Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Parsitempiau šiandien dar "Džeinę Eir" bigsmile.gif Pilna lentyna dabar gerų neskaitytų knygų, tai jau kai griebsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 02, 20:22)
Parsitempiau šiandien dar "Džeinę Eir"  bigsmile.gif  Pilna lentyna dabar gerų neskaitytų knygų, tai jau kai griebsiu...  rolleyes.gif

Šaunu,kad apsigyvena naujos knygos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 18:08)
Na gal ir pati dar sugalvosiu kažkokiu būdu ten nulėkti. Reik tik prieš pasiskambinti, ar tikrai turi.
Pažiūrėjau, kad kitur ši knyga brangi unsure.gif , virš 30 Lt (jei tas pats leidimas).

na man rodos jos yra tik vienas leidimas 2007m. Aš kažkada kai pirkau su akcija Maximoje tai mokėjau gal 12 Lt. tai čia visai juokinga kaina. Bet čia prie knygų su defektais. Nors tiesa pasakius pavarčius ją aš jų nepastebėjau unsure.gif Taip pat buvo ir kita jo knyga 'Rikardo Rejišo mirties metai'. Bet kadangi ji aukštai buvo, o aš ją jau turiu, tai kainos negaliu pasakyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 02, 18:22)
Parsitempiau šiandien dar "Džeinę Eir"  bigsmile.gif  Pilna lentyna dabar gerų neskaitytų knygų, tai jau kai griebsiu...  rolleyes.gif

kažkada šią knygą sugraužiau per dvi dienas. Be galo ji man patiko bigsmile.gif o prieš metus Egipte Kairo knygų mugėje nusipirkau ir anglų kalba šią knygą, tai va žadu antrą kartą skaityti biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 20:08)
Na gal ir pati dar sugalvosiu kažkokiu būdu ten nulėkti. Reik tik prieš pasiskambinti, ar tikrai turi.
Ingėėėėėėėėėnai flirt.gif jeigu visgi sugalvosi kokiu nors būdu ten nulėkti, būūūūūk geeeeera, pajamk man "Aklumą" 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paskui prasiųstum man ją, o aš tau pinigėlius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 02, 20:28)
. Be galo ji man patiko  bigsmile.gif o prieš metus Egipte Kairo knygų mugėje nusipirkau ir anglų kalba šią knygą, tai va žadu antrą kartą skaityti  biggrin.gif

Matau,kad megsti knygas anglu kalba,tai as tau galeciau ju skudurynuose ju paziuret,tu man pasakytum kokios tau patinka,o as nupirkciau,aisku jei noretum. Jos labai nebrangios nuo 0.50-1 lt. biggrin.gif Tas pats galioja ir kitoms skaitancioms anglu kalba. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 02, 17:22)
As, o kaip ten rasti? bigsmile.gif

va cia ju kontaktai visi. 4u.gif gali ir pasiskambint mirksiukas.gif
http://www.zmoniuknygos.lt/
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 02, 18:17)
as siandien ziurejau tuos pasiulymus Knygu klube, pamaciau knyga, kurios labai noriu:
user posted image

Ar yra skaiciusiu ja? niu labai jos noriu  wub.gif , bet tada reikia dar kazka imti, kad butu 50lt ir siuntimas nekainuotu, bet kad daugiau nieko neissirenku  doh.gif
sita turejau, perskaiciau gal kelis puslapius ir pardaviau ar issimainiau, nepamenu, visai neuzkabino  schmoll.gif

skaicius sita, labai labai labai patiko thumbup.gif vienas is geriausiu mano skaitytu detektyvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 08 02, 20:33)
va cia ju kontaktai visi. 4u.gif gali ir pasiskambint  mirksiukas.gif
http://www.zmoniuknygos.lt/

skaicius sita, labai labai labai patiko thumbup.gif vienas is geriausiu mano skaitytu detektyvu bigsmile.gif

ech..niu ir ka dabar daryti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 19:20)
Ar susisiekei su tuo pardaveju del bado zaidyniu?  g.gif

Dar nea blush2.gif blush2.gif
Su ta migrena vis dar kankinuosi, tai ūpo apsipirkinėti kažkaip nėra blush2.gif unsure.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 19:30)
Ingėėėėėėėėėnai flirt.gif jeigu visgi sugalvosi kokiu nors būdu ten nulėkti, būūūūūk geeeeera, pajamk man "Aklumą" 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paskui prasiųstum man ją, o aš tau pinigėlius blush2.gif 4u.gif

Jeigu bus tiek knygų egzempliorių. Nes imčiau sau, Papugelei ir tau. Bet nežinau, ar į tą pusę pavyks nulėkti, biškutį susipainiojo mano planai dėl šios savaitės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 18:32)
Matau,kad megsti knygas anglu kalba,tai as tau galeciau ju skudurynuose ju paziuret,tu man pasakytum kokios tau patinka,o as nupirkciau,aisku jei noretum. Jos labai nebrangios nuo 0.50-1 lt.  biggrin.gif Tas pats galioja ir kitoms skaitancioms anglu kalba.  blush2.gif

būtų visai gerai, nes aš labai retai kada išsiruošiu i skudurynus. beto, aš ne tik kad mėgstu skaityti anglų kalba, bet ji jau man kaip antroji gimtoji kalba, nes MB ir vaikas kalba angliškai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 20:35)
Jeigu bus tiek knygų egzempliorių. Nes imčiau sau, Papugelei ir tau. Bet nežinau, ar į tą pusę pavyks nulėkti, biškutį susipainiojo mano planai dėl šios savaitės unsure.gif
Kaip jau tau gausis ir kada gausis, taip ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 02, 19:34)
ech..niu ir ka dabar daryti  doh.gif  verysad.gif

Gal bandykit kas kooperuotis bendram užsakymui iš KK mirksiukas.gif
Aš pati peržiūrėjau jų katalogą naująjį, tai, laimei, nieko iš jo kol kas nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 02, 19:36)
Kaip jau tau gausis ir kada gausis, taip ir bus gerai mirksiukas.gif

O be to savąjį egzempliorių aš vėliau (perskaičiusi) vistiek galėčiau kažkuriai parduoti. Va tik pirma dar gauti tą "Aklumą" reikia.

Sielos Sparnai, Papugele,
o jei trūks kai kurių lapų, vistiek jums tiktų? Ar tuomet neimti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 rugpjūčio 2010 - 19:40
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 20:38)
Gal bandykit kas kooperuotis bendram užsakymui iš KK mirksiukas.gif
Aš pati peržiūrėjau jų katalogą naująjį, tai, laimei, nieko iš jo kol kas nenoriu.

as rasciau taip ka nors uz 20lt dar, bet ir pirkciau tik del to, kad reikia, o ne del to, kad labai noreciau tos knygos blush2.gif va taip ir buna biggrin.gif prakalbot vakar cia apie ta KK, tai ir ilindau siandien doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti