Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

gal kas nors zinote kiek maksimaliai galima tureti kontaktiniu valandu?
Atsakyti
Idomu butu, jei papasakotumet kokia vertinimo sistema naudojat 5-10 kl. Ar rasot pliusus/minusus ir uz ka? Kiek ir kokiu testuku duodat per menesi ar per skyriu? Yra kazkokie kaupiamieji balai ar ne?

As seniau is vieno Unit'o duodavau rasyt zodzius, vienas speakingas, vienas writingas ir gramatikos testas. Tai gaudavosi 4 pazymiai per unita. Bet galvoju gal ka nors reik pakeist g.gif idomu kaip kitos dirba.
Atsakyti
Aš irgi panašiai darau. Šiaip už kalbėjimą, kadangi skyriuje paprastai būna ne vienas smulkesnis kalbėjimo darbelis, rašau pažymiukus į suminį, iš trijų vedu vidurkį ir tada rašau į dienyną. Ir dar vienas pažymys būna už testą iš skyriaus, į kurį įeina užduotys žodynui, gramatikai, skaitymui ir rašymui patikrinti.
už namų darbus irgi-jeigu surenku visų klasės mokinių, tada visus vertinu suminiu pažymiuku (iš trijų), o jeigu patikrinam frontaliai, tik sudedu pliusus/minusus. Ką darau su pastaraisiais, priklauso nuo klasės- nes vieniems užtenka tik tokio paspaudimo" ir pagąsdinimo, kitiems reikia dvejetukus raityti; jeigu per mėnesį negauna nei vieno minusiuko, prie testo iš skyriaus pridedu balą.

na, o man vienas galvos skausmelis-gavom finansavimą Comenius projektui, dabar daug klausimų kyla. Ar yra dalyvavusių ar dalyvaujančių?
Atsakyti
As uz namu darbus irgi rasau pliusus/minusus, kas neturi minusu pridedu viena bala prie testo is viso skyriaus. O uz tris minusus kaip ir tureciau rasyt dvejeta, bet taip buna labai labai retai, nes visi nori gaut ta viena bala prie testo, tai stengiasi padaryt namu darbus, arba nusirasyt biggrin.gif Bet tas namu darbu nusirasymas irgi rodo siokias tokias pastangas, nes zmogui rupejo negaut minuso ir reikejo nors biski "uzpakali"pakrutint, kad jo negaut lotuliukas.gif
Atsakyti
O jus rasote atskiru zodziu testukus ar duodate sakinius isversti. Pernai kai penktokai rase tik zodziu testa tai tikrintojai dave pastaba, kad turi buti butinai sakiniai sudaromi.
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2010 08 20, 14:37)
O jus rasote atskiru zodziu testukus ar duodate sakinius isversti. Pernai kai penktokai rase tik zodziu testa tai tikrintojai dave pastaba, kad turi buti butinai sakiniai sudaromi.

su tais sakiniai irgi nelengva... aišku žodį kontekste lengviau atgamint... bet kiek gi yra vaikų klasėje kuriems nėr problemų sudarinėt sakinius... doh.gif nebent duot sakinį su pabrauktu žodžiu, kurį ir tereiktų išverst,

aš duodu tik žodžius ... tongue.gif sakinius sudarinėt atskiras darbas tongue.gif
Atsakyti
As irgi tik zodzius, bet nebuna tas testas trumpas, ne 10 zodziu, o kokia 30-40.
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2010 08 20, 12:27)
gal kas nors zinote kiek maksimaliai galima tureti kontaktiniu valandu?

Pas mus anglistai be aukletiniu turi 27 kontaktines val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2010 08 20, 14:37)

Mano nuomone, tikslinga sakinius sudarineti ivedus naujus zodzius. As butent taip ir darydavau.
Griztu dabar i darba po motinystes atostogu 2 metu, persiziurejau naujas BP, rytoj i darbuka, issiaiskinsiu kokias tiksliai klases gaunu ir reiks kibti i planu rasyma g.gif g.gif
Atsakyti
Pakartosiu savo klausima, nes niekas pirmai nesureagavo:

gal kas nors turit 2010 m. kalbejimo iskaitos temas?

Rastu tai parsisiunciau is egzaminai.lt

Esu motinystes atostogose, bet nenoriu atsilikt nuo darbiniu reikalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 22 rugpjūčio 2010 - 16:40
as turiu. ryt idesiu jei pavyks atskanuot.
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2010 08 22, 22:15)
as turiu. ryt idesiu jei pavyks atskanuot.

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti