QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 18:26)
... o jei esi labai balta, galima apsilankyt solike arba uzsitept savaimini..

bet cia jau principo dalykas gaunas..
o vat ir ne

stovi mano mergos mergvakary ir nesupranta - viršutinę kūno dalį įdegiau, o vat į kojas nekimba. ir nesvarbu, kad deginaus ilgiausiai, nekimba ir tiek

nu ir ką man daryt dabar?

ir eit su mėlyna suknia kaip lavonui?
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 19:46)
saunu, kad visos turi gera skoni, bet grazaus vaizdo tikrai nebus
ir net tada, kai pačios pamergės tikrai labai simpatingos, o suknelių modeliai, kad ir ne vienodi ir skirtingų spalvų, labai žavūs? aš taip drąsiai nedrįsčiau teigti
QUOTE(kaubojey @ 2010 08 06, 20:10)
...Žodžiu nuotaka turėtų ne griežtaip pasakyti, kad imam tą suknelę, bet padirbėti su pamergėm, paieškoti modeliuko kuris tiktų visoms, o ne nusiplauti rankas - pasakyti tik spalvą, ir tikėtis, kad bus gerai, nes gerai nebus

, atsiras pamergių ne į temą

...
ir apie tai aš rašiau. kad reikia atsižvelgti kartu į visų, bet ir atskirai į kiekvienos pamergės net ir nebylius reikalavimus (pradedant figūra ir baigiant jaukumu tiek vidiniu, tiek išoriniu)...
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 23:10)
Bet zinokit isitikinau, kad visi skirtingai ir ta pacia raudona supranta..
o pati rašei, kad visokių atspalvių būna

tai kaip tada suvedam? vienas modelis ir skirtingos spalvos - negražu, nes mirgu margu. viena spalva ir skirtingi modeliai - idealu, bet kiek reikia darbo renkantis? pasakymas "Pirkit ilgas raudonas sukneles" ir vestuvėse vaizdas - nuo "ilgų" šiek tiek žemiau kelių rausvų iki žemes šluojančių su didžiausiais skeltukais ir giliausiom iškirptėm ryškiai raudonų? ale gražu nu, raudonos...