Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(gutte86 @ 2010 08 06, 22:35)
matot, raudona spalva yra šiek tiek konkretesnė, o be to, ir pasirinkimas suknelių raudonų didesnis. O va su persiku kas gavosi..

Bet zinokit isitikinau, kad visi skirtingai ir ta pacia raudona supranta.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 18:26)
... o jei esi labai balta, galima apsilankyt solike arba uzsitept savaimini..  smile.gif bet cia jau principo dalykas gaunas..

o vat ir ne liezuvis.gif stovi mano mergos mergvakary ir nesupranta - viršutinę kūno dalį įdegiau, o vat į kojas nekimba. ir nesvarbu, kad deginaus ilgiausiai, nekimba ir tiek biggrin.gif nu ir ką man daryt dabar? biggrin.gif ir eit su mėlyna suknia kaip lavonui? ax.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 19:46)
saunu, kad visos turi gera skoni, bet grazaus vaizdo tikrai nebus 4u.gif

ir net tada, kai pačios pamergės tikrai labai simpatingos, o suknelių modeliai, kad ir ne vienodi ir skirtingų spalvų, labai žavūs? aš taip drąsiai nedrįsčiau teigti smile.gif ax.gif

QUOTE(kaubojey @ 2010 08 06, 20:10)
...Žodžiu nuotaka turėtų ne griežtaip pasakyti, kad imam tą suknelę, bet padirbėti su pamergėm, paieškoti modeliuko kuris tiktų visoms, o ne nusiplauti rankas - pasakyti tik spalvą, ir tikėtis, kad bus gerai, nes gerai nebus biggrin.gif, atsiras pamergių ne į temą biggrin.gif...

ir apie tai aš rašiau. kad reikia atsižvelgti kartu į visų, bet ir atskirai į kiekvienos pamergės net ir nebylius reikalavimus (pradedant figūra ir baigiant jaukumu tiek vidiniu, tiek išoriniu)...

QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 23:10)
Bet zinokit isitikinau, kad visi skirtingai ir ta pacia raudona supranta..  doh.gif  lotuliukas.gif

o pati rašei, kad visokių atspalvių būna mirksiukas.gif biggrin.gif tai kaip tada suvedam? vienas modelis ir skirtingos spalvos - negražu, nes mirgu margu. viena spalva ir skirtingi modeliai - idealu, bet kiek reikia darbo renkantis? pasakymas "Pirkit ilgas raudonas sukneles" ir vestuvėse vaizdas - nuo "ilgų" šiek tiek žemiau kelių rausvų iki žemes šluojančių su didžiausiais skeltukais ir giliausiom iškirptėm ryškiai raudonų? ale gražu nu, raudonos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 06, 23:24)
ir eit su mėlyna suknia kaip lavonui?  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o pati rašei, kad visokių atspalvių būna  mirksiukas.gif  biggrin.gif tai kaip tada suvedam? vienas modelis ir skirtingos spalvos - negražu, nes mirgu margu. viena spalva ir skirtingi modeliai - idealu, bet kiek reikia darbo renkantis? pasakymas "Pirkit ilgas raudonas sukneles" ir vestuvėse vaizdas - nuo "ilgų" šiek tiek žemiau kelių rausvų iki žemes šluojančių su didžiausiais skeltukais ir giliausiom iškirptėm ryškiai raudonų? ale gražu nu, raudonos...  biggrin.gif

Ne smile.gif pasitept kojas su savaiminiu.. ir problema isspresta..
lotuliukas.gif doh.gif tai as ta ir sakau.. kad butent visos spalvos turi savus atspalvius.. tai jei man raudona atrodo tokia spalva, tai nereiskia, kad ji tau nebus panasi i ruzava biggrin.gif man graziausia ta pati spalva, ta pati medziaga, t.y suknes is to pacio salono, o virsus sukneles gali but skirtingas, tinkantis pagal figura.. taip pas mus ir buvo mirksiukas.gif o dabar cia pas draugus vestuves su tom raudonom, ir tikraai taip ir bus.. vienos ateis su rozinem, kitos su bordo ir t.t biggrin.gif bet jaunosios toks pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 23:29)
Ne smile.gif pasitept kojas su savaiminiu.. ir problema isspresta..
lotuliukas.gif  doh.gif tai as ta ir sakau.. kad butent visos spalvos turi savus atspalvius.. tai jei man raudona atrodo tokia spalva, tai nereiskia, kad ji tau nebus panasi i ruzava biggrin.gif man graziausia ta pati spalva, ta pati medziaga, t.y suknes is to pacio salono, o virsus sukneles gali but skirtingas, tinkantis pagal figura.. taip pas mus ir buvo mirksiukas.gif

