Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 12:33)
na buna tokiu atveju, bet cia uzsienuje daugiau, nes musu lietuvaites tai praranda visa skoni kai duodi rinkimosi laisve doh.gif

Nėra tos lietuvaitės pamergės tokios jau neskoningos, kaip ir nuotakos nėra visos tokio tobulo skonio. Fotosesijos vietoj susitikom dar vienas vestuves - kaip supratau, ten pamergėm buvo nurodyta apsirengti geltonomis trumpomis suknelėmis - visos kad ir skirtingo atspalvio, tačiau atrodė tikrai dailiai. Bet jau nuotakos suknelė tai nelabai kokia pasirodė..
Papildyta:
[quote=*GUCCI*,2010 08 07, 12:39]

drisciau lb papriestarauti schmoll.gif nes pas mus pulkas yra lb daug foto kartu su mumis ir atskirai be musu. tad cia priklauso nuo pasirinkto fotografo, plius filmuota mediaga yra. tad sitas dalykas nera imazintas tik 3 foto kur matosi pulkas. 4u.gif

Tai čia gal pas Jus mirksiukas.gif Peržiūrėjus kad ir SM daugumą vestuvinių fotoalbumų, visur figūruoja jaunieji, pulkas nedaugelyje foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:43)
Nėra tos lietuvaitės pamergės tokios jau neskoningos, kaip ir nuotakos nėra visos tokio tobulo skonio. Fotosesijos vietoj susitikom dar vienas vestuves - kaip supratau, ten pamergėm buvo nurodyta apsirengti geltonomis trumpomis suknelėmis - visos kad ir skirtingo atspalvio, tačiau atrodė tikrai dailiai. Bet jau nuotakos suknelė tai nelabai kokia pasirodė..

aisku buna, kad ir nuotakos perspaudzia ir as ne viena tokia maciau smile.gif bet sakau, as dar ir dabar matau viena pamerge su suknele trumpumo sulig placiu dirbu, su basutem ant auksciausios platformos ir pasilenkus visas uspakalis sviecia. tai man atrodo, kad visoms davus laisve galima tiketis kazko panasaus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:43)
Tai čia gal pas Jus  mirksiukas.gif  Peržiūrėjus kad ir SM daugumą vestuvinių fotoalbumų, visur figūruoja jaunieji, pulkas nedaugelyje foto  smile.gif

o gal tiesiog nekeliamos tos foto, kur yra pulkas vienas ar atskiros poros nufotkintos, nes tarkim viesam ziurejimui ir as nekelciau ten ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 12:49)
aisku buna, kad ir nuotakos perspaudzia ir as ne viena tokia maciau smile.gif bet sakau, as dar ir dabar matau viena pamerge su suknele trumpumo sulig placiu dirbu, su basutem ant auksciausios platformos ir pasilenkus visas uspakalis sviecia. tai man atrodo, kad visoms davus laisve galima tiketis kazko panasaus doh.gif

visoms davus laisvę tik vienetai taip pasireikštų, ir tai nebūtinai Jūsų vestuvėse. Gi pažįstate savo pamerges, žinote, koks jų maždaug skonis, ko tikėtis. Tad jeigu jomis nepasitikite ir neduokite laisvės smile.gif
Atsakyti
Manau, kad čia spalva vienoda, nors rinkosi visos atskirai.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:52)
visoms davus laisvę tik vienetai taip pasireikštų, ir tai nebūtinai Jūsų vestuvėse. Gi pažįstate savo pamerges, žinote, koks jų maždaug skonis, ko tikėtis. Tad jeigu jomis nepasitikite ir neduokite laisvės  smile.gif

dviem tai 100% buciau pasitikejusi, bet treciajai, tai nieku gyvu schmoll.gif bet aisku, man kai nebuvo to vargo del vienodu sukneliu, tai as net ir nepajutai jokio priesiskumo, nes mes kai poras kvieteme i pulka, tai iskart pasakem, kad bus ilgos zalios sukneles ir dra parodem atspalvi. visos sutiko kuo dziugiausiai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 12:51)
o gal tiesiog nekeliamos tos foto, kur yra pulkas vienas ar atskiros poros nufotkintos, nes tarkim viesam ziurejimui ir as nekelciau ten ju 4u.gif

tai kam tada rengtis vienodom suknelėm, jei kiekviena pora vistiek atskirai fotografuojasi? smile.gif Na tai, bažnyčioj visi kartu fotkinasi, prie zakso, bet gamtoj ar kur tai tik kelios nuotraukos, kur visos poros kartu stovi smile.gif Didžiausias fotografo dėmesys jauniesiems tenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 13:54)
Manau, kad čia spalva vienoda, nors rinkosi visos atskirai.

drinks_cheers.gif spalva tai visos pataike thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:56)
tai kam tada rengtis vienodom suknelėm, jei kiekviena pora vistiek atskirai fotografuojasi?  smile.gif  Na tai, bažnyčioj visi kartu fotkinasi, prie zakso, bet gamtoj ar kur tai tik kelios nuotraukos, kur visos poros kartu stovi smile.gif  Didžiausias fotografo dėmesys jauniesiems tenka  mirksiukas.gif

na ir vel papriestarausiu jums lotuliukas.gif 4u.gif tikrai ne kelios foto yra gamtoj su pulku ir pirsliais. va viena tokia ikelt daliu, man ji lb linksmai atrodanti be jokiu spec pozavimu:wub: tikiuosi neuzpyks jos, kad neustusavau veidu blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 07 rugpjūčio 2010 - 12:24
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 13:02)
Papildyta:
na ir vel papriestarausiu jums lotuliukas.gif  4u.gif tikrai ne kelios foto yra gamtoj su pulku ir pirsliais. va viena tokia ikelt daliu, man ji lb linksmai atrodanti be jokiu spec pozavimu:wub: tikiuosi neuzpyks jos, kad neustusavau veidu blush2.gif

o būtų labai negražu, jei jos tokioj foto būtų nevienodom suknelėm? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:03)
o būtų labai negražu, jei jos tokioj foto būtų nevienodom suknelėm?  biggrin.gif

aha, atrodytu kad merginos tiesiog ateina pasveikinti musu vestuviu proga ir dalyvauja tik sventej, o ne kartu su mumis pulke wub.gif nes man vienodos sukneles tai kazkas pasakiskai grazaus wub.gif na dar grazu, kai vienodas modelis tik spalvos skiraisi, tai dar irgi gana neblogai, bet kai ir spalvos ir modeliai, tai jau balaganas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 13:06)
aha, atrodytu kad merginos tiesiog ateina pasveikinti musu vestuviu proga ir dalyvauja tik sventej, o ne kartu su mumis pulke wub.gif 

tutbūt aš niekada nesuprasiu to pulko sureikšminimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 13:17)
tutbūt aš niekada nesuprasiu to pulko sureikšminimo  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:17)
tutbūt aš niekada nesuprasiu to pulko sureikšminimo  unsure.gif

vieni sureiksmina, kiti ne 4u.gif kiti suranda kitokiu dalyku sureiksinimui smile.gif
Atsakyti