Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Merginos, gal galit man pasakyti kaip reikalai su blauzdom? virsutine mano dalis gana moteriska, viskas ok, slaunys ir uzpakalis galetu but siek tiek mazesni ir kietesni, o va blauzdos..nepaisant, kad jos kreivos yra, bet dar ir storos.. lankau sporto kluba, tai vis minu ant eklipsinio trenyruoklio, bet vis mastua, kad gal butu nieko begioti, bet.. labai bijau del savo blauzdu.. bandau maziau valgyti ir noriu daugiau dirbti ant koju.. nes tos blauzdos, tai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 09 12, 21:37)
Merginos, gal galit man pasakyti kaip reikalai su blauzdom? virsutine mano dalis gana moteriska, viskas ok, slaunys ir uzpakalis galetu but siek tiek mazesni ir kietesni, o va blauzdos..nepaisant, kad jos kreivos yra, bet dar ir storos.. lankau sporto kluba, tai vis minu ant eklipsinio trenyruoklio, bet vis mastua, kad gal butu nieko begioti, bet.. labai bijau del savo blauzdu.. bandau maziau valgyti ir noriu daugiau dirbti ant koju.. nes tos blauzdos, tai..  verysad.gif

Bėgiojant riebaliukai nuo jų gal ir nutirptų, bet jei daug sportuojate ant elipsinių, tai ir taip jų turbūt neturite, o bėgiojant tikrai padaugės truputėlį raumens ant blauzdų ir paryškės raumuo rolleyes.gif Na bent jau ant savęs tai pastebiu, bet galbūt tai dar įtakoja ir tai jog bėgioju labai kalnuotomis vietovėmis.
Atsakyti
man irgi blauzdos išryškėjo bėgiojant. Baisaus nieko nėr, bet jos tikrai neapmažėjo, netgi padidėjo truputį. Manau viskas priklauso nuo to, kodėl jos didelės, jei ten lašinukų yra, tai kaip ernesin ir sakė, tada sumažėtų, o jei vien raumuo, tai vargu.. unsure.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus smile.gif as budama jauna (nesakau,kad dabar esu sena smile.gif ) kokiu 15 metu labai daug sportavau.. ir aerobika, ir begiojimas, ir sokiai, ir pan, o po visu tu sportu grizdavau namo ir prisirydavau mamos koteletu ir kitu skanestu, tai ir susigadinau tas savo nelemtas blauzdas, kurios dabar raumeningos yra, nors pora metu nesportavau ir labai sulieknejau (per pora men apie 10kg numeciau), bet blauzdos lb mazai paikito, na, gal siek tiek smile.gif tad manau, kad as taip ir liksiu prie treniruoklio, nes siaip ar taip nesu didziule megeja begioti, o jei dar man tik raumenis isryskintu, tai geriau jau ne smile.gif o jums sekmes begiojant, merginos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 09 13, 19:50)
aciu uz atsakymus smile.gif as budama jauna (nesakau,kad dabar esu sena smile.gif ) kokiu 15 metu labai daug sportavau.. ir aerobika, ir begiojimas, ir sokiai, ir pan, o po visu tu sportu grizdavau namo ir prisirydavau mamos koteletu ir kitu skanestu, tai ir susigadinau tas savo nelemtas blauzdas, kurios dabar raumeningos yra, nors pora metu nesportavau ir labai sulieknejau (per pora men apie 10kg numeciau), bet blauzdos lb mazai paikito, na, gal siek tiek smile.gif tad manau, kad as taip ir liksiu prie treniruoklio, nes siaip ar taip nesu didziule megeja begioti, o jei dar man tik raumenis isryskintu, tai geriau jau ne smile.gif o jums sekmes begiojant, merginos wink.gif

Ačiū, ir tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 rugsėjo 2010 - 20:06

Laba diena smile.gif

Laurytuke, kad man atrodo blauzdu stambumas labai daznai priklauso tiesiog nuo figuros tipo, kitos buna niekad nesportave ir turi tvirtas, stambias blauzdas ir atvirksciai smile.gif

O ash ishbandziau siandien pagaliau savo nauja begimo striuke, begau per lietu smile.gif Tai liuks, kaip smagu begti smile.gif Visai neperslapau biggrin.gif Tik gerai, kad po apacia dar bliuzono nepasirengiau, o tik maikute ir palaidine trumpom rankovem, nes oi kaip buciau sukaitus biggrin.gif

