Parsitempiau šiandien dar "Džeinę Eir"
Pilna lentyna dabar gerų neskaitytų knygų, tai jau kai griebsiu...
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 02, 20:22)
Šaunu,kad apsigyvena naujos knygos.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 18:08)
Na gal ir pati dar sugalvosiu kažkokiu būdu ten nulėkti. Reik tik prieš pasiskambinti, ar tikrai turi.
Pažiūrėjau, kad kitur ši knyga brangi
, virš 30 Lt (jei tas pats leidimas).
Pažiūrėjau, kad kitur ši knyga brangi
na man rodos jos yra tik vienas leidimas 2007m. Aš kažkada kai pirkau su akcija Maximoje tai mokėjau gal 12 Lt. tai čia visai juokinga kaina. Bet čia prie knygų su defektais. Nors tiesa pasakius pavarčius ją aš jų nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 02, 18:22)
kažkada šią knygą sugraužiau per dvi dienas. Be galo ji man patiko
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 20:08)
Na gal ir pati dar sugalvosiu kažkokiu būdu ten nulėkti. Reik tik prieš pasiskambinti, ar tikrai turi.
Ingėėėėėėėėėnai QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 02, 20:28)
. Be galo ji man patiko
o prieš metus Egipte Kairo knygų mugėje nusipirkau ir anglų kalba šią knygą, tai va žadu antrą kartą skaityti 
Matau,kad megsti knygas anglu kalba,tai as tau galeciau ju skudurynuose ju paziuret,tu man pasakytum kokios tau patinka,o as nupirkciau,aisku jei noretum. Jos labai nebrangios nuo 0.50-1 lt.
QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 17:22)
va cia ju kontaktai visi.
http://www.zmoniuknygos.lt/
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 02, 18:17)
as siandien ziurejau tuos pasiulymus Knygu klube, pamaciau knyga, kurios labai noriu:

Ar yra skaiciusiu ja? niu labai jos noriu
, bet tada reikia dar kazka imti, kad butu 50lt ir siuntimas nekainuotu, bet kad daugiau nieko neissirenku
sita turejau, perskaiciau gal kelis puslapius ir pardaviau ar issimainiau, nepamenu, visai neuzkabino

Ar yra skaiciusiu ja? niu labai jos noriu
sita turejau, perskaiciau gal kelis puslapius ir pardaviau ar issimainiau, nepamenu, visai neuzkabino
skaicius sita, labai labai labai patiko
QUOTE(Vessta @ 2010 08 02, 20:33)
va cia ju kontaktai visi.
gali ir pasiskambint
vienas is geriausiu mano skaitytu detektyvu 
ech..niu ir ka dabar daryti
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 19:20)
Dar nea
Su ta migrena vis dar kankinuosi, tai ūpo apsipirkinėti kažkaip nėra
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 19:30)
Ingėėėėėėėėėnai
jeigu visgi sugalvosi kokiu nors būdu ten nulėkti, būūūūūk geeeeera, pajamk man "Aklumą"
Paskui prasiųstum man ją, o aš tau pinigėlius

Jeigu bus tiek knygų egzempliorių. Nes imčiau sau, Papugelei ir tau. Bet nežinau, ar į tą pusę pavyks nulėkti, biškutį susipainiojo mano planai dėl šios savaitės
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 18:32)
Matau,kad megsti knygas anglu kalba,tai as tau galeciau ju skudurynuose ju paziuret,tu man pasakytum kokios tau patinka,o as nupirkciau,aisku jei noretum. Jos labai nebrangios nuo 0.50-1 lt.
Tas pats galioja ir kitoms skaitancioms anglu kalba. 
būtų visai gerai, nes aš labai retai kada išsiruošiu i skudurynus. beto, aš ne tik kad mėgstu skaityti anglų kalba, bet ji jau man kaip antroji gimtoji kalba, nes MB ir vaikas kalba angliškai
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 20:35)
Jeigu bus tiek knygų egzempliorių. Nes imčiau sau, Papugelei ir tau. Bet nežinau, ar į tą pusę pavyks nulėkti, biškutį susipainiojo mano planai dėl šios savaitės
Kaip jau tau gausis ir kada gausis, taip ir bus gerai QUOTE(_Only_ @ 2010 08 02, 19:34)
Gal bandykit kas kooperuotis bendram užsakymui iš KK
Aš pati peržiūrėjau jų katalogą naująjį, tai, laimei, nieko iš jo kol kas nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 19:36)
O be to savąjį egzempliorių aš vėliau (perskaičiusi) vistiek galėčiau kažkuriai parduoti. Va tik pirma dar gauti tą "Aklumą" reikia.
Sielos Sparnai, Papugele,
o jei trūks kai kurių lapų, vistiek jums tiktų? Ar tuomet neimti?
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 20:38)
Gal bandykit kas kooperuotis bendram užsakymui iš KK
Aš pati peržiūrėjau jų katalogą naująjį, tai, laimei, nieko iš jo kol kas nenoriu.
as rasciau taip ka nors uz 20lt dar, bet ir pirkciau tik del to, kad reikia, o ne del to, kad labai noreciau tos knygos