Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(maskatukas @ 2010 09 30, 20:29)
sveika Saulyra, ar jau pasiemei invaliduma ir ar daug ten sedi daktaru?
keista, kad metams dave.....

Sveikos mergaites, smile.gif
Maskatuk, manes klausinejo tik vienas daktarelis, bet ir jis pats visus negalavinus isvardino, nors man net puses ju nera. tikriausiai labai geranoriskas zmogus pasitaike. O tik metams dabar lyg visada duoda, veliau, po kokiu triju metu, galima bandyt tvarkytis visam gyvenimui. Tik ar prie musu ligos visam gyvenimui duoda, tai nezinau.
Teletabio Muza, svarbiausia i joda veskis daug vandens. Kuo daugiau jo isgersi, namo greiciau vaziuosi. Bet manau, jau cia esi pasiskaicius, ka ten geriau vestis smile.gif
Atsakyti
Na manau, reiks uzsirasyt pas trichinologa (galvos odos, plauku daktaras). Pagooglinau, tai radau, kad sugiharoje yra. Bandysiu eit.

As is viso plauku greit neturesiu, jei ir toliau taip.... Nezinau, ar cia nuo pastovaus streso darbe, ar del netinkamos mitybos - pastoviai nedavalgau...

Sieciau su narkoze, sako po operacijos praejus 3-4 menesiam slinkimas prasideda, bet operuota esu pries daugiau nei 1.5 metu....

Kazkas klause, ar ziema jodo palatose buna silta??? tai atsakau, kad tikrai silta (jei sildymas ijungtas). Ten ir langai sandarus, ir sienos apsiltintos. Tik beda, kad palata reikia daznai vedinti, tai isvedini visa siluma.

Oi kai prisimenu, kokia pizama viena karta buvau gavusi... 3 kartus man per didele ir kelnes vis smukdavo. Tai tos silumos buvo labai "daug" doh.gif

As jau galima sakyti veteranas 5 jodus atkentejus. Va gruodzio 3 ruosiuosi sestam jodui. Gal bus gulanciu kartu? smile.gif Dviese smagiau...
Atsakyti
Labutis visoms, kas susiję su grupe neigalumo, tai gal daug kas priklauso nuo gydytoju,kurie sėdi komisijoje. Aš pirmą kart gavau antrą su 40% darbingumo, o antrą kart irgi dar davė tą pačią, bet tikriausiai pavasarį jau gausiu trečią, nes šiuo metu mano ligos remisija. Nors gerai pagalvojus tai niekas negali pasakyt kada atsinaujins liga. Juk niekas pažymos neišdavė ir nepasakė , kad aš jau visiškai sveika. Baranauskas konstatavo faktą - vėžys sustabdytas, o visa kita dievo rankose. Taip kad gyvenu apie tai negalvodama, tik tyroksinas kiekvieną rytą primena, bet tai nesureikšminu.

Laikykis teletabio mūza, pamatysi viskas bus gerai.

joviteleb, stiprybės tau ir gydyk savo plaukučius. Man slinko po jodo bet ne taip baisiai, o šiuo metu tik truputį.
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2010 10 01, 22:50)
Labutis visoms, kas susiję su grupe neigalumo, tai gal daug kas priklauso nuo gydytoju,kurie sėdi komisijoje. Aš pirmą kart gavau antrą su 40% darbingumo, o antrą kart irgi dar davė tą pačią, bet tikriausiai pavasarį jau gausiu trečią, nes šiuo metu mano ligos remisija. Nors gerai pagalvojus tai niekas negali pasakyt kada atsinaujins liga. Juk niekas pažymos neišdavė ir nepasakė , kad aš jau visiškai sveika. Baranauskas konstatavo faktą - vėžys sustabdytas, o visa kita dievo rankose. Taip kad gyvenu apie tai negalvodama, tik tyroksinas kiekvieną rytą primena, bet tai nesureikšminu.

