Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 13:30)
prasom papasakot, kaip buvo per jusu vestuves.. ? Ju nebuvo? Tai kaip bus -tada ir pasakysit kaip pasikeite jusu nuomones ir t.t
Papildyta:
Netikiu, kad rinkos visos atskirai.. tada bent jau ejo visos kartu ar kazkaip.. neimanoma renkantis skirtingose salonuose ir nederinant, kad taip atitiktu spalvos.. dar vienas dalykas yra 3 pamerges ir kitas, kai reik suderint 8 4u.gif

Mūsų vestuvės bus už mėnesio. Jokių nurodymų svečiams nedaviau nei dėl aprangos, nei dėl dovanų, kas jau darosi įprastu dalyku. Žmones kviečiu į vestuves, nes noriu, kad jie pasidžiaugtų mūsų švente su mumis, todėl nenoriu, kad dalyvavimas vestuvėse jiems sukeltų kažkokių nepatogumų, kaip varginantys suknelių ieškojimai arba valandų valandas tampymasis fotografuotis..
P.S. Netikėkit tongue.gif Viena iš tų pamergių esu aš, nesirinkom kartu suknelių.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:51)
O Dieve brangus  lotuliukas.gif  To betrūktų, kad jaunoji ne tik suknelėm vienodom apvilktų pamerges, bet ir lieptų joms numesti papildomus kilogramus, kad nesugadintų jos vestuvinių nuotraukų  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu dar tokio cirko negirdejau.. bet pvz as pati db busiu pamerge, ir ka.. prisilaikau, ziuriu svori, nes noriu graziai atrodyt su suknele.. suknele ne juoda, raudona-siek tiek storina.. nu ir ka? cia jau mano problema, kad mano apimtys ne 90-60-90.. nukris kilas, kitas ir bus ok.. bet tai darau del saves, ne del jaunosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 13:47)
Nu as cia irgi pasikarsciavau.. bet man nepatinka tokia ironija nuotaku atzvilgiu.. kiek teko paciai but vestuvese ir kai buvo mano, nebuvo problemu del sukneliu.. gal del to, kad parinkau tikrai tokias, kurios patiktu tiek man, tiek mergaitem smile.gif ir as irgi nesvajojau, kad mano pamerges bus su melynom suknelem..  schmoll.gif as svajojau, kad ta diena bus ipatinga.. ir i tai dar iejo tas, kad mano pulkss bus su vienodom suknelem.. nera nei 1 zmogaus, kuris pamates foto nepagirtu, kad visi atrode nuostabiai.. as norejau tokio pulko, kitom gal nesvarbu.. kitos gal nori sukneles uz 10.000lt nes jom tai atrodo svarbiausia.. kitos gal nori papus silikoninius susidet, kad suknele graziau guletu.. kiekvienam savo.. bet tai nereik cia saipytis del to 4u.gif
drinks_cheers.gif butent.. vat kazkodel kai jus pasakot, manes nenervina,nors ir nuomones skirias.. bet is jusu puses nejauciu tokios piktos pajuokos 4u.gif

aš tai nieko prieš, kad mane, kaip pamergę, aprengtų gražia suknele biggrin.gif pati su savo persikine vargau, tad tiesiog nenorėčiau tokios naštos savo vestuvių pamergėms užkrauti. O tas variantas, kai jaunoji suranda vienodas, ar medžiagą vienodą, man yra priimtinas smile.gif Tiesiog mano atveju visos pamergės buvom paliktos "ant ledo" - maždaug, traukit iš kur norit tas sukneles, bet kad būtų persikinės
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:51)
O Dieve brangus  lotuliukas.gif  To betrūktų, kad jaunoji ne tik suknelėm vienodom apvilktų pamerges, bet ir lieptų joms numesti papildomus kilogramus, kad nesugadintų jos vestuvinių nuotraukų  doh.gif  biggrin.gif

tai vat cia ir yra diktatoriskas poziuris. o prasymas vilketi vienodas sukneles, tai tik lasas juroje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 13:53)
Mūsų vestuvės bus už mėnesio. Jokių nurodymų svečiams nedaviau nei dėl aprangos, nei dėl dovanų, kas jau darosi įprastu dalyku. Žmones kviečiu į vestuves, nes noriu, kad jie pasidžiaugtų mūsų švente su mumis, todėl nenoriu, kad dalyvavimas vestuvėse jiems sukeltų kažkokių nepatogumų, kaip varginantys suknelių ieškojimai arba valandų valandas tampymasis fotografuotis..
P.S. Netikėkit tongue.gif Viena iš tų pamergių esu aš, nesirinkom kartu suknelių.

Linkiu grazios sventes 4u.gif 4u.gif seip labai pagirtinas poziuris.. drinks_cheers.gif mes irgi stengemes nesudaryt nepatogumu.. ir kas liecia sukneles, tikrai ju nebuvo.. nes radau pigiausia varijanta, pamergem nereikejo paciom ieskot, sutaupe laiko ir lt.. nes pirkt nemanau kad butu rade uz tiek 4u.gif
bigsmile.gif nu super tada.. labai smagus atsitiktinumas, nes pirma kart matau, kad taip sutaptu.. saunuoles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 13:51)
O jei pasako: panos, radau labai grazias sukneles.. noreciau, kad vilketumet su jomis mano vestuvese.. davai pasiziurim kartu, ar jums patiks jos? Modeli pataisys pagal jusu figura, galit pasirinkt skirtinga jums patinkanti modeliuka( t.y virsu, ar per kakla, ar ant sleiku ir t.t).. jei viskas tinka-valio

aš kažką panašaus parašiau, neperskaičiusi Jūsų žinutės smile.gif Valio, jei visos jaunosios tokios būtų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 13:52)
oi patikekit kaip idomu thumbup.gif  mano vyro tevai neseniai atsvente 20 metu vestuviu jubilieju ir ziurejom ju vestuviu kasete. ir buvo juoko is nuotakos sukneles ir is pamergiu, nes po tiek metu gerokai pasiketusios visos mados lotuliukas.gif 

Aš tikrai nenorėčiau, kad kažkas žiūrėtų po 20m mano vestuvių juostą ir juoktųsi iš suknelės unsure.gif Suprantu, kad mados keičiasi.. Gal ir Jūs su pamergėm kažkam po 20metų busit juokingos..
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:54)
aš tai nieko prieš, kad mane, kaip pamergę,  aprengtų gražia suknele  biggrin.gif  pati su savo persikine vargau, tad tiesiog nenorėčiau tokios naštos savo vestuvių pamergėms užkrauti. O tas variantas, kai jaunoji suranda vienodas, ar medžiagą vienodą, man yra priimtinas  smile.gif  Tiesiog mano atveju visos pamergės buvom paliktos "ant ledo" - maždaug, traukit iš kur norit tas sukneles, bet kad būtų persikinės

Dievuliau sventas aciu tau uz tai, KAD NORS VIENA PAGALIAU mane suprato.. lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif as ta ir noriu pasakyt.. nekalbu uz kitus, sakau kaip buvo pas mane.. ne schmoll.gif jau kai sitaip, tai ir as nepritariu.. tuo labiau persikas tokia labai sunki spalva.. ta prasme kaip kas ta persika supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 13:53)
lotuliukas.gif nu dar tokio cirko negirdejau..

Rimtai negirdėjot? Pvz Clinton`ų dukra liepė tėčiui iki vestuvių 7 kg numesti doh.gif biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 13:55)
Linkiu grazios sventes 4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:54)
aš tai nieko prieš, kad mane, kaip pamergę,  aprengtų gražia suknele  biggrin.gif  pati su savo persikine vargau, tad tiesiog nenorėčiau tokios naštos savo vestuvių pamergėms užkrauti. O tas variantas, kai jaunoji suranda vienodas, ar medžiagą vienodą, man yra priimtinas  smile.gif  Tiesiog mano atveju visos pamergės buvom paliktos "ant ledo" - maždaug, traukit iš kur norit tas sukneles, bet kad būtų persikinės

kai jums teko isgyventi tokius dalykus, todel jus ir esate pries vienodas sukneles console.gif bet kai jaunoji, nuveza jas i salona ir visos pribega prie sukneliu sukabintu ir pirma manes parodo, kad va, ziurek sita lb gerai tiktu, tai kokios problemos? sakyciau pacios isirinko thumbup.gif cia mano atvejis toks buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 13:53)

Na va, ne visos LT pamergės beviltiškos thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:57)
aš kažką panašaus parašiau, neperskaičiusi Jūsų žinutės  smile.gif  Valio, jei visos jaunosios tokios būtų  thumbup.gif
Aš tikrai nenorėčiau, kad kažkas žiūrėtų po 20m mano vestuvių juostą ir juoktųsi iš suknelės  unsure.gif  Suprantu, kad mados keičiasi.. Gal ir Jūs su pamergėm kažkam po 20metų busit juokingos..

Po savaites itemtu diskusiju pagaliau issiaiskinom lotuliukas.gif friends.gif
drinks_cheers.gif jei ten parenka kokias labai sikarnas, tai gali but visko.. bet matai, as galvoju, kad jei ir ateitu su skirtingom, vis tiek tai kazkam sukeltu juoko po 20m nes mados keicias, tai ar su tom paciom, ar su skirtingom gali atrodyt juokingai biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai išgeriam kavos, užteks čia bergždžiai diskutuoti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti