dekui merginos uz atsakymus apie kokia kalba rasyti planus:anglu ar lietuviu..
kadangi nauja darboviete,o tvarka ten TIK ANGLU,tai net nezinau kaip cia elgtis...nes iki pries tai buvuioje mokykloje buvo lietuviu..
ziuresim
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 23, 10:12)
dekui merginos uz atsakymus apie kokia kalba rasyti planus:anglu ar lietuviu..
kadangi nauja darboviete,o tvarka ten TIK ANGLU,tai net nezinau kaip cia elgtis...nes iki pries tai buvuioje mokykloje buvo lietuviu..
ziuresim
ziuresim
Tokiu atveju geriausia paklausti direktoriaus
Direktorius nieko nezinos. geriau yra klausti kuruojancios pavaduotojos. na tos pavaduotojos kuri yra atsakinga uz angliukus.
Gal jau zinote kiek kuriai klasei bus valandu per 2010/2011 m.m.?
QUOTE(Auda @ 2010 08 23, 15:35)
Gal jau zinote kiek kuriai klasei bus valandu per 2010/2011 m.m.?
Kaip čia suprasti?

Gal kuri turite planą pagal BP vadovėliui "School English 2" ? Mane domina detalus išplanavimas. Norėčiau nors gabaliuko plano (kelių tėmelių).
Na turbūt norėjo paklausti kiek savaitinių.
Aš manu 1-5 kl. 34 sav. * iš sav. pamokų skaičiaus
ir kitos kl. 37 * iš sav. pamokų skaičiaus.
Kas turit Upstream B1+ planą? keisčiau į ka nors

QUOTE(Gule @ 2010 08 23, 18:11)
Gal kuri turite planą pagal BP vadovėliui "School English 2" ? Mane domina detalus išplanavimas. Norėčiau nors gabaliuko plano (kelių tėmelių).
Pas mane tik ilgalaikis planas.
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2010 08 23, 18:15)
Na turbūt norėjo paklausti kiek savaitinių.

Butent to ir norejau

Upstream B1+ dar tik rasau Jei noresi ryt galesiu atsiusti savo pirmioni varijanta.
AUDA, o į ilgalaikį galėčiau dirstelėti
Jei negaila neringadi@gmail.com

Sveikos, merginos, labai noreciau, kad man i AZ parasytu pedagoges, kurios dirba su mazaisiais...(2-keliais ir pan.)labai noretusi pasitarti ir pasikonsultuoti:) patirtim pasidalinti 
Dekui

Dekui

QUOTE(Gule @ 2010 08 23, 19:34)
Issiunciau
Papildyta:
QUOTE(enija05 @ 2010 08 23, 20:11)
Sveikos, merginos, labai noreciau, kad man i AZ parasytu pedagoges, kurios dirba su mazaisiais...(2-keliais ir pan.)labai noretusi pasitarti ir pasikonsultuoti:) patirtim pasidalinti 
Dekui

Dekui

O kodel i AZ juk kartais kai viesai diskutuoji tai ir kitos nors ir nedirba su maziukais neblogu minciu issako

Sveikos, as dirbsiu siais metais ir su maziukais, nes maziuku angliste isejo motinystes atostogu, tai mums su kolege per puse maziukus padalino, nedaug pas mus ju, turesiu viena antra klase ir viena ketvirta... net neisivaizduoju, kaip su jais reikes dirbti..