na matai, savaiminių visokių būna irgi ir tepimosi techniką reikia iškalt biggrin.gif ne nu bet tai dar nereiškia, kad va būtent AŠ esu albinosas. tokia situacija tiesiog nu biggrin.gif biggrin.gif

o pala pala, viršus tai viršus, bet kaip ilgis? tokio ilgio, kuris tiks 180cm pamergei, nebūtinai tiks 160cm pamergei. pirmai bus iki kelių, o antrai jau bus iki pusės blauzdų, tai kaip atrodys? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 06, 23:38)
na matai, savaiminių visokių būna irgi ir tepimosi techniką reikia iškalt  biggrin.gif ne nu bet tai dar nereiškia, kad va būtent AŠ esu albinosas. tokia situacija tiesiog nu  biggrin.gif  biggrin.gif
o pala pala, viršus tai viršus, bet kaip ilgis? tokio ilgio, kuris tiks 180cm pamergei, nebūtinai tiks 160cm pamergei. pirmai bus iki kelių, o antrai jau bus iki pusės blauzdų, tai kaip atrodys?  biggrin.gif  biggrin.gif

Ant koju ner cia ka kalt ta technika.. smile.gif esme tame, kad norint visada galima rast priezasti mirksiukas.gif
ir dydziu sukneliu yra visokiu.. smile.gif to pacio modelio suknios nera to pacio dydzio.. atlenkt galima apacia..nereik daryt problemos, ten kur jos nera.. normalus salonas visada pasiruoses padet, mano visom pamergem sutvarke: kam reikejo praplatino, kad pasiaurino, vienai mergaitei is vis siuvo nauja, nes buvo tik 3 salone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 rugpjūčio 2010 - 10:24
QUOTE(Almost @ 2010 08 06, 15:35)
dėl to ir sakiau, kad iš dalies tikrai labai džiaugiuosi savo nuotaka, kadangi jokių reikalavimų ji nekėlė. tiesiog paprašė atrodyt šventiškai ir gražiai, neišsišokančiai  smile.gif

Aš irgi tokia geraširdė nuotaka flirt.gif
Ir aš gal šia tema geriau nekomentuosiu, nes mano nuomonė labai išsiskiria iš čia esančių rolleyes.gif O į kompromisus nesileisčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 08 06, 23:38)
o pala pala, viršus tai viršus, bet kaip ilgis? tokio ilgio, kuris tiks 180cm pamergei, nebūtinai tiks 160cm pamergei. pirmai bus iki kelių, o antrai jau bus iki pusės blauzdų, tai kaip atrodys?  biggrin.gif  biggrin.gif

užtat reikia pamergytes pagal ūgį ir apimtis pasirinkti..
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 11:39)

užtat reikia pamergytes pagal ūgį ir apimtis pasirinkti..

doh.gif o ką man daryt, jeigu mano sesuo, kuri bus pirmose pamergėse, nešioja 44-46 dydžio rūbus? Pasakyti, sorry, bet tu negali būti pamergė, nes nesi liekna?
Čia jau išsidirbinėjimas aukščiausiam lygyje....
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 11:48)
doh.gif  o ką man daryt, jeigu mano sesuo, kuri bus pirmose pamergėse, nešioja 44-46 dydžio rūbus? Pasakyti, sorry, bet tu negali būti pamergė, nes nesi liekna?
Čia jau išsidirbinėjimas aukščiausiam lygyje....

