Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(Gintariukstis @ 2010 09 14, 13:42)
Ačiū smile.gif. Tempą laikiau 6.30-7 min/km. Nors šiaip bėgiodama savo įprastas distancijas bėgu kur kas greičiau. Finišą pasiekiau per 2 val 27 min. Šiek tiek išmušinėjo iš vėžių greičiau ar lėčiau bėgantys, bet per kokią valandą visi labai trasoje išsibarstė, tai galėjau bėgti savo tempu netrikdoma.
Kai jau buvo likę kokie 3-4 km, kojos buvo jau nebe kaip mano - lyg svetimkūniai, kurie kažkur neša smile.gif. O paskutinis kilometras buvo paaaaaaaats ilgiausias mano gyvenime  doh.gif .
Beje, tik bėgdama pastebėjau koks Vilniaus senamiestis kalnuotas (man tikri kalnai kai kur buvo biggrin.gif) ir kokie plyšiai tarp grindinio akmenų  lotuliukas.gif

fainai wub.gif baltai pavydžiu biggrin.gif irgi norėčiau labai. Tikiuosi bus dar progų smile.gif
dabar jau galėsi pilną maratoną išbandyt 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė Gintariūkštis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panelytės, kaip sekasi smile.gif Žiūriu orai pasitaisė, tai dar galima pasimėgauti bėgimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 20 rugsėjo 2010 - 14:00
Tai va, nusipirkau Triumpho sportinę liemenėlę. Geraiu nei paprasta tai tikrai. O kadangi čia pirma, tai palyginti su niekuo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 09 20, 15:10)
Tai va, nusipirkau Triumpho sportinę liemenėlę. Geraiu nei paprasta tai tikrai. O kadangi čia pirma, tai palyginti su niekuo neturiu.

Kokios spalvos, kiek mokėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kadangi anksčiau daug sportavau, tai turiu užsilikusių tų sportinių liemenėlių tiek, kad dar ilgai jų nereiks. Bet labiausiai mėgstu porą iš Audimo (nes jos tokios tvirtos, guma po krūtine neišsitampo ir gerai krūtinę prilaiko) ir dar maikutę su įsiūta sportine liemenėle. Irgi berods Audimo. Nepridėsi prie treniruočių su paparasta liemenėle, kai viskas tabaluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 15:12)
Kokios spalvos, kiek mokėjai? bigsmile.gif

pirkau juodą ir baltą, kitokių neturėjo (arba nepasiūlė g.gif ). kainavo 74Lt viena.

bet, kaip sakiau, kadangi palyginti galiu tik su paprasta liemenėle, tai nežinau ar čia jos super. Paprasčiausiai pasimatavau, pašokinėjau užsidėjus tongue.gif , skirtumas nuo paprastos pasijautė - tai ir paėmiau smile.gif

Kitą kart dar reiks pažiūrėti ie Audimo parduotovėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 20 rugsėjo 2010 - 14:52
Sveikos smile.gif NOreciau begiojanciu paklausti - iki kokios temperaturos lauke jus begiojate? Velyvesni rudeni ir ziema taip pat?

Mat as turiu problema - jau dabar nebegaliu maloniai prasibegti, nes paskui ciaudeju, koscioju ir sloguoju. Kazkaip sunkiai pakeliu begdama vesesni ora. Ar jums taip pat yra ir gal reikia tiesiog begioti, nepasiduoti, o ilgainiui organizmas pripras...

Taip noretusi pratesti begimo sezona kiek imanoma ilgiau...
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 09 20, 13:51)
pirkau juodą ir baltą, kitokių neturėjo (arba nepasiūlė g.gif ). kainavo 74Lt viena.

bet, kaip sakiau, kadangi palyginti galiu tik su paprasta liemenėle, tai nežinau ar čia jos super. Paprasčiausiai pasimatavau, pašokinėjau užsidėjus tongue.gif , skirtumas nuo paprastos pasijautė - tai ir paėmiau smile.gif

Kitą kart dar reiks pažiūrėti ie Audimo parduotovėj

Nusipirkau ir aš iš triumfo. Rinktis galėjau iš dviejų modelių, patogumo ir palaikymo prasme atrodė panašios, tai pirkau gražesnę. Gal šian išbandysiu jau smile.gif
O audimo tai dman nesamonė visiška... bet gal jie geresnių turi, nes pirkau kažkokią už 24lt. Nu tas pats kas išvis be liemenėlės būt... jau geriau paprastą naudot tada
QUOTE(UpeJura @ 2010 09 26, 20:01)
Sveikos smile.gif NOreciau begiojanciu paklausti - iki kokios temperaturos lauke jus begiojate? Velyvesni rudeni ir ziema taip pat?

aš šalčiausiai esu bėgiojus kai buvo +4. Jokių šalutinių efektų nepastebėjau, man šaltyje dar lengviau bėgas smile.gif
Atsakyti
Na praeitą savaitę vieną rytą 6,30 val. buvo +1. Ir nieko baisaus. Aš sakiau, kol sausa ir nesninga bėgiosiu. Užsimeti striukytč neperpučiamą, kepurę ir bėgi. Vėliau gal prireiiks ir pirštinių bet kol kas dar nešalta man cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 rugsėjo 2010 - 07:27
Aš esu bėgus prie -9. Man nieko.
Atsakyti
Na turbut reikia nenustoti begiojus ir organizmas tures priprasti... smile.gif
Atsakyti