Uz tai "apziurejau" kaip zmones begioja ten, kur gyvensiu smile.gif Tai eina sau kokiom jie trasom bega doh.gif biggrin.gif Man net lipti tokiom sunku biggrin.gif Nuo kalno/i kalna statu ir pan. Ash turbut visgi pasirinksiu parke begiot biggrin.gif Bent jau ish pradziu, nors ir ten yra kalniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 14, 11:24)
Uz tai "apziurejau" kaip zmones begioja ten, kur gyvensiu smile.gif Tai eina sau kokiom jie trasom bega  doh.gif  biggrin.gif Man net lipti tokiom sunku biggrin.gif Nuo kalno/i kalna statu ir pan. Ash turbut visgi pasirinksiu parke begiot biggrin.gif Bent jau ish pradziu, nors ir ten yra kalniukas biggrin.gif

O tuk tamstele kraustysiesi gyventi? mirksiukas.gif
Atsakyti

Ernesin, cia klausei kur? unsure.gif Jei taip, tai i Bristoli smile.gif

Labai populiarus marsrutas tam rajone, kur gyvensiu tai yra link Bristolio kabancio tilto, vieni bega po juo, o kiti kalno keliuku i virsu doh.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 14, 11:42)
Ernesin, cia klausei kur?  unsure.gif Jei taip, tai i Bristoli smile.gif

Labai populiarus marsrutas tam rajone, kur gyvensiu tai yra link Bristolio kabancio tilto, vieni bega po juo, o kiti kalno keliuku i virsu  doh.gif  biggrin.gif

user posted image

Oho kaip įdomu biggrin.gif Bet ir eksremalu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Pusė maratono įveikta ax.gif . Pirmą kartą...
Nu jausmas neapsakomas - tiek apie bėgimą, tiek po finišo, tiek sekančią dieną lotuliukas.gif .
Prieš pat startą buvo toks neapsakomas jauduliukas - drugeliai ir šiurpuliukai, kai startuoji su dar minimum 1500 žmonių.
Jausmas, kai bėgi jau daugiau nei 1,5 valandos ir iki finišo dar kokie 7-8 km likę, irgi įdomus - atrodo lyg jau pasiekei tą autopiloto stadiją ir bėgtum kol griūtum.
Finišavus draugai turėjo kartoti, kad "taip, įveikei tą distanciją"... Nes protu buvo nesuvokiama smile.gif.
O kitą dieną, kai sunkiai lipau iš lovos... Nepaisant visų pasiruošimų, sportavimų ir reguliarių bėgiojimų, supratau, kad galima net ir geroj fizinėj formoj būnant pajausti kiekvieną kūno raumenuką doh.gif . Už tai vakar jau neturėjau pagrindo netikėt, kad visgi sekmadienį "šiek tiek" pasibėgiojau lotuliukas.gif .
Bent jau kelias dienas jaučiuosi užsitarnavusi poilsio ir tinginiavimo, bet jau vėl knieti šokti į batukus ir bėgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 09 14, 10:55)
Sveikutės smile.gif
Pusė maratono įveikta  ax.gif . Pirmą kartą...

sveika smile.gif sveikinu su tokiu pasiekimu 4u.gif yra iš ko imt pavyzdį ir susiimt blush2.gif biggrin.gif
tikiu, kad neapsakomas jausmas turėtų būt įspūdinga pirmą kart tiek nubėgt ir dar tokiame renginyje bigsmile.gif
Per kiek laiko nubėgai? Kaip pačioj pabaigoj buvo? vis dar "autopilotas" veikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 14 rugsėjo 2010 - 12:19
QUOTE(bamba @ 2010 09 14, 13:18)
sveika smile.gif sveikinu su tokiu pasiekimu 4u.gif yra iš ko imt pavyzdį ir susiimt blush2.gif  biggrin.gif
tikiu, kad neapsakomas jausmas turėtų būt įspūdinga pirmą kart tiek nubėgt ir dar tokiame renginyje bigsmile.gif
Per kiek laiko nubėgai? Kaip pačioj pabaigoj buvo? vis dar "autopilotas" veikė?

Ačiū smile.gif. Tempą laikiau 6.30-7 min/km. Nors šiaip bėgiodama savo įprastas distancijas bėgu kur kas greičiau. Finišą pasiekiau per 2 val 27 min. Šiek tiek išmušinėjo iš vėžių greičiau ar lėčiau bėgantys, bet per kokią valandą visi labai trasoje išsibarstė, tai galėjau bėgti savo tempu netrikdoma.
Kai jau buvo likę kokie 3-4 km, kojos buvo jau nebe kaip mano - lyg svetimkūniai, kurie kažkur neša smile.gif. O paskutinis kilometras buvo paaaaaaaats ilgiausias mano gyvenime doh.gif .
Beje, tik bėgdama pastebėjau koks Vilniaus senamiestis kalnuotas (man tikri kalnai kai kur buvo biggrin.gif) ir kokie plyšiai tarp grindinio akmenų lotuliukas.gif
Atsakyti