Laikykis teletabio mūza, pamatysi viskas bus gerai.

joviteleb, stiprybės tau ir gydyk savo plaukučius. Man slinko po jodo bet ne taip baisiai, o šiuo metu tik truputį.

sveikos mielos merginos, man padare kraujo tyrima, labai mazai limfocitu, sako, kad tai po operacijos, o juk jie atsako uz imuniteta,
kiek pamenu, pries kokius 5 metus, lygiai tas pats buvo, matomai, jau tada skydliauke augo man, as vartojau rusiska papilda, Kates nagas, sugeriau, kaip ten buvo rasoma,
gal kuri esate vartojusi, ?
nezinau, kodel, bet esu pries vitaminus, ypac b grupes,
ir jau labai citrinos traukia:)))))
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 10 02, 00:57)
sveikos mielos merginos, man padare kraujo tyrima, labai mazai limfocitu, sako, kad tai po operacijos, o juk jie atsako uz imuniteta,
kiek pamenu, pries kokius 5 metus, lygiai tas pats buvo, matomai, jau tada skydliauke augo man, as vartojau rusiska papilda, Kates nagas, sugeriau, kaip ten buvo rasoma,
ir jau labai citrinos traukia:)))))

Nakti ilestis reikia, ne prie SM sedeti mirksiukas.gif - imunitetui svarbu ir poilsis geras 4u.gif
Norisi rugsteles? Man irgi patinka citrinos su medumi, o kai dabar dar tokie orai ''persalingi'' - ta labai gerai su imbieru, medumi ir citrina gerti arbata.
Atsakyti
[quote=joviteleb,2010 10 01, 16:49]
Na manau, reiks uzsirasyt pas trichinologa (galvos odos, plauku daktaras). Pagooglinau, tai radau, kad sugiharoje yra. Bandysiu eit.

As is viso plauku greit neturesiu, jei ir toliau taip.... Nezinau, ar cia nuo pastovaus streso darbe, ar del netinkamos mitybos - pastoviai nedavalgau...

Labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As neoperuota, taciau su plaukais tai kosmaras schmoll.gif
Per puse metu plaukai slinko ir trupa. Kosmaras doh.gif Tikejausi, kad skydliaukei susinormalizavus viskas griz i senas vezes. Tiesa, plaukai slenka maziau, taciau vis tiek slenka.
Todel labai idomu, ka patars tau del plauku slinkimo doh.gif
Rytoj keliauju pas ginek.-turiu ivairiu klausimu, be to kazka reikia daryti su panikos priepoliais doh.gif Jie jau retesni, taciau nesinyko :manau siandienine LT situacija irgi prie to prisideda, DARBU visiskai nera, o arteja ruduo... g.gif Reiks koki hobi susirasti: nemoku nei megzti nei nerti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 10 01, 23:57)

Labas rytas:-)
Dėl B grupės tai atsargiai reikia, nes ji skatina vėžinių ląstelių augimą. Nors sako, kad natūrali B grupė neskatina, bet aš kažkaip nerizikuoju. Nu nebent būtų ryškus trūkumas.
Ir aš tai prieš visokius tokius va kačių nagus, dumblius, žieves ir t.t. Gal jie ir veikia kokį imunitrtą, bet kas žino kaip veikia kitus organus.... Juk kiek paaiškėja paskui, kad nepasisavina, kad pakenkia, kad ligas visokias skatina.. Aš tai už natūralius papildus iš maisto medžiagų. Tikiu, kad mūsų maistas gali būti mūsų vaistas. Dabar imunitetui stiprinti geriu Karotinoidų kompelsą. Pažiūrėsim kaip seksis šaltą sezoną pragyvent.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2010 10 04, 08:57)
Ir aš tai prieš visokius tokius va kačių nagus, dumblius, žieves ir t.t. Gal jie ir veikia kokį imunitrtą, bet kas žino kaip veikia kitus organus.... Juk kiek paaiškėja paskui, kad nepasisavina, kad pakenkia, kad ligas visokias skatina.. Aš tai už natūralius papildus iš maisto medžiagų. Tikiu, kad mūsų maistas gali būti mūsų vaistas. Dabar imunitetui stiprinti geriu Karotinoidų kompelsą. Pažiūrėsim kaip seksis šaltą sezoną pragyvent.

As turbut su tavimi sutinku siuo klausimu drinks_cheers.gif Man galvoje netelpa, kaip zmones lengvabudiskai geria vos ne bet ka - kas ka pasake, kas ka parase ir pirmyn doh.gif

Geriu vitamina C, nes gresia persalimai ir stengiuosi sveikiau maitintis. Dabar daug darzoviu, vaisiu - tai ir vitaminu daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2010 10 01, 14:49)

o ko nedavalgot? g.gif
Papildyta:
[quote=protas99,2010 10 02, 20:28]
[quote=joviteleb,2010 10 01, 16:49]
Rytoj keliauju pas ginek.-turiu ivairiu klausimu, be to kazka reikia daryti su panikos priepoliais doh.gif Jie jau retesni, taciau nesinyko :manau siandienine LT situacija irgi prie to prisideda, DARBU visiskai nera, o arteja ruduo... g.gif Reiks koki hobi susirasti: nemoku nei megzti nei nerti unsure.gif
[/quote]
Buvau ir aš pernai tokioj situacijoj. Nuo sausio iki balandžio neturėjau darbo... Svarbiausia nesureikšminti ir apsišarvuot kantrybe. Nes su pasiūlymais tai labai kūdai.... Bet aš buvau per kalėdas gavus į klubą sporto abonementą. Tai po 3 valandas praleisdavau sporte. Ilsėjausi, gaminau valgyt, sėdėjau prie kompo... Reik ilsėtis, įsivaizduot, kad gavai ilgesnes atostogas. Aišku apie pinigus tai aš nešneku, nes bedarbio pašalpa 650lt vargu ar yra paspirtis kažkokia. Bet kai bent vienas dirba, tai sukies kažkaip.
Papildyta:
QUOTE(Dagilis @ 2010 10 04, 08:03)
As turbut su tavimi sutinku siuo klausimu  drinks_cheers.gif Man galvoje netelpa, kaip zmones lengvabudiskai geria vos ne bet ka - kas ka pasake, kas ka parase ir pirmyn  doh.gif

Geriu vitamina C, nes gresia persalimai ir stengiuosi sveikiau maitintis. Dabar daug darzoviu, vaisiu - tai ir vitaminu daug  mirksiukas.gif

Aš tai geriu dar papildomai papildus. Kadangi vaisiai ir daržovės pas mus iš prekybos centrų, tai kažin kiek ten iš jų realios naudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2010 10 04, 09:57)

Labas

As tai uz visas priemones, kurios duoda pagerejima.....
Nesvarbu ar kates nagas, ar karves ragas - suvalgyciau ir gyvate, jei ji man padetu blink.gif

As is ginekologes - autoimunine skydliauke dave man ENDOMETRIOZE. Gine pranese lyg sirgciau sloga. Grizau rami sau namo ivedziau i supermama.lt diagnoze ir atsisedau schmoll.gif Gal kas turejote tokia liga? Ji (ginek.teigimu) atsiranda jei tireotoksikoze buvo autoimunine. Greitai isplinta i zarnyna ir virskinimo trakta...Va taip.

Atsakyti

As is ginekologes - autoimunine skydliauke dave man ENDOMETRIOZE. Gine pranese lyg sirgciau sloga. Grizau rami sau namo ivedziau i supermama.lt diagnoze ir atsisedau schmoll.gif Gal kas turejote tokia liga? Ji (ginek.teigimu) atsiranda jei tireotoksikoze buvo autoimunine. Greitai isplinta i zarnyna ir virskinimo trakta...Va taip.
[/quote]

Labas, kas gi čia per reikalas kad išplinta į virškinamąjį traktą ir žarnyną. Man su šiais organais ne kažkas , paskauda pamaudžia ir sutrinka. Negi dar vieną bėdą busiu įsitaisius lyg man jų maža būtų. doh.gif
Atsakyti
Labas, kas gi čia per reikalas kad išplinta į virškinamąjį traktą ir žarnyną. Man su šiais organais ne kažkas , paskauda pamaudžia ir sutrinka. Negi dar vieną bėdą busiu įsitaisius lyg man jų maža būtų. doh.gif
[/quote]

Labas, as trumpinu nes viskas isdestyta supermama.lt:
Endometriozės simtomai - labai įvairūs ir priklauso nuo vietos, kurioje yra minėtasis audinys.
Skausmas mėnesinių metu, prieš mėnesines ir po jų; Skausmas dubens srityje,tempimo jausmas;Skausmingi lytiniai santykiai, skausmas tuštinimosi metu,tuštinimosi sutrikimai. “tepimai” rudomis išskyromis prieš ir po mėnesinių;
pilvo pūtimas, nugaros skausmas apatinėje dalyje.

Viena is atsiradimo priezasciu - imunines ligos (mano atveju taip ir buvo)

Atsakyti