Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Vessta @ 2010 08 02, 18:19)
Papugele, ar ne tu ,,Dažytas namas" iskojai? Jei neradai tai senoj zmoniuknygos pardavineja. Ta parduotuve Kaune, tai ir siustis nereiketu tau.

As, o kaip ten rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
Prie pat Kauno pilies , tam parkelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 16:31)
Tai zinau, kad tau nepatinka gamta tongue.gif  biggrin.gif Buciau ir "Vogti arklius" atsiuntus jei to nezinociau cool.gif

lotuliukas.gif
Apie "Vogti arklius" tai aš jau nuo pat pradžių turiu įtarimą, kad man ji nepatiktų.

QUOTE(bucke @ 2010 08 02, 16:54)
as salia Oslo smile.gif Bærum'e smile.gif
as toliau grauziu "Mietselio dvasia", kol kas tik teigiami atsiliepimai  wub.gif jau nerealiai intriguoja, l. fainas rasymo stilius, nu zodziu neprasoviau smile.gif tik gaila, kad laiko skaitymui mazokai..

Vat šita ir mane domina.
Tik jau tas skaitytinų sąrašas tai ilgėja ne dienom, o valandom doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 18:26)
Prie pat Kauno pilies , tam parkelyje  4u.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 18:28)
Tik jau tas skaitytinų sąrašas tai ilgėja ne dienom, o valandom doh.gif  tongue.gif

Reik mum imtis priemoniu, visos ka beskaitom rasom kad neidomu, neverta demesio bigsmile.gif biggrin.gif Tuoj sarasai sutrumpes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 17:31)
Reik mum imtis priemoniu, visos ka beskaitom rasom kad neidomu, neverta demesio bigsmile.gif  biggrin.gif Tuoj sarasai sutrumpes tongue.gif
]

Tai va, matyt to jau reiktų tongue.gif
Nes nebesusigaudau net savo noruose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 18:41)
]

Tai va, matyt to jau reiktų tongue.gif
Nes nebesusigaudau net savo noruose doh.gif

Ar tik ne tu man buvai pazadus davusi per visa vasara i jokia knygele ne neziuret, tuo labiau pirkti cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ė, miargos, stabdykit tempus... pradėjau skaityt, buvo 28 psl, baigiau - jau 30. lotuliukas.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 12:47)
Ar vakar kas nors pastebėjot, kad iš mano to eilėraštuko pirmųjų raidžių susideda žodis? rolleyes.gif Šiaip, norėjau pasitikslinti ar kas nors pastebėjo kokia mat aš gudra lotuliukas.gif blush2.gif

Pastebėjau iš karto tongue.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 01, 22:46)
O aš vakar baigiau Patrick Süskind "Kvepalai. Vieno žudiko istorija". Patiko. Ypač kur aprašomas kvepalų gaminimo procesas, bandomi perteikti neįsivaizduojami kvapai. Nesu skaičius nieko panašaus, rekomenduoju  mirksiukas.gif Reiks ir filmą pažiūrėt  rolleyes.gif

Varčiau varčiau bibliotekoje, bet kažkaip ir nepasiėmiau...

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 23:14)
Esu macius kaip viduj atrodo ta "Iliustruota didzioji klasika". Tikrai stambiai viskas biggrin.gif Man rodos ji vaikams skaitosi g.gif

Ji sutrumpinta, ir dar belenkiek kartų. Neverta jų skaityt.
Aš net nustebau, kai pamačiau, kad Luisiana nusipirko, bet, galvoju, gal vaikams skaitys ar pan...
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 17:22)
Tikriausia rytoj jau bus  bigsmile.gif ,tas pilvas man pries mmm oi kaip as ju nekenciu.  doh.gif  doh.gif
Gal siandien uzbaigsiu Kelioniu virusa,labai ilgokai man skaitosi.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Užuojauta, man tas pats, kankinuosi.

QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 17:31)
"Eukaliptas " niekam nepatinka kiek pastebejau unsure.gif
Papildyta:

Aj jos aš net nepradėjau, nunešiau šiandien atgal.

Pasiėmiau:
S.Rushdie - Gėda
Mažmožių dievas
Ramunių pievelė
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 18:12)
Gal žinai kokios kitos trilogijos dalys? Ir, "Genijus" kuri dalis? blush2.gif 4u.gif

Nusikalbejau, si knyga savarankiska. Beje, irgi labai nebloga. O trilogija turejau omeny: "Finansininkas", "Titanas", "Stoikas". Paziurejau Dreizerio bibliografija, praktiskai viska jo skaiciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 08 02, 18:49)
Ji sutrumpinta, ir dar belenkiek kartų. Neverta jų skaityt.
Aš net nustebau, kai pamačiau, kad Luisiana nusipirko, bet, galvoju, gal vaikams skaitys ar pan...

Nu jau baikit Luizianą gėdint su ta stambia Klasika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 17:44)
Ar tik ne tu man buvai pazadus davusi per visa vasara i jokia knygele ne neziuret, tuo labiau pirkti cool.gif  lotuliukas.gif

Žinok, tikrai neprisimenu tokių pažadų blush2.gif g.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 08 02, 17:49)
Pasiėmiau:
S.Rushdie - Gėda
Mažmožių dievas
Ramunių pievelė

Siūlau pradėti nuo "Mažmožių dievo", pabaigai paliekant "Gėda".
Atsakyti
Oj man dar sesę Kerę reik pribaigt.. tiksliau, perskaičiau tik 1/4 knygos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 17:49)
As neskaiciau jos, bet jei ir pasitaikys nebeimsiu jau, kad visos taip mučinas su juo rolleyes.gif

A, aišku g.gif Na, matysiu, pasiliksiu pabaigai, jei nepatiks - neskaitysiu ax.gif
Atsakyti