QUOTE(Awita @ 2010 12 01, 12:05)
Ačiu,
Maskatuk, kad stengiatės nuramint
O kaip jum, prieš operaciją buvo gerai, o po operacijos atsirado ir nepraeina diskomfortas? (jei gerai supratau) Čia normalu? Va tas irgi labai baisu, lyg ir sveikas žmogus, be žymesnių nusiskundimų, o išoperuoja ir va...
sveika Awita, na mano istorija neeiline, aplamai kol rado skydlaiuke, pabuvojau keliose ligoninese, dusau, kosejau, padare plauciu foto, o ten kaskoks darinys, plauciai nustumti i sona, tracheja pasukta ryskiai i desne puse, taigi....klastinga ta skydliauke, nuaugo i tarpuplauti, tuo paciu pazeisdama juos,
as operacijos laukiau kaip isganymo, nes labai blogai jauciausi, todel ir bijoti jau nebuvo kur,
bet sakau dar karta, kad nepergyvenk anksciau laiko,tos mintys kaip nuosedos nuseda ir buna dar slogiau,
jei esi is vln, rekomenduoju prof. Beisa, operuoja santariskese, 2 pilvo chirurgijos skyriuje, as pati ejau pas ji kalbetis, jsi buna labai anksti rytais, savo kabinete, as jau puse septyniu ji radau, su visais savo popieriais , paziurejo ir sutiko,
as manau, kad kiekvienas zmogus labai skirtingai atsistato po operacijos,
pati maciau, kad kelios moteriskes zingsniuoja po skyriu vos parai praejus po narkozes, o kitoms, dar negera buna,
as manau, kad jei gerai jautiesi pries, gerai jausiesi ir po operacijos,
o mes cia ateiname ir parasome, kokie blogumai mus vargina, man tirpo rankos, veidas, pageriau magnio-susitvarke, man kaskodel liepe metus laiko nekelti svorio daugiau nei 10 kg, kitoms, lyg nesake,
as cia daug suzinojau, esu labai dekinga daugeliui merginu, Zizmutei, EditaiSCE, Mylimukui, Dagiliukui, Protui99 ir dar daugeliui kitu, kuriu nepaminejau,
o is kai kuriu semiausi stiprybes, kaip Joviteleb, ji saunuole:)
tiesiog , nepasiduok ir galvok kad viskas yra ir bus gerai:)