (1861 m.) – našlaičio Pipo (Filipo Piripo) brendimo istorija. Auklėjamas griežtos sesers ir geraširdžio jos vyro, nelinksmą vaikystę berniukas leidžia pelkėtose Kento apylinkėse. Ten vieną dieną jis sutinka nuo katorgos bėgantį Magvičą ir grasinamas padeda jam pasislėpti. Berniukas nė neįtaria, kad šis susitikimas bus lemtingas visam jo gyvenimui... Netrukus po šio įvykio jis išsiunčiamas pas kitą globėją – ponią Havišam, kiek pamišusią po iširusių vedybų. Naujuosiuose namuose jaunuolis sutinka gražuolę Estelą, globėjos mokomą kankinti vyrus savo grožiu. Vieną dieną neturtingas ir nekilmingas jaunuolis gauna laišką, kuriuo paslaptingas geradarys padovanoja galimybę nuvykti į Londoną ir tapti „tikru džentelmenu“. Prasideda didžiųjų Pipo lūkesčių išsipildymo ir išbandymų metas...
Knygos neskaičiau, bet filmą mačiau, laaaaaaabai patiko wub.gif

smile.gif+2010 08 02, 12:01-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 08 02, 12:01)
Sielos sparnai, imk  4u.gif , pati supranti už ką. ane?
Ėėė user posted image nu, kad ne blush2.gif perkaito galvikė saulutėj biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 12:39)
Aš tai darbų turiu, bet labai sunku save privesti jiems, ypač jei prastai jautiesi verysad.gif
drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats. Turiu per šią savaitę du nemažus darbelius padryt, o ūpo ir jėgų tam nulis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 02 rugpjūčio 2010 - 11:45
na, bet ir tempai jūsų blush2.gif jaučiu, reiks dingt kokiai savaitei, tai grįžus visko, ką prirašėt nebepajėgsiu perskaityt doh.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 21:35)
Kokios jūs abi fainuolės wub.gif O jau Luizianos suknelės kas per grooožis wub.gif

man suknelė irgi patiko thumbup.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 23:14)
Esu macius kaip viduj atrodo ta "Iliustruota didzioji klasika". Tikrai stambiai viskas biggrin.gif Man rodos ji vaikams skaitosi g.gif

skaičiau būtent šį leidimą, bet tai buvo taip seniai, kad nelabai ir pamenu. sakiau, reiks kada ,,normalią'' pasiimt.

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 23:26)
As neskaicius ne Meres Popins,  nezinau kaip ten gavosi.

aš Merės Popins irgi neskaičiau unsure.gif

na va, baigiau Starkaus ,,šilko kelias''. įdomi knyga, parašyta su lengvu humoru lotuliukas.gif na tikrai įdomy buvo skaityti apie jo ir dar kelių bendražygių kelionę. įsiminė labiausiai Iranas, jo žmonės. kai spaudoje apie Iraną girdime tik prastą nuomonę (karai, nesantaika ir pam), tai labai galima nustebti skaitant įspūdžius apie šią šalį ,,šilko kelias'' knygoje.

dabar tikriausiai imsiu Golding'o ,,Musių valdovas''
Papildyta:
ir šiandien per mozilla neleidžia knygų žymėt suknyga doh.gif košmaras kažkoks
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 01, 20:53)
Na viena karta is bibliotekos emiau  doh.gif atrodo, kad zmogus ruke, valge ir dar kazka dare skaitydamas.. ir dar kampucius lankste turbut, kai pertraukas dare  doh.gif

O aš labai retai perku knygas, nebent kokias psichologines, turiu omeny, ne grožines. Jas gaunu iš bibliotekos biggrin.gif anksčiau ar vėliau hihihi.gif Juokingiausia man, o ir dažniausiai taip nutinka, kad randu ant puslapio piršto pėdsaką lotuliukas.gif Galvoju, gal kas taukuotus blynus valgė ir po to vertė puslapį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiaudine: 02 rugpjūčio 2010 - 12:03
na, kaip gi, SS, nežinai g.gif taigi už temą !!! biggrin.gif

Ingėnai, nežinau kas darosi, bet jau antra savaitė, kaip galvą skauda. sakau, gal čia reakcija į darbą? namuose viskas gerai, tik ateinu darban ir amen....

Atsakyti
Eikit gult su savo tempais.
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 31, 12:47)
Aš būdama maža labai norėjau nešioti akinius, jau taip gražu man buvo.

As turiu kompiuterinius su filtrais darbe, be dioptriju. bigsmile.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 18:58)
Taigi, jau ne vienoje, ir ne dviejose knygose esu pastebėjusi labai keistą dalyką: žodis "atstumas" arba "atstumu" jose išspausdintas kažkodėl be paskutinio skiemens blink.gif Ne vienoje knygoje radau būtent "atstu" ir viskas blink.gif Kaip tai suprast? g.gif Jums nėra tekę su tuo susidurt skaitant?

