Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

"nors tai iš kitos pusės išėjo į gerą. Pradėjau gyvent dabar ir čia, nesivelt į gyvenimo smulkmenas ir į viską žiūrėt blaiviau".
Butent, kad lyg gyvenimas kitoks..Lyg dievas duotu antra sansa ir ji turi isnaudot..
grizus tiek kalbejom su vyru, kad atrodo per penkis metus tiek nekalbejome. Buvau uzsidariusi savyje, gyvenau tik savo bedose. Mano tetis jau mires nuo vezio, mama serga, tik kita forma, dabar as.. O pasirodo ir mano vyras per ta gera pusmety ejo is proto del mano padeties, tik vis man kalbejo, kad viskas bus gerai. O mane tai erzino, galvojau, kad visi i tai ziuri labai paprastai ir guodzia banaliais zodziais. O jis visa interneta isnarse, ir cia lankesi kaip skaitytojas.. smile.gif taip, turiu ir as dar bedu, bet ten jau kitos, su jom jau gyvenu 20 metu. O si diagnoze smoge stipriau, tik pati ta supratau si penktadieni, kai pasake, kad esu sveika. Tik dabar supratau, kokioj didelej duobej buvau..
Dabar laukiu svenciu, pries du metus tuo paciu metu laukiau vaikelio..taip sutapo tie kalediniai stebuklai smile.gif
o kaip bus po pusmecio, tada ir galvosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyra: 29 lapkričio 2010 - 16:28
QUOTE(saulyra @ 2010 11 29, 17:26)

Dabar laukiu svenciu, pries du metus tuo paciu metu laukiau vaikelio..taip sutapo tie kalediniai stebuklai smile.gif

kaip Kalėdos, taip stebuklas wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Grįžau, padarė punkciją, dviejose vietose dūrė, skauda kaklą cool.gif Kaip jūs po operacijos jaučiatės, kaip ryti doh.gif Oi, neįsivaizduoju kaip iškentėjot console.gif
Lauksiu tyrimų atsakymų unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes

kaip visos laikotes, gal jau sventinem nuotaikom gyvenate?

as su klausimuku toms kam skydliauke pasalinta - sakykite ar jus jauciate skausma gerkleje (na gal ne visai skausma bet lyg dilgciojima, erzinima)? nes as paskutiniu metu pradejau jausti. nors tiesa pasakius paskutines dvi savaites turejau nemazai streso. tai va ir galvoju ar cia streso pasekmes ar lekti pas Baranauska pasitarti. sakykite ar kam nors dar taip buna ?

Busiu labai dekinga uz atsakymus ir bet kokius komentarus.

Sekmes visoms ir nesusalkit !
Papildyta:
QUOTE(saulyra @ 2010 11 29, 14:29)
Sveikos merginos,
ir as seniai jau buvau ir uzsukusi. Megaujuosi paskutinem atostogom su vaiku, sausi jau leksiu i darba, tai kazkaip nesisedi prie kompo.
O uzejau, nes noriu pasidalinti dziaugsmu. Penktadieni pasibaige mano antras jodas ir esu sveika thumbup.gif (aisku birzeli reiks tikrintis, ir kas zino, kaip ten bus) bet dabar apie tai negalvoju. Juk man buvo skydliaukes vezys, o dabar esu sveika. Lyg naujai atgimus smile.gif Nepatikesit, antrame aukste gulejome penkios moterys, vienoms trecias, kitoms ketvirtas jodas, ir visos "paleistos" iki birzelio tyrimu, pats daktaras buvo nustebes tokia padetimi. Tad mielosios, nenukabinkit nosies, viska mes iveiksim. Cia gal tik toks metu laikas uz lango niurus, tuoj Kaledos, stebuklu metas...viskas mums bus gerai smile.gif

