Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Sveikos,na ir pliurpiat,vos speju. Meskutes labai faina Irvingo kolekcija. bigsmile.gif
SS sveikinu su tiek nauju radiniu,jauciu sirdele pamaloninta. bigsmile.gif O as blogai jauciuos doh.gif pilva skauda. verysad.gif Begu KK katalogo ziuret. bigsmile.gif
Kur jus randat nauja kataloga? blink.gif As niekur nerandu. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 02 rugpjūčio 2010 - 13:29
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 13:18)
T. Dreizeris "Genijus"

Sita yra trilogijos dalis, man labai patiko. bigsmile.gif
Per jusu pliurpalus nepasipasakojau, kad baigiau skaityti C.McCullough "Nepadori aistra". Labai savotiska knyga, nesivalgo kaip saldainis, skaitant yra apie ka pamastyti. Neapsigaukite is pavadinimo, kad tai saldus rozinis meiles romanelis ar erotikos pritutintas pasakojimas. Pasakojimas apie karo slauge, kuria isimyleje visi jos globotiniai, ir kas nutinka, kai tarp ju atsiranda karys, sugebantis pazadinti joje pareigos ir atsakomybes jausmo seniai uzmigdytus jausmus. Kadangi pasakojimas susijes su karine tematika, turetu patikti amber123. Nors realaus karo aprasoma minimaliai, tik susidaryti bendrai atmosferai. Citata is autores interviu, kurioje ji apibudina savo ir brolio auklejima, gauta is tevu:
"Tačiau mudviem buvo įskiepytas stiprus pareigos jausmas, ir dabar man pareiga yra tokia pat svarbi kaip meilė, jeigu ne svarbesnė. Vieną savo knygų, „Nepadori aistra“, parašiau apie pareigos jausmą“.
Atsakyti
Na ir tempai blink.gif

As su mazium is bibliotekos grizau,vos parsivilkom,karstaaaa....maziu vos namo istempiau ,skaityt nemoka dar ,bet prie knygu kaip muse prie medaus limpa,glosto,varto pagal paveikslelius pasakoja visiems biggrin.gif

Taigi dabar skaitysiu :
Ake Edvardson "Sokis su angelu"
Victoria Hislop "Sala" (sia jusu itaka,kad pasiemiau biggrin.gif )
Barbara Ewing "Mesmeriste arba ponia Preston is Blumsberio"
Charles Frazier "Saltasis kalnas"

Dar knygyne buvau,noriu daug ko,bet neperku,paukstelis paciulbejo,kad artejancio gimtadienio proga gausiu diiiiiiideli Pegaso dovanu ceki ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 10:58)
ar Irvingo neskaityta? Tik pamatau, kad  isejus nauja Irvingo knyga, tai nuo kasos aparato, kur susimoku uz knyga, jau pradedu skaityt  lotuliukas.gif  skaiciau visas ir laukiu dar smile.gif nuostabus rasytojas ir nuostabiausios knygos  thumbup.gif mano mylimiausias  4u.gif
Papildyta:
Ai, galvojai, kad ka perskaitau ta parduodu,tai Irvingas gali but neskaitytas? Irvingo neparduodu - nes tikrai skaitysiu antra o gal ir trecia karta smile.gif

As su Irvingu visai nedraugauju unsure.gif nesiskaito jos man unsure.gif turejau "Sidro namu taisykles" tai vos ne vos isvargau ir kitu ne nebandziau skaityt...
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 08 02, 14:52)

thumbup.gif įdomi šita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 02, 13:39)
blink.gif  lotuliukas.gif ,tai cia bus ne tas pats,sutraukta ar kaip?

Taip, sutrumpinta ir skirta vaikams skaityti, kad žinotų pagrindinę mintį. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš vaikystėj šitą sutrumpintos klasikos seriją skaitydavau, turiu dar ir dabar keletą knygų. Žinok visai čia ne tas pats, kas pilna knyga.
Atsakyti
LAbutis
Luiziana, man su dviratukais labai patiko wub.gif
http://public.fotki....luiziana-3.html
Jau toks grozis wub.gif Negaliu akiu atitraukt... blush2.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 14:18)
Močiutės lobynai, dabar jau mano wub.gif

Erichas Marija Remarkas "Laikas gyventi ir laikas mirti"

