Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(bamba @ 2011 03 07, 13:05)
Na manau pasimodifikuot galima pagal save, bet esmė aiški biggrin.gif

bigsmile.gif Ė, o čia tai variantas bigsmile.gif Vat šitą kopypastinsiu ir pabandysiu. Visi bėgioja, o aš ką, ryža???
Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2011 03 07, 16:57)
bigsmile.gif Ė, o čia tai variantas bigsmile.gif Vat šitą kopypastinsiu ir pabandysiu. Visi bėgioja, o aš ką, ryža???
Ačiū bigsmile.gif

na kad tik padėtų 4u.gif
aš pati ryžai pradėjau bėgiot lotuliukas.gif pirmą kart kai bėgau, sumasčiau, kad reikia bent 30-40min išbėgt, tai taip palengva (jau ant galo vos kojas tysdama) ištempiau 30min. Tada daugiau nei savaitę negalėjau normaliai vaikščiot, tooooks skausmas kojose buvo blink.gif laiptais lipdavau žemyn atbula, nes mažiau skaudėdavo lotuliukas.gif tai vat nekartokit mano klaidų, geriau nuo mažiau pradėt biggrin.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos gal atsiras žinovių kokį krūvi reikia pasirinkti ant bėgimo takelio t.y kokį greitį, kiek laiko, kokį atstumą, kad kristų svoris???

Jeigu galima į AŽ
Atsakyti
Mergaitės, gal žinote kur įsigyti tokį pulso matuoklį, kuris ant riešo segasi? 4u.gif
Atsakyti
My Webpage

čia yra, ten ir daugiau gali palandžioti smile.gif . Dar mačiau vienoje dviračių parduotuvėje. Brangūs jie labai, internetu geriau reik pirkt.

Pigiausias ten 297Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 10 kovo 2011 - 17:29
QUOTE(linnn @ 2011 03 10, 17:27)
My Webpage
čia yra, ten ir daugiau gali palandžioti smile.gif . Dar mačiau vienoje dviračių parduotuvėje. Brangūs jie labai, internetu geriau reik pirkt.

Pigiausias ten 297Lt.

Ačiū linnn, bet tikrai kad kainos nemažos unsure.gif
Atsakyti
Hmm, aš tai pati pasiskaičiavau.. Tiesiog iš karto po fizinio krūvio, ir pasižiūrėjau, per kiek laiko atsistato.. Kadangi į visas normas telpa, tai nesuku daugiau sau galvos..

O mėgstat bėgiojant klausytis muzikos? Aš tai kitaip rodos net negalėčiau. Ir einant šiaip pėsčiom paklausau, maloniau žingsnius į ritmą taikant ax.gif Tik bėda, kad turimos "judrios" dainos taip įgriso.. Vargo vakarienė su tuo popsu, paklausau dainą - linksma, išjudinanti - valio. Po kelių dienų jau erzina iki negaliu. Tai, kokią jūs muziką renkates? Gal parekomenduotumėte ką nors už amerikoniško popso ribų, bet gero, sportiško ritmo? smile.gif
Atsakyti

as tai klausydavau 50tuju muzikos, andrew's sister daugiausia biggrin.gif O ish siuolaikiniu tai Florence and the machine, bet ne visos dainos tinkamos begimui smile.gif Bet jau tos,kurios man tinkamos,tai galedavau,kad ir 2 sav. ant repeat'o leist blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš klausausi radijo stotis, tai ir dainos nepabosta ir naujienų sužinau ir žaidimų prisižaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Ryte eisiu palakstyt smile.gif Pirmu etapu... O kas kiek laiko reikia didinti krūvį? Turiu labai gerą patarimą. Superiniai bėgimo bateliai kainuoja nuo 300 lt maždaug, Gariūnuose irgi kainuotų nemažai, o ten dar nežinia kokį dermantiną gali įkišt. Siūlau pereit dėvėtų rūbų pardes (tikrai ne vieną) ir surasit jūs tų batelių bėgimo. Ten jau būna išdezinfekuota, jei norėsit pačios galėsit papildomai. Aš nusipirkau vos porą kartų nešiotus "nike" už 10 lt maždaug smile.gif Pasnęs modelis, bet panašius radau internete tai net išbalau kainą pamačius:D
Atsakyti
Sveikos,atsiprašau,kad įsiveržiu į jūsų temą blush2.gif nieko neišmanau apie sportinius batelius,gal jūs galėtumėt pasakyti savo nuomonę apie pvz. šiuos batelius?
Papildyta:
o šitie? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas parduodat nebrangų naudotą,veikiantį bėgimo takelį? ax.gif smile.gif laukiu až,jei kas turėtumėt pasiūlymą
Atsakyti