Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2010 08 03, 09:34)
Buna buna,siandien kaiptik eisiu paziuresiu gal ka rasiu.  blush2.gif
As katik is daktares akis tikrinau,pasilpes regejimas.  verysad.gif Reikes maziau prie kompo sedet.

Siūlyčiau kuo dažniau daryti akių pratimus ir valgyti kuo daugiau mėlynių. biggrin.gif Mano regejimas jau keleri metai ne blogėja, o gerėja. Kas pasak gydytojo labai retas reiškinys, bet vis tik pasitaikantis.

o dėl knygų, man daug ko reikia ir daug kas domintų. tiesiog, pasižvalgyk ką pamatysi ir būtinai parašyk. Galiu parašyt savo mobilu į AŽ jei ką ax.gif o dėl viso kito susitarsime ax.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 03, 10:44)
NE TAS ZMOGUS- John Katzenbach user posted image
Trileris. Nepralenkiamo psichologinės įtampos meistro Johno Katzenbacho romane viskas sukasi apie klausimą – kaip toli galima nueiti, bandant apsaugoti savo vaiką?
Gal bus idomu  g.gif

J. Katzenbach trileriai superiniai. Man labai patinka. Įtampa išlaikoma iki paskutinio puslapio. Niekad neatspėsi kas blogiukas. Daug įtampos.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 03, 13:10)

J. Katzenbach trileriai superiniai. Man labai patinka. Įtampa išlaikoma iki paskutinio puslapio. Niekad neatspėsi kas blogiukas. Daug įtampos.

Gal esi skaičiusi "Pamišėlio istoriją"? Man vieną kartą belandžiojant po internetą užkliuvo ši knyga, būtų įdomu išgirsti skaičiusių atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
vakar pradėjau ,,musių valdovą'', bet nedaug dar perskaičiau, tai nieko ir negaliu spręsti.
o šiandien perskaičiau Somaly Mam ,,Prarastos nekaltybės kelias''. liūdna knyga verysad.gif sunku ir pagalvoti, kaip gali būti taip išnaudojamos net vos 5-6m. sulaukusios mergytės verysad.gif
QUOTE(adžani @ 2010 08 02, 20:32)
Matau,kad megsti knygas anglu kalba,tai as tau galeciau ju skudurynuose ju paziuret,tu man pasakytum kokios tau patinka,o as nupirkciau,aisku jei noretum. Jos labai nebrangios nuo 0.50-1 lt.  biggrin.gif Tas pats galioja ir kitoms skaitancioms anglu kalba.  blush2.gif

Panevėžy didžiausias skudurynas ,,Automobilių turguje'' bigsmile.gif tai galima rasti knygų pigiai, kiek žinau, angliškos iki poros litų tekainuoja. draugė kartą Picoult knygą net buvo užmačiusi bigsmile.gif tiesa, lietuviškų irgi yra, bet kai pažiūrėjau kai kurių kainas blink.gif tiesa, knygos padėvėtos, bet kai tokia kaina, tai nėr ko skųstis.

QUOTE(ewe1ina @ 2010 08 03, 12:44)
Laabukas  tongue.gif buvau mieste ir užėjau į biblioteką, tai pastebėjau, kad jūsų daroma įtaka laabai stipri  bigsmile.gif tik pamatau knygą kuri čia buvo apkalbėta ir jau imt noris, tai pasiemiau dvi : "Prie mistiko ežero" ir "Stiklinė pieno". buvau nustebus, nes pasirodo viršijau galimų pasiimti knygų limitą, bet dar išdavė  biggrin.gif  biggrin.gif

pats geriausias dalykas-viršytas limitas thumbup.gif nes tada kad ir nori, nebegali imti lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif visiškai gėda, kad esu naujokė ir dar nespėjanti temos sekti, ir dar knygų skaityti blush-anim-cl.gif

gal kuri galit parekomenduoti kokią knygą apie plataus mastymo jėgą, astralą, vegetarizmą? Noriu rimtesne literatūra vėl užsiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2010 08 03, 11:13)
Gal esi skaičiusi "Pamišėlio istoriją"? Man vieną kartą belandžiojant po internetą užkliuvo ši knyga, būtų įdomu išgirsti skaičiusių atsiliepimus. smile.gif

schmoll.gif kol kas dar ne, bet tikrai žadu susirasti ir perskaityti. skaičiau tik 'Analitikas' ir 'Kilnus tikslas' ir abi labai patiko thumbup.gif Naman labai patinka geri psichologiniai trileriai
Atsakyti
truputį (o gal tiksliau visai hihihi.gif ) ne į temą, bet gal padėsit blush2.gif

I would like to exchange links with your site tulipsknygos.wordpress.com
Is this possible?
anglų kalbą (bent jau pagrindus tai tikrai) suprantu, bet vis tiek neįkertu, ko iš manęs norima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 03, 12:28)
truputį (o gal tiksliau visai hihihi.gif ) ne į temą, bet gal padėsit  blush2.gif

I would like to exchange links with your site tulipsknygos.wordpress.com
Is this possible?
anglų kalbą (bent jau pagrindus tai tikrai) suprantu, bet vis tiek neįkertu, ko iš manęs norima?  g.gif

Kiek suprantau tai nori su tavim apsikeisti(issikeisti kaip ten raso) adresais internetiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 08 03, 13:38)
Kiek suprantau tai nori su tavim apsikeisti(issikeisti kaip ten raso)  adresais internetiniais  smile.gif

aš irgi taip supratau 4u.gif bet kokiu būdu tai padaryti? lotuliukas.gif nelabai ,,daeina'' man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 03, 12:44)
user posted image
Trileris. Nepralenkiamo psichologinės įtampos meistro Johno Katzenbacho romane viskas sukasi apie klausimą – kaip toli galima nueiti, bandant apsaugoti savo vaiką?
Gal bus idomu  g.gif

man labai patiko sita knyga smile.gif perskaiciau per gera diena, nejo atsitraukti blush2.gif

"Analitikas" taip pat patiko, dabar skaitysiu jo "Kilnu tiksla" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 03, 12:42)
aš irgi taip supratau  4u.gif bet kokiu būdu tai padaryti? lotuliukas.gif nelabai ,,daeina'' man  lotuliukas.gif

parasiau i az.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 03, 13:14)
Panevėžy didžiausias skudurynas ,,Automobilių turguje''  bigsmile.gif tai galima rasti knygų pigiai, kiek žinau, angliškos iki poros litų tekainuoja. draugė kartą Picoult knygą net buvo užmačiusi  bigsmile.gif tiesa, lietuviškų irgi yra, bet kai pažiūrėjau kai kurių kainas blink.gif tiesa, knygos padėvėtos, bet kai tokia kaina, tai nėr ko skųstis.
pats geriausias dalykas-viršytas limitas  thumbup.gif nes tada kad ir nori, nebegali imti 

Pas mus visos po 50 cnt. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 08 03, 13:56)
Pas mus visos po 50 cnt.  tongue.gif

rojus biggrin.gif
Atsakyti