kaip samgu girdeti tokias naujienas.
ko didziausios sekmes
Atsakyti
EditaSCE labutis, man kartais būna kad kažkas smarkiai dilgteli ir užsikosau,toks kaip graužimas ,kutenimas jaučiasi, bet ne dažnai taip pasitaiko. Dar kas, kad dažnai įstringa kąsnis ir nurijus pradedu žagsėti.Bet ar nuo to kad nėra skydliaukės, tai nežinau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2010 11 30, 18:29)
Grįžau, padarė punkciją, dviejose vietose dūrė, skauda kaklą  cool.gif Kaip jūs po operacijos jaučiatės, kaip ryti  doh.gif Oi, neįsivaizduoju kaip iškentėjot    console.gif
Lauksiu tyrimų atsakymų  unsure.gif

Niekis ta biopsija, ryt jausies lyg nieko nebuvę. PO operacijos tą dieną beveik nieko nevalgiau, tik vakare jogurtą mažą ir viskas. Jausmas toks kaip skaudėtų gerklę, sunku nuryti, bet kitą rytą jau pusryčius valgiau, bet labai smulkiai kramtydama. O antrą parą jau nieko nebejaučiau beveik. Dabar apsišarvuok kantrybe ir lauk atsakymų. Tik neprisigalvok iš anksto, jei jau bus tada turėsi laiko iki valiai nervintis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pušis35: 30 lapkričio 2010 - 18:44
QUOTE(Pušis35 @ 2010 11 30, 19:41)
Tik neprisigalvok iš anksto, jei jau bus tada turėsi laiko iki valiai nervintis. 4u.gif

Ačiu, pušele friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 11 30, 20:24)
Ačiu, pušele  friends.gif

sveikos mielosios, Awita, tikrai negalvok nieko kol nebus operacijos, tik po citologiniu tyrimu , galesi tikrai zinoti tikra atsakyma,
manau, nesuklysiu sakydama, kad visos, kurioms pasalinta skydlaiuke , perejo si etapa, tyrima, operacija ir galutine diagnoze,
man taip kaip ir Saulyrai, tik pagerejo santykiai su vyru , palaike tyliai ir ramiai, net stebejausi , is kur pas ji tiek vidines ramybes, nes siaip gyvenime karstakosis:)
nors man tik ryt 5 men po operacijos, labai jauciu viena sona , skauda, pasuku galva irgi jauciu, tikiuosi praeis, o beje, ryti didesni kasni ar obuolio kietesnio, skauda,jauciu, atrodo, kad uzstriks,
taigi, tikekim Kaledu stebuklu, jis tikrai yra:)
aciu, visoms, kad galima cia ateiti ir pasidziaugti ir pasiguosti:)
Atsakyti
Ačiu, Maskatuk, kad stengiatės nuramint wub.gif

O kaip jum, prieš operaciją buvo gerai, o po operacijos atsirado ir nepraeina diskomfortas? (jei gerai supratau) Čia normalu? Va tas irgi labai baisu, lyg ir sveikas žmogus, be žymesnių nusiskundimų, o išoperuoja ir va... verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 12 01, 12:05)
Ačiu, Maskatuk, kad stengiatės nuramint  wub.gif

O kaip jum, prieš operaciją buvo gerai, o po operacijos atsirado ir nepraeina diskomfortas? (jei gerai supratau) Čia  normalu? Va tas irgi labai baisu, lyg ir sveikas žmogus, be žymesnių nusiskundimų, o išoperuoja ir va... verysad.gif  console.gif

