Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 20:19)
user posted image  labai grazus virselis  wub.gif

ir aš šią knygą turiu. Bet man šis autorius be galo patinka wub.gif
Atsakyti
Paziurejau ir as nauja klubo zurnala. Prastokas man jis pasirode. Bet kokiu 3 knygu vistiek noreciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 02, 22:19)
user posted image  labai grazus virselis  wub.gif

Man virselis labai labai primena knyga Fowles "Prancuzu leitenanto moteris". Kas ja skaite, supras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 02, 21:40)

Gražus. Turiu ją. Gal ir tu nusipirkai?

Labas rytas, nepirkau smile.gif siaip paziurejau, kad naujiena Tyto Alboj.. ax.gif
Atsakyti
LAba ryta
QUOTE(luiziana @ 2010 08 02, 17:39)
Fainas,man irgi patiko,dar ir ipakuota buvo taip dailiai...jei noretum tokio,galeciau duoti kontaktus zmogaus,kuris man ji padare,tai Kaune  mirksiukas.gif Tik kainyte nemaza,nepamenu tiklsiai,bet tarpe 30-40lt.

Aciu, bet truputi brangoka blush2.gif Juolab, kad turiu drauge, turincia auksines rankas, gal ir man ka panasaus padarytu prie progos blush-anim-cl.gif

AS vis dar siurpstu nuo "Chirurgo". Taip itrauke, kad sunku sustot skaityt... Tik nesupratau, kazka kalbejot, kad apie ji yra serialas g.gif Ar as kazka maisau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutera: 03 rugpjūčio 2010 - 08:05
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 02, 20:36)
būtų visai gerai, nes aš labai retai kada išsiruošiu i skudurynus. beto, aš ne tik kad mėgstu skaityti anglų kalba, bet ji jau man kaip antroji gimtoji kalba, nes MB ir vaikas kalba angliškai  biggrin.gif

Tai tu man sarasiuka i az permesk kokiu ieskot. mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau, gal yra kita tema siam reikalui, bet man labai reikia nupirkti "andzelos pelenai". nauju knygu prekyboj jau nera, tad pirkciau ir deveta...
laukiu pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2010 08 03, 09:36)
nezinau, gal yra kita tema siam reikalui, bet man labai reikia nupirkti "andzelos pelenai".  nauju knygu prekyboj jau nera, tad pirkciau ir deveta...
laukiu pasiulymu mirksiukas.gif

Jau tariames per az. 4u.gif
Beje kk kataloge nieko neissirinkau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 20:32)
Matau,kad megsti knygas anglu kalba,tai as tau galeciau ju skudurynuose ju paziuret,tu man pasakytum kokios tau patinka,o as nupirkciau,aisku jei noretum. Jos labai nebrangios nuo 0.50-1 lt.  biggrin.gif Tas pats galioja ir kitoms skaitancioms anglu kalba.  blush2.gif

Kur bigsmile.gif perki tokias pigias knygas? Kuriame mieste? blink.gif gal tie skudurynai turi pavadinimus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiaudine: 03 rugpjūčio 2010 - 09:42
Merginos, sveikos 4u.gif

na ir tempai.... doh.gif swoon.gif

As truputi ne i tema ax.gif , gal kas turit ir jums nereikia: G.Daugela. Politechnikos zodynas (rusu-lietuviu kalba), 1984 m. Vilnius.

Adzani, o vokieciu kalba buna? arba kad ir angliskos, bet skirtos vaikuciams pradiniu klasiu amziui?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Perskaiciau "Bezdzioniu tilta",patiko,tik niekaip negaliu atsikratyt minties,kad labai panasaus turinio knyga jau skaiciusi esu g.gif
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 02, 19:17)
as siandien ziurejau tuos pasiulymus Knygu klube, pamaciau knyga, kurios labai noriu:
user posted image

Ar yra skaiciusiu ja? niu labai jos noriu  wub.gif , bet tada reikia dar kazka imti, kad butu 50lt ir siuntimas nekainuotu, bet kad daugiau nieko neissirenku  doh.gif

Skaiciau sita, labai patiko thumbup.gif dar ir kita sito rasytojo yra "Lemtinga akimirka" irgi gera-man kaip detektyvu myletojai negalejo nepatikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 03 rugpjūčio 2010 - 10:02
Labas rytas 4u.gif

Vakar įpusėjau "Priversta tylėti". Knyga įdomi, bet žiauriai nervina merginos naivumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 08 03, 10:44)
Merginos, sveikos  4u.gif

na ir tempai.... doh.gif  swoon.gif

As truputi ne i tema  ax.gif , gal kas turit ir jums nereikia: G.Daugela. Politechnikos zodynas (rusu-lietuviu kalba), 1984 m. Vilnius.

Adzani, o vokieciu kalba buna? arba kad ir angliskos, bet skirtos vaikuciams pradiniu klasiu amziui?

Buna buna,siandien kaiptik eisiu paziuresiu gal ka rasiu. blush2.gif
As katik is daktares akis tikrinau,pasilpes regejimas. verysad.gif Reikes maziau prie kompo sedet.
Atsakyti