Labas, kas gi čia per reikalas kad išplinta į virškinamąjį traktą ir žarnyną. Man su šiais organais ne kažkas , paskauda pamaudžia ir sutrinka. Negi dar vieną bėdą busiu įsitaisius lyg man jų maža būtų.

[/quote]
Labas, as trumpinu nes viskas isdestyta supermama.lt:
Endometriozės simtomai - labai įvairūs ir priklauso nuo vietos, kurioje yra minėtasis audinys.
Skausmas mėnesinių metu, prieš mėnesines ir po jų; Skausmas dubens srityje,tempimo jausmas;Skausmingi lytiniai santykiai, skausmas tuštinimosi metu,tuštinimosi sutrikimai. tepimai rudomis išskyromis prieš ir po mėnesinių;
pilvo pūtimas, nugaros skausmas apatinėje dalyje.
Viena is atsiradimo priezasciu - imunines ligos (mano atveju taip ir buvo)
[/quote]
sveikos merginos, mano ir protas99, atvejis dar karta irode, kad skydliaukes ligos pavojingos ir klastingos , net nezinai, kaip ir kur ji smogs organizmui ir del ko,
protas99, kaip tau patare gydytis, kokia ju taktika, nors kiek zinau, operacija ir hormonai....o kokie tavo pazeidimai-kiausides, zarnynas, nors toki dalyka galima pamatyti tik laparoskopijos metu,
mano grupioke susirgo sia liga , kai jai buvo 20 metu, po 10 metu gydymo, iseme gimda, vaiku taip ir nesusilauke, isiskyre su vyru....aisku, tai buvo tarybiniai laikai, gal gi dabar medicina jau pazengusi