sveika Awita, na mano istorija neeiline, aplamai kol rado skydlaiuke, pabuvojau keliose ligoninese, dusau, kosejau, padare plauciu foto, o ten kaskoks darinys, plauciai nustumti i sona, tracheja pasukta ryskiai i desne puse, taigi....klastinga ta skydliauke, nuaugo i tarpuplauti, tuo paciu pazeisdama juos,
as operacijos laukiau kaip isganymo, nes labai blogai jauciausi, todel ir bijoti jau nebuvo kur,
bet sakau dar karta, kad nepergyvenk anksciau laiko,tos mintys kaip nuosedos nuseda ir buna dar slogiau,
jei esi is vln, rekomenduoju prof. Beisa, operuoja santariskese, 2 pilvo chirurgijos skyriuje, as pati ejau pas ji kalbetis, jsi buna labai anksti rytais, savo kabinete, as jau puse septyniu ji radau, su visais savo popieriais , paziurejo ir sutiko,
as manau, kad kiekvienas zmogus labai skirtingai atsistato po operacijos,
pati maciau, kad kelios moteriskes zingsniuoja po skyriu vos parai praejus po narkozes, o kitoms, dar negera buna,
as manau, kad jei gerai jautiesi pries, gerai jausiesi ir po operacijos,
o mes cia ateiname ir parasome, kokie blogumai mus vargina, man tirpo rankos, veidas, pageriau magnio-susitvarke, man kaskodel liepe metus laiko nekelti svorio daugiau nei 10 kg, kitoms, lyg nesake,
as cia daug suzinojau, esu labai dekinga daugeliui merginu, Zizmutei, EditaiSCE, Mylimukui, Dagiliukui, Protui99 ir dar daugeliui kitu, kuriu nepaminejau,
o is kai kuriu semiausi stiprybes, kaip Joviteleb, ji saunuole:)

tiesiog , nepasiduok ir galvok kad viskas yra ir bus gerai:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 01, 13:33)
plauciai nustumti i sona, tracheja pasukta

blink.gif jetus, kaip tau ją iškrapštė iš ten doh.gif Prisikentėjai...
Ačiu, kad pasidalinai išgyvenimais, už patarimus 4u.gif Su operacija lyg ir susitaikiau, mažai vilties, kad nelieps operuotis. Tik gal pavasariop norėčiau g.gif Sveikatytės daug linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 11 30, 22:51)
sveikos mielosios, Awita, tikrai negalvok nieko kol nebus operacijos, tik po citologiniu tyrimu , galesi tikrai zinoti tikra atsakyma,
manau, nesuklysiu sakydama, kad visos, kurioms pasalinta skydlaiuke , perejo si etapa, tyrima, operacija ir galutine diagnoze,
man taip kaip ir Saulyrai, tik pagerejo santykiai su vyru , palaike tyliai ir ramiai, net stebejausi , is kur pas ji tiek vidines ramybes, nes siaip gyvenime karstakosis:)
nors man tik ryt 5 men po operacijos, labai jauciu viena sona , skauda, pasuku galva irgi jauciu, tikiuosi praeis, o beje, ryti didesni kasni ar obuolio kietesnio, skauda,jauciu, atrodo, kad uzstriks,
taigi, tikekim Kaledu stebuklu, jis tikrai yra:)
aciu, visoms, kad galima cia ateiti ir pasidziaugti ir pasiguosti:)

Maskatuk, su skausmais kakle man irgi tas pat. bet tik pries koki menesiuka pradejau jausti. Po paskutinio jodo praejo 5 men., po operacijos rytoj kaip tik bus metai. as vis galvojau gal cia nuguliu, pagalve nepatogi. dabar dar tas perstejimas gerkles viduje, bet tik desineje puseje. ir nezinau ar cia eiti pas Baranauska (nes pas ji tik balandzio menesi tureciau pasirodyti) ar nepanikuoti.
Papildyta:
o istiesu tai super, kad yra vieta kur gali pasitarti, pasiskaitineti, nes kitaip labai sunku butu.
juk dazniausiai ir bijom to ko nezinom. o cia galima rasti tikrai nemazai atsakymu i rupimus klausimus.

Sekmes visoms ir kuo pozityvesniu minciu - nes jos turi labai didele galia.
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2010 12 01, 18:00)

o istiesu tai super, kad yra vieta kur gali pasitarti, pasiskaitineti, nes kitaip labai sunku butu.
juk dazniausiai ir bijom to ko nezinom. o cia galima rasti tikrai nemazai atsakymu i rupimus klausimus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti