QUOTE(JOLLL @ 2010 10 07, 16:35)
Dekui Mylimuk, Maskatuk, Dagili
Gal kiek issigandau senu temu prisiskaiciusi, kur raso, kaip tie pjuviai sunkiai gyja. Bet dabar supratau, kad veltui...

Medicina, kaip ir visa kita juda pirmyn
Idomu, Dagili, ar tau pjuvis darytas kakle ar zemiau raktikaulio? Ir po kiek laiko galejai normaliai valgyti?
Mastau gal i ligonine kokiu uzpilamu kosiu pasiimt, jei sunku bus maista nuryt
Sveika, man prieš mėnesį Beiša pašalino visą skydliaukę, pjūvis kakle kažkur 6 cm, dar nelabai gražus, bet gyja gana greit. Skausmo nejaučiau jokio - pirmą dieną dar leido nuskausminamuosius, o antrą atsisakiau, nes nebuvo reikalo... Apskritai ta operacija pasirodė gana greita ir nesunki procedūra, pirmadienį paguldė, antradienį ryte išoperavo, kadangi labai pykino nuo narkozės, tai ta diena kaip pro miglą praėjo, bet jau pati ėjau į wc, o trečiadienį pabudau puikios savijautos, valgiau ir košę, ir sriubą, ir viską, ką tik gavau

nebuvo problemų dėl ryjimo, bet gal čia skirtingai visoms, net nežinau...

o sekantį rytą iškeliavau namo, grįžus net pagalvojau, kad tiek bijojau, o pasirodo nebuvo ko

P.S. mano endokrinologas labai gyrė Beišos darbą, minėjo, kad neteko matyti jo darbo "broko", o mano sudėtingu atveju operacija išvis atlikta "tobulai" (nes mazgų buvo daug, netoli balso stygų, bet balsas išliko toks pat) taip, kad nesijaudink, patekai į tikrai geras rankas ir viskas bus gerai