MAn si knyga buvo pirmasis perskaitytas Remarko romanas, galeciau skaityt ir skaityt wub.gif Apie meile, mirti ir gyvenima. Tavo mociute thumbup.gif kad toki lobyna issaugojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutera: 02 rugpjūčio 2010 - 14:08
Sveikos, nebespėju skaityt temos, vos perskaitau vieną, Jūs jau kitą įpusėjat lotuliukas.gif Pleputės kūmutės g.gif

Naujoj temoj registruojuosi su:
1.Remarko "Juodasis obeliskas"
2. A. Min "Imperatorė Orchidėja" ,
3.Romualdas Kazlauskas "Mūzos šypsosi" (įžymių žmonių:dailininkų, kompozitorių, rašytojų ir pan. trumpi pašmaikštavimai)
4. Olego Lapino bei Dalios Lapinienės "Pasimatymai su šešėliu"
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2010 08 02, 15:18)

thumbup.gif Remarque wub.gif labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Magnė,2010 08 02, 15:18]

Nuostabi knyga wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 02, 12:03-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 08 02, 12:03)
Ingėnai, nežinau kas darosi, bet jau antra savaitė, kaip galvą skauda. sakau, gal čia reakcija į darbą? namuose viskas gerai, tik ateinu darban ir amen....

Ne kas unsure.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 12:18)
*Močiutės lobynai, dabar jau mano 
**Nežinau kas per nesąmonė, bet ir man jau antra savaitė skauda galvą vos ne kasdien doh.gif Pradžioj bandžiau viską nurašinėti oro tiems pokyčiams ir karščiams, oro slėgiui. Ale kad nu negali taip tęstis dvi savaites

* Na ir lobynas tavo močiutės bigsmile.gif thumbup.gif
** Užuojauta, jau kas kas, aš tai tikrai žinau, ką tai reiškia unsure.gif
Reikia mums visoms vitaminų Neurorubin užsipirkti tongue.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 12:19)
Noreciau sios knygos
Onorė de Balzakas "Kurtizanių spindesys ir skurdas" 

Aš irgi jos noriu.

QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 12:22)
O SS, arba kitos ar nesat skiaciusios "Zuvys nepazysta savo vaiku"? Labai idomi. Kas megsta gamta, o viskas vyksta sibire, ten gamta rinktine wub.gif Ir apie meile. Zodziu SS tau patiks tikrai smile.gif

Aš esu skaičiusi. Bet, atvirai kalbant, manęs ji nesužavėjo.
Tačiau apie gamtą skaityti aš nesu didelė mėgėja, tai nieko keista.

QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 13:27)
SS sveikinu su tiek nauju radiniu,jauciu sirdele pamaloninta.  bigsmile.gif O as blogai jauciuos  doh.gif pilva skauda.  verysad.gif Begu KK katalogo ziuret.  bigsmile.gif
Kur jus randat nauja kataloga?  blink.gif As niekur nerandu.  blink.gif

Užuojauta dėl pilvo.
KK katalogo ryte dar nemačiau. Gal bus rytoj? Nes rašo, kad senas galioja iki 08.02.

QUOTE(Creed @ 2010 08 02, 13:52)
*Taigi dabar skaitysiu :

**As su Irvingu visai nedraugauju unsure.gif nesiskaito jos man unsure.gif turejau "Sidro namu taisykles" tai vos ne vos isvargau ir kitu ne nebandziau skaityt...

*Lauksiu atsiliepimą apie "Šaltasis kalnas".
** Mano bendarmintė dėl Irvingo drinks_cheers.gif Tik aš "Sidro namų taisyklių" taip ir neperskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 13:18)
Erichas Marija Remarkas "Laikas gyventi ir laikas mirti"
Fiodoras Dostojevskis "Nusikaltimas ir bausmė"
Teodoras Dreizeris "Dženė Gerhart"
Žorž Sand "Orasas"
G. Floberas "Ponia Bovari"
Džeromas Selindžeris "Rugiuose prie bedugnės"
Rėjus Bredberis "Pradžios pabaiga"
Kobas Abė "Moteris smėlynuose. Svetimas veidas"

Iš tavo šaunaus lobynų sąrašo skaičiau šias, visos labai įdomios, o ypatingai "Ponia Bovari" ir "Moteris smėlynuose". smile.gif

Planuoju šiandien pradėti skaityti Debros Dean "Leningrado madonas". bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2010 08 02, 16:29)
Planuoju šiandien pradėti skaityti Debros Dean "Leningrado madonas". bigsmile.gif

Šitą skaičiau, man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti