QUOTE(joviteleb @ 2010 10 01, 14:49)
Na manau, reiks uzsirasyt pas trichinologa (galvos odos, plauku daktaras). Pagooglinau, tai radau, kad sugiharoje yra. Bandysiu eit.
As is viso plauku greit neturesiu, jei ir toliau taip.... Nezinau, ar cia nuo pastovaus streso darbe, ar del netinkamos mitybos - pastoviai nedavalgau...
o ko nedavalgot?
Papildyta:
[quote=protas99,2010 10 02, 20:28]
[quote=joviteleb,2010 10 01, 16:49]
Rytoj keliauju pas ginek.-turiu ivairiu klausimu, be to kazka reikia daryti su panikos priepoliais

Jie jau retesni, taciau nesinyko :manau siandienine LT situacija irgi prie to prisideda, DARBU visiskai nera, o arteja ruduo...

Reiks koki hobi susirasti: nemoku nei megzti nei nerti
[/quote]
Buvau ir aš pernai tokioj situacijoj. Nuo sausio iki balandžio neturėjau darbo... Svarbiausia nesureikšminti ir apsišarvuot kantrybe. Nes su pasiūlymais tai labai kūdai.... Bet aš buvau per kalėdas gavus į klubą sporto abonementą. Tai po 3 valandas praleisdavau sporte. Ilsėjausi, gaminau valgyt, sėdėjau prie kompo... Reik ilsėtis, įsivaizduot, kad gavai ilgesnes atostogas. Aišku apie pinigus tai aš nešneku, nes bedarbio pašalpa 650lt vargu ar yra paspirtis kažkokia. Bet kai bent vienas dirba, tai sukies kažkaip.
Papildyta:
QUOTE(Dagilis @ 2010 10 04, 08:03)
As turbut su tavimi sutinku siuo klausimu

Man galvoje netelpa, kaip zmones lengvabudiskai geria vos ne bet ka - kas ka pasake, kas ka parase ir pirmyn
Geriu vitamina C, nes gresia persalimai ir stengiuosi sveikiau maitintis. Dabar daug darzoviu, vaisiu - tai ir vitaminu daug
Aš tai geriu dar papildomai papildus. Kadangi vaisiai ir daržovės pas mus iš prekybos centrų, tai kažin kiek ten iš jų realios naudos