Cia to paties tipo kaip "ilgu", "atstu" reiskia "per atstuma, toleliau".
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 12:47)
Ar vakar kas nors pastebėjot, kad iš mano to eilėraštuko pirmųjų raidžių susideda žodis? rolleyes.gif Šiaip, norėjau pasitikslinti ar kas nors pastebėjo kokia mat aš gudra lotuliukas.gif blush2.gif

Pastebejau. tongue.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 13:22)
Ačiū 4u.gif
Einu į www.vaistai.lt skaityti, kas čia do daiktas.

B vitaminu kompleksas, geriau nuo nugaros skausmu. Leidziami skaudus, bet veiksmingi.
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 02, 10:27)
Ką tik paštininkė atnešė "Šindlerio sąrašą"  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Skaiciau, nebloga, bet ne puiki.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 12:45)
Ėėė user posted image nu, kad ne blush2.gif perkaito galvikė saulutėj biggrin.gif

Uz tema dekoja tau laiminga, varnene tu. tongue.gif
As laukiu Meres Popins trilogijos senutes, parkeliauja is Vilniaus laimingos deka. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 rugpjūčio 2010 - 12:08

Močiutės lobynai, dabar jau mano wub.gif

Erichas Marija Remarkas "Laikas gyventi ir laikas mirti"
Erichas Marija Remarkas "Triumfo arka"
Fiodoras Dostojevskis "Nusikaltimas ir bausmė"
Onorė de Balzakas "Kurtizanių spindesys ir skurdas"
Teodoras Dreizeris "Dženė Gerhart"
H. Mnišek "Raupsuotoji" abi dalys
Žorž Sand "Orasas"
Žorž Sand "Indiana"
Gi de Mopasanas "Vieno gyvenimo istorija"
G. Floberas "Ponia Bovari"
Džeromas Selindžeris "Rugiuose prie bedugnės"
Rėjus Bredberis "Pradžios pabaiga"
Džonas Steinbekas "Mūsų nerimo žiema"
Kobas Abė "Moteris smėlynuose. Svetimas veidas"
F. Kuperis "Medžiotojas"
V. Riva Palasijas "Meksikos įlankos piratai"
T. Dreizeris "Genijus"
Juozas Požėra "Žuvys nepažįsta savo vaikų"
Valentinas Gustainis "Be kaltės"

Ir dar pas močiutę radau Džeromas K. Džeromas "Trise valtimi (neskaitant šuns)" biggrin.gif Būčiau žinojusi, kad ji ją turi, būčiau nepirkusi doh.gif Tai tą parsineštą iš močiutės parduodu pigiai, jeigu kuri norėtumėte, sakykit mirksiukas.gif

Jūs neįsivaizduojat kaip mano širdelė spurda, kaip aš džiaugiuosi radusi šias knygas pas močiutę, nebetelpu net savam kailyje biggrin.gif Žiauriai geras ir pakilus jausmas biggrin.gif

smile.gif+2010 08 02, 13:03-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 08 02, 13:03)
*na, kaip gi, SS, nežinai  g.gif  taigi už temą !!!  biggrin.gif
**Ingėnai, nežinau kas darosi, bet jau antra savaitė, kaip galvą skauda. sakau, gal čia reakcija į darbą? namuose viskas gerai, tik ateinu darban ir amen....
*Aaaaaa biggrin.gif Tai gerai, jamu balioną 4u.gif Aš matai galvojau, kad tu jau buvai prisistačiusi šioj temoj ir pareiškusi man padėką lotuliukas.gif tudie ir mąsčiau už ką čia dar man galima būtų dėkoti biggrin.gif
**Nežinau kas per nesąmonė, bet ir man jau antra savaitė skauda galvą vos ne kasdien doh.gif Pradžioj bandžiau viską nurašinėti oro tiems pokyčiams ir karščiams, oro slėgiui. Ale kad nu negali taip tęstis dvi savaites doh.gif

QUOTE(linamog @ 2010 08 02, 13:08)
Uz tema dekoja tau laiminga, varnene tu. tongue.gif
Ei, aš ne varnėnas, aš didingas kalnų erelis cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 02 rugpjūčio 2010 - 12:20
Noreciau sios knygos
Onorė de Balzakas "Kurtizanių spindesys ir skurdas" rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 13:19)
Noreciau sios knygos
Onorė de Balzakas "Kurtizanių spindesys ir skurdas" rolleyes.gif
Aš kaip tik užvakar gulėdama lovoj ir svajodama, buvau pagalvojusi, kad labai norėčiau ką nors paskaityti apie kurtizanes ir še tau, turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 13:18)
Močiutės lobynai, dabar jau mano wub.gif

blink.gif ohmy.gif mega_shok.gif swoon.gif ne nu. tokie lobiai wub.gif kad man taip kas tokį lobį duotų doh.gif
Atsakyti