čia buvo su ironija pasakyta..
o man sorry, bet skirtingų apimčių, ūgio, požiūrių ir t.t. merginas aprengti (skamba žiauriai) vieno modelio suknelėmis ir vienodos spalvos yra baisu.
"Gražiai atrodys nuotraukose".. O kas iš tų nuotraukų, kokia jų reikšmė? Po vestuvių likęs vienintelis prisiminimas? Skamba tikrai nekaip.. Ir tas nuotakų noras aprengti visas vienodai, dėl gražumo baisus.. Ar ne geriau, kad pamergės jaustųsi gerai vestuvėse, o ne būtų gražios nuotakai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 07 rugpjūčio 2010 - 10:55
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 11:54)
Ir tas nuotakų noras aprengti visas vienodai, dėl gražumo baisus.. Ar ne geriau, kad pamergės jaustųsi gerai vestuvėse, o ne būtų gražios nuotakai?

drinks_cheers.gif
be to, dabar fotografai daugiausia fotografuoja jaunuosius dviese, o pulkas būna tik keletoje nuotraukų. Ar verta dėl poros nuotraukų talpinti pamerges į tokius rėmus? Asmeniškai man tos persikinės kai reikėjo suknelės tai visą Klaipėdą išmaišiau ir neradau. O nuotraukų tik keletas su visu pulku...
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 11:54)
čia buvo su ironija pasakyta..

reikėjo iškart šypsenėlę uždėti, nes aš šiandien darbe pikta nuo pat ryto ir per daug nenusiteikus ieškoti užslėptos ironijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 11:59)
Asmeniškai man tos persikinės kai reikėjo suknelės tai visą Klaipėdą išmaišiau ir neradau.

Tai va. Nukankina tuos svečius dar prieš vestuves doh.gif O kur dar vestuvių diena - fotosesijos trunkančios pusę dienos, tampymasis po parkus, aikštes, pozavimas biggrin.gif
ech, tikiuosi mano draugės tekėdamos "nesuviduriuos" per daug doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 22:30)
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik tai 3 is jusu suprato, kas yra persikas.. lotuliukas.gif tai pas mus trb bus panasiai.. nes pasake, kad turi but raudonom, tai bus tikiu ir roziniu ir t.t lotuliukas.gif

pas mus ir buvo raudonos, tai tikrai visi savaip tą raudoną ir suprato unsure.gif biggrin.gif baisu net nuotrauką kelt lotuliukas.gif o jums tik spalvą pasakė ar ir ilgį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 06, 23:27)
Įkeliu foto iš vestuvių, kuriose buvo nurodyta, kad pamergės turi būti ilgomis persikinėmis suknelėmis. Gavosi toks vaizdas.

na bent jau pliusas tas, kad modeliai sukneliu padorus thumbup.gif o ir vaizdas tikrai bendras nera lb prastas, nes visos sustojusios nuo tamsiausio atspalvio iki sviesiausio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 08 07, 00:24)

ir net tada, kai pačios pamergės tikrai labai simpatingos, o suknelių modeliai, kad ir ne vienodi ir skirtingų spalvų, labai žavūs? aš taip drąsiai nedrįsčiau teigti  smile.gif  ax.gif

na buna tokiu atveju, bet cia uzsienuje daugiau, nes musu lietuvaites tai praranda visa skoni kai duodi rinkimosi laisve doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 12:59)
drinks_cheers.gif
be to, dabar fotografai daugiausia fotografuoja jaunuosius dviese, o pulkas būna tik keletoje nuotraukų. Ar verta dėl poros nuotraukų talpinti pamerges į tokius rėmus? Asmeniškai man tos persikinės kai reikėjo suknelės tai visą Klaipėdą išmaišiau ir neradau. O nuotraukų tik keletas su visu pulku...

drisciau lb papriestarauti schmoll.gif nes pas mus pulkas yra lb daug foto kartu su mumis ir atskirai be musu. tad cia priklauso nuo pasirinkto fotografo, plius filmuota mediaga yra. tad sitas dalykas nera imazintas tik 3 foto kur matosi pulkas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 07, 13:26)
pas mus ir buvo raudonos, tai tikrai visi savaip tą raudoną ir suprato unsure.gif biggrin.gif baisu net nuotrauką kelt lotuliukas.gif  o jums tik spalvą pasakė ar ir ilgį? 4u.gif

butu tikrai idomu pamatyti kaip zmones suvokia ta raudona spalva g.gif nes as tai ja suprantu butent tokia:
user posted image
Atsakyti