Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

Man su maziukais irgi sunku, o kad ju turesiu po motinystes atostogu, tai tikrai zinau.
Atsakyti
O man kaip tik su pradinukais labiau patinka dirbti. Tik jeigu klase didele, arba jungtine, va tada tai sunku kiekviena pamatyti....
Atsakyti
Sveikos anglistukės smile.gif Geras čia - neįsidėjau temos į favorites ir stebiuosi - ko gi miega visos. O niekas čia nemiega pasirodo.
Sėsiu planų rašyti pagal Upstream, nors tingiu žiauriai. Keikiu save, kad enterpriseus numečiau - gi tooooookie planai buvo parašyti....
Žiūriu ir daugiau čia Upstreaminatės, bus galima pasitarti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes pupos 4u.gif
Kaip jus besilaikote?Kaip sekasi ? Kaip nuotaikeles?As planu dar nerasau blush2.gif isduosiu paslapti,tikiuosi kad pakeisiu darbo vietele-tai net nezinau is kokiu vadoveliu dirbs,kaip bus su planais,bet tikiuos jeigu kas pagelbesit man-atsiliginsiu kuo galesiu wub.gif
Nebera visai laiko uzlekti pas jus,net su draugais nebegaliu normaliai pakalbeti.Nusipirkom buta siandien yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Dziaugiames nerealiai thumbup.gif Pagaliau SAVAS (nors dar mano vardu neperasytas,bet visvien jau uz keliu menesiu sutarem kad perasys mano vardu) wub.gif
Dabar iki 01 val.vis dedames daiktus,pakuojames ir t.t.Dieve,net nemaniau kad tiek visko turim doh.gif Na aisku ir slamsto issimeta blush2.gif
Tai zodziu turim atlaisvinti butuka iki si sekmadienio-tad esam nerealiam darbu ikarstyje.Neiseis uzbegti tad nesupykite.Kai tik man pajungs interneta ir apsimusiu su darbais butinai uzleksiu pas jus.
Visoms kuo didziausios sekmes,sveikatos ir laimes.
ikiukas wub.gif
P.S.Jei ko reiks kokio plano ar panasiai tai gal Dinariuke man i mobilu atsius ir jei turesiu butinai kaip nors ikelsiu.
Atsakyti
Riva tai gal pasidalink savo enterprisiniais planais. gal kokiiu minciu rasim ten.
Papildyta:
Tiesa pazadejau iskaitu temas. namie neturiu. ryt jau i darba, tai matyt ten stalciuje rasiu. ir bandysiu skanuot grizusi. ir norisi jau i darba ir gaila kad atostogos jau baigesi..
Atsakyti
Ir as jungiuosi i Upstream planeliu dirstelejima..nes pirmi metai kaip su jais dirbsiu 5,6,7,8 klasese... oi kaip buciau dekinga... atsilyginciau kuo kitu..
Atsakyti
taigi enterprisiniai turetu buti paste, pernai siunciau... reikes patikrint ar yra. Galiu dar syki permest, jeigu ka
Atsakyti
Pas mus Upstremas 11-12 kl. , bet man jis labai nepatiko, niekaip as su juo nesusidraugavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 24, 22:43)
Sveikutes pupos 4u.gif 
Kaip jus besilaikote?Kaip sekasi  ? Kaip nuotaikeles?As planu dar nerasau blush2.gif isduosiu paslapti,tikiuosi kad pakeisiu darbo vietele-tai net nezinau is kokiu vadoveliu dirbs,kaip bus su planais,bet tikiuos jeigu kas pagelbesit man-atsiliginsiu kuo galesiu wub.gif
Nebera visai laiko uzlekti pas jus,net su draugais nebegaliu normaliai pakalbeti.Nusipirkom buta siandien yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Dziaugiames nerealiai thumbup.gif Pagaliau SAVAS (nors dar mano vardu neperasytas,bet visvien jau uz keliu menesiu sutarem kad perasys mano vardu) wub.gif
Dabar iki 01 val.vis dedames daiktus,pakuojames ir t.t.Dieve,net nemaniau kad tiek visko turim doh.gif Na aisku ir slamsto issimeta blush2.gif
Tai zodziu turim atlaisvinti butuka iki si sekmadienio-tad esam nerealiam darbu ikarstyje.Neiseis uzbegti tad nesupykite.Kai tik man pajungs interneta ir apsimusiu su darbais butinai uzleksiu pas jus.
Visoms kuo didziausios sekmes,sveikatos ir laimes.
ikiukas wub.gif
P.S.Jei ko reiks kokio plano ar panasiai tai gal Dinariuke man i mobilu atsius ir jei turesiu butinai kaip nors ikelsiu.

Kaip malonu iš tavęs girdėti geras naujienas thumbup.gif 4u.gif Sėkmės bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turite New Opportunities Pre-Intermediate (Modules: 9-16) ir Intermediate (Modules: 6-10) ilgalaikius ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 25 rugpjūčio 2010 - 10:35
QUOTE(enija05 @ 2010 08 23, 20:11)
Sveikos, merginos, labai noreciau, kad man i AZ parasytu pedagoges, kurios dirba su mazaisiais...(2-keliais ir pan.)labai noretusi pasitarti ir pasikonsultuoti:) patirtim pasidalinti smile.gif
Dekui 4u.gif

Turiu siokios tokios patirties.Kiek dirbau,tai tik su pradinukais.Pirmi metai bus sie,kai su maziukais ir dar su 5,6. Su maziukais tikrai smagu,bet reikia tureti ta suvaikejimo jausma....:)Viena kolege mano sako: as geriau su visais dalykiniais mokiniais dirbu,negu su maziukais...nervai nelaiko...ha ha
As pripratau,man visai nieko...smile.gif
Papildyta:
kiek pas jus mokyklose siemet nuplanuota savaitiniu pamoku KETVIRTOJE klaseje?
Kaune koleges turi po 3 savaitines?? mano mokykloje Vilniuje tik 2. O kaip Vilniuje kitose mokyklose???
Idomu butu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu aš planų Upstream serijos vadovėlių. Pabandysiu įmest į paštą, bet kaip ne viena minėjo planų formą pasirenka mokykla. Mes savo rajono metodinėje grupėje pasirinkom vieningą formą.
Norėjau paklaust, kur būtų geriausia pirkt pratybas? Kur pigiausia, duoda nuolaidų nuo kiekio ir